من شنیدم با easycap میشه xbox رو به laptop وصل کرد واز مانیتورش استفاده کرد اگه میشه اموزششو بزارین لطفا
من شنیدم با easycap میشه xbox رو به laptop وصل کرد واز مانیتورش استفاده کرد اگه میشه اموزششو بزارین لطفا
قیمتش چیزی حدود 7 دلاره (آمازون)نقل قول:
این شکلی هم هست:
اونجا که نوشته ایزیکپ در داره و از طریق USB2 وصل میشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میشه ، با توجه به ویدئو هایی تو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم میشه وصل کرد ، طرف PS3 رو هم وصل کرده بود...
گویا این قطعه برای کپچر کردن هستش اما میشه باش روی مانیتور لبتاپ هم بازی کرد!
ویرایش:
توی همین لینکی که گذاشتم کامل توضیح داده...
آموزش کاملش:
کد:http://cyber-tube.ir/dl/Play_a_xbox_360_on_a_laptop_screen-%5ByEinoCLIdCo%5D%5Bf35%5D_cyber-tube.ir.flv
یا باید به طور رسمی بخری و استفاده بکنی یا اینکه باید دستگاهت رو گلیچ یا جی تگ بکنی.نقل قول:
مرسی دوست عزیز.لینک رو اجرا نمیکنه. ومیشه به جز amazon از جایه دیگه ای خرید؟نقل قول:
لینک که تا ابد کار نمیکنهنقل قول:
لینک یوتـیوب هستش
توی سایبرتیوب منتقلش کن دانلودش کن!
توی بازار حتما پیدا میشه...
این رو ببین:
کد:http://www.mihanmarket.com/Products/12296/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%BE%DA%86%D8%B1-EasyCAP-USB-2-0-CAPTURE-ADAPTOR
کد:http://buysimulation.iroozkharid5.ir/t21350074169/
سلام . من ایکس باکس قبلی رو فروختنم و سیو بازی مکس پین رو کپی کردم تو فلش . حالا رو این ایکباکس جدیدم . چطوری میتونم دنباله بازی رو برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا این سیو که تو فلشه چجوری استفاده کنم ؟؟؟؟ کمک کنید . نمیتونم اینقدر از اول برم ......
روشی که خودم استفاده می کنم اینه:نقل قول:
اول از همه باید برنامه Horizon رو از سایت xboxmb دانلود کنی
برنامه داخل ویندوز 7 کار میکنه
حالا باید سیو بازی که داری رو کپی کنی داخل فلش دیسک
فلش دیسک رو به کامپیوتر وصل می کنی و برنامه Horizon رو اجرا میکنی و فایل سیو بازی رو از طریق همین برنامه روی کامپیوتر کپی می کنی
حالا باید مکس پین رو با ایکس باکس جدیدت اجرا کنی و سیو کنی و دوباره سیو جدیدت رو توسط فلش دیسک و Horizon به کامپیوتر انتقال بدی
سیو جدیدت رو با برنامه Horizon اجرا کن و یک پنجره باز می شه و اعدادی رو روی سیو نشونت میده که باید از روش داخل فایل تکست کپی بگیری
حالا سیو قدیمیت رو با Horizon اجرا کن و اعدادی که نشون می ده رو با اعداد سیو جدیدت جابجا کن و ری هش کن
در حقیقت با این کار آی دی و سریال کنسول جدیدت رو روی سیو جدید وارد می کنی
حالا سیوی که تغییر دادی رو دوباره توسط Horizon به فلش منتقل کن و فلش رو به ایکس باکس وصل کن و کپی کن داخل حافظه ایکس باکس
بازی رو دوباره اجرا کن و لذت ببر
ممنون عزیزم . ولی میشه یه خورده بیشتر توضیح یدی . درست متوجه نشدم . ممنون
سلام دوستان:
یه سوال حیاتی دارم................
برای امسال آیا آپدیت جدید میاد؟؟؟؟؟؟
ببین عزیزم برنامه ای که گفتم رو از سایتش دانلود کننقل قول:
این برنامه در حقیقت شبیه ساز داشبورد ایکس باکس هستش و شما میتونی با ابن برنامه محتویات فلش دیسکی که توسط ایکس باکست کانفیگ شده رو ببینی
الاوه بر این، قابلیت تغییر آی دی و سریال کنسول رو روی سیو بازیها داره
حتی میتونی سیو بعضی از بازیها رو ادیت کنی ، به عنوان مثال بازی تیکن6 رو می تونی تمامی قسمتهای مخفیش رو آنلاک کنی و پول رو زیاد کنی
حالا یک توضیح راجع به کنسول بگم:
سیو کردن در کنسول با کامپیوتر فرق داره و شرکتهای تولیدکننده این دستگاهها برای امنیت بیشتر این قابلیتها رو به دستگاه اضافه می کنن، در حقیقت اگر شما فایل و یا بازی رو از یک دستگاه به دستگاه دیگه ای انتقال بدی ، دستگاه مورد نظر اولین کاری که انجام می ده اینه که آی دی و سریال دستگاه رو چک می کنه و اگر با هم همخونی داشته باشن اجازه استفاده از فایل رو می ده
طبیعیه که شما هر چیزی که از ایکس باکس قبلیت کپی کرده باشی رو با آی دی همون دستگها در اختیار داری و با دستگاه جدیدت همخونی نداره ، پس اجازه استفاده از سیو قبلیت رو روی دستگاه جدید نمی ده!
برای رفع این مشکل شما باید یک سیو بازی رو که فرقی هم نمیکنه چی باشه از کنسول جدیدت توسط فلش دیسک کپی بگیری و توسط Horizon سیو رو اجرا کنی و در پنجره ای که نشون می ده در سه ردیف اعدادی و حروفی به صورت هش شده نشون داده میشه به این صورت:
E0000733AEA1A1FD
FFFFFFFFFFFF06FA1A1FD3000000000000000000
02FA1A1FD3
که این کدهای هش شده در هر ایکس باکس تفاوت داره
شما باید به همین صورت این اعداد رو کپی کنید
حالا باید دوباره توسط Horizon سیو قبلیت رو اجرا کنی و این کدهای قبلیت رو با کدهای ایکس باکس جدیدت جابجا کنی و در آخر با کلیک کردن روی Save تغییر و ریهش کنی
حالا می تونی این سیو رو به ایکس باکس جدید انتقال بدی و استفاده کنی
امیدوارم توضیح کامل باشه
موفق باشی
دوستان من به کمک فوری شما احتیاج دارم !!!!اول از همه اینو بگم که تو زمینه ایکس باکس زیاد سر رشته ایی ندارمایکس باکس یکی از دوستامو قرض گرفتم و چون خودش خیلی وقت بود که استفاده ایی ازش نکرده بود بازی های جدید هم نداشت من هم بازی هاشو ازش نگرفتم و بجاش از یکی دیگه pes 12 و wwe 12 رو گرفتموقتی اومدم این بازی ها رو اجرا کنم با ارور an update must be applied to your console to play this game مواجه شدم که میگفت اگه آپدیت رو انجام ندید نمیتونید بازی رو اجرا کنید !حالا ممنون میشم اگه سریعتر کمکم کنید و بگید که الان باید دقیقا چه کاری انجام داد تا بازی ها اجرا بشه ؟ (یک کاری که کپی خور بودن دستگاه رو از بین نبره )این نکته رو هم بگم که امکان دسترسی به نت از طریق خود ایکس باکس برام مقدور نیست !(فقط لطفا ریز توضیح بدید چون همونطور که گفتم زیاد اطلاعاتی از ایک باکس ندارم )
با سلام
من xbox 360 slim 250g دارم که ریجن دستگاه ntsc/u هست. دیروز بعد از عمری بردمش واسه آپدیت که بازیای جدید رو اجرا کنم. (البته اینو بگم من کلا چیزی از اپدیتو این چیزا نمی دونم.) ایشون LT+3 رو واسم ریخت. اومدم خونه بازی کنسول رو که روشن کردم ظاهرش عوض شده بود. بعدش sleeping dog رو بازی کردم. بعد از اون تصمیم گرفتم بازی قدیمی MW3 رو بازی کنم. دیدم disc not support میده. همیمطور Arkham city و Rage و... . با اعصاب خوردی یه گشتی تو نت زدم دیدم نوشتن اگه LT+3 آپدیت کنی ، باید قید بازیهای LT+2 رو بزنی. می خواستم بدونم آیا واقعا اینطوریه؟؟؟ واگه جواب مثبته آیا راهی دارم بتونم این بازیهای LT+2 رو توی همین کنسولم اجرا کنم. ممنون میشم پاسخمو بدید
اگه oes12 رو هم نتونستی بازی کنی برای اجرای اون و بازیهای جدید دیگه هم خود دستگاه هم کپی خورش باید آپدیت بشه که اولی رو خودت می تونی انجام بدی ولی دومی رو باید بدی بیرون برات انجام بدن در نتیجه کلا باید ببری پیش یه نفر که برات ردیفش کنهنقل قول:
راه دیگه ای هم نیست
راهش خرید دوباره اون بازیها با پچ LT+3 هست!نقل قول:
سلام به همه
من اسلیم 4 دارم دادم LT3 ریختن با داش 15575 (یه همچین چیزی)الان از بازیای جدید یک درمیون ارور میده دیسک کثیفه و اینا مثلا AC3.fotrza horizone مشکلی نداره ولی dishonored یبار میاد چند دقیقه بازی میکنم بعد ارور دیسک کثیف هست میده و دیگه هم نمیخونه. دیسک بازیرو یکبار عوض کردم از جای مطمئن هم میگیرم بنظرتون از لنز درایو هست یا چیز دیگه؟؟
اگه بازیت رو هارد یا فلش نصب نمیشه و ارور میده مشکل از دیسک بازی هست و باید عوض بشه (ممکنه از لنز هم باشه!) ولی اگه نصب میشه و وسط بازی مشکل داری دیسکت 97% رایت شده و باید طبق آموزش تاپیک زیر بری (اینجا هم ممکنه از لنز باشه!!)
اگه کلا دنبال دردسر و مشکل نیستی یا هارد نداری موقع خرید بازی برنرمکس (100%) بگیر دیگه مشکل ارور وسط بازی نداری (البته اگه مشکل از لنز درایوت نباشه :31: )
سلام بهترین تلویزیون یا مانیتور برا xbox, تو دنیا چیه ینی رزولوشنش بترکون وبهترین کیفییت hd رو بده
salam
با این دیسک میشه لایو زد؟؟؟
آقا یه سوال قیمتی !!!!
الان قیمت ایکس باکس اسلیم 4 و 250 گیگ چند شده تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام پسرنقل قول:
4 گیگ=820
250 گیگ=920
جواب مواب یوخ؟نقل قول:
برای این سوال باید بری تو انجمن تی وینقل قول:
والا ما هر مغازه ای رفیم که ویدئو کلوب یا فروشگاه فروش XBOX بود تلوزیون ال ای دی سامسونگ گذاشته بودن واسه دستگاهاشون... حالا مدل دقیقشو نمیدونم چی بوده ولی سامسونگ بودن.... حتما یه چیزی میدونستن که سامسونگ گرفتن...نقل قول:
بچه ها يه جاي خوب واسه خريد بازي معرفي كنيد
كه هم ارزون باشه هم قابل اعتماد
ممنون
مرسی داداش دمت گرم. نمیدونی تلویزیونهای philips خوبن برا gaming یا نه؟ بزی ها هم شنیدم خوب نیستن مثل LG این درسته یا اصلا ربطی به مارک نداره full HDباشه کافیه؟نقل قول:
توپ خونه فروشگاه البرزنقل قول:
زیاد اطلاعی در مورد philips با gaming ندارم... ولی خب به نظر من samsung full hd بگیر... ولی خب بالاخره بازی کردن توو همچین تلوزیونایی یه حال دیگه میده... ما که یه تی وی 14 اینچ داریم بعضی موقع ها نوشته ها هم درست خونده نمیشه...نقل قول:
سلام...من COD BO2 رو خریدم.میزارم تو دستگاه پیغام UNREDABLE میده...فروشنده: داشبورد رو آپدیت کن...
ربطی داره؟؟؟تو تاپیک بازی هم خوندم یکی گفته title up شماره 1 بازی رو باید بریزیم...
دستگاه رو آپدیت کنم lt3 که نمیپره؟؟؟
ممنون
واسه من که آپدیت نخواست و خیلی راحت اجرا شد . اون ارور ربطی به آپدیت دشبرد نداره .نقل قول:
به احتمال زیاد بازی مشکل داشته .
الیته به این روش :
رفتم به زور به فروشنده پس دادم یکی دیگه گرفتم...کار کرد...نقل قول:
راستی یه سوال...داشبورد جدید همگام با ویندوز 8 که ie هم داره اومد؟؟؟
ممنون ازت
نه فعلا که چیزی نیومده .آپدیت اگه اومده بود 100% تو این بازی های جدید باید اضافه میشد !نقل قول:
سلام
من تازه xbox خريدم . فكر كنم فريمور دستگام lt3 باشه بازي gears of war 3 روش اجرا نميشه يك كم تحقيق كردم متوجه شدم اين بازي واسه lt2 هست چي كار كنم كه جواب بده؟ يا آموزشي چيزي هست كه بازيهاي lt2 رو روي lt3 بشه اجرا كرد؟
فکر نکنم... gears of war 3 برای lt3 هستش... من با lt3 اجراش میکنم...نقل قول:
از كجا بفهمم دستگاه lt3 هست؟نقل قول:
سلام دوستان
آخرین قیمت های "هارد" برای کنسول الیت رو میتونید بهم بگید؟؟؟
فقط اینکه دیگه مثل اون هاردی که از اول روش بود و سوخت هارد حجیم نمیخوام...
تا چه حجم هایی میشه تو بازار رضا یا توپ خونه گیر آورد؟؟؟
و البته با چه قیمتی؟؟؟
ممنونم
رو صفحه اول داشبوردت میری روی setting ... بعد system رو انتخاب میکنی... console setting رو انتخاب کن... بعد بیا گزینه آخر system info .... روش select نکن... سمت راست نگاه کن ببین dashboard چه عددی نوشته... مثلا ما من هست2.0.15574.0 هست که این lt3 هستش... حالا باید عددو بگی تا دوستان بگن چه آپدیتی هستش.نقل قول:
سلام دوستان
ایکس باکس فت مدلarcade دست دوم چقدر می ارزه؟
راحت ترین راه این هست که یکی از بازی های قدیمیت رو بزنی به دستگاه. اگه بدون مشکل نصب و اجرا بشه یعنی ال تی دو هست اگه ارور بده یعنی ال تی سه هست و باید با Abgx دوباره پچ و رایت بشن.نقل قول:
ورژن داشبرد ربطی به ورژن ال تی درایو نداره.نقل قول:
آقا دهنم سرويس شد ولي اين گريز اجرا نشد! چي كار كنم ؟صاحب قبلي دستگاه ميگه دستگاه lt3 هست و ريجن بازي هم free هست ولي بازي رو هم آبديت كردم بازم اجرا نشد چي كار كنم؟
شما بازی رو با برنامه abgx360 آخرین ورژن که در زیر لینک تاپیک اش رو ضمیمه میکنم چک کن که چه patch هایی روی بازی نصب شده و سازگاری بازی با کدوم ورژن از LT هستنقل قول:
دوستان لطفانقل قول: