-
آرسن ونگر به جاي رايکارد
Goal ؛ آرسن ونگر به احتمال بسيار زياد به بارسلونا مي آيد و جاي فرانک رايکارد را خواهد گرفت. اين خبري است که روزنامه سان انگليس منتشرش کرده است. بنا بر اين گزارش، فرانک رايکارد به دليل ناکامي در فصل اخير از سمت خود استعفا مي دهد تا يک مربي جديد که توانايي مديريت ستاره ها را دارد روي کار بيايد. خيلي ها معتقدند رايکارد به خاطر جدايي هنک تن کاته کمک مربي سابق خود توانايي کار کردن با ستاره هاي بزرگ بارسا را از دست داد و به همين علت قدرت بارسلونا طي فصل اخير از دست رفت. حالا هم صحبت از برکناري اوست، هرچند که خوان لاپورتا هنوز از او حمايت مي کند. در اين ميان دو نفر بخت اصلي براي جانشيني رايکارد هستند. يکي فابيو کاپلو که در آستانه متارکه با رئال است و ديگري آرسن ونگر که شايد همراه تيري آنري راه کاتالونيا را در پيش بگيرد. اتفاقاً نمايندگان بارسا چندي پيش در فرانسه نيز مذاکراتي با ونگر و نماينده آنري داشته اند. مربي فرانسوي البته آخرين سال قرارداد خود با آرسنال را مي گذراند و براي جدايي از باشگاه لندني کار دشواري پيش روي ندارد.
(البته به روزنامه Sun خیلی نمیشه اعتماد کرد ولی ای خدا کاشکی بیاد)
-
ساکي؛ فوتبال کاپلو چيز خاصي نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Goal؛ آريگو ساکي مي گويد فوتبال فابيو کاپلو چيز خاصي براي عرضه نداشته است و رئال به لطف ضعف سايرين توانسته است به قهرماني برسد. ساکي که خود روزگاري مدير فني رئال بوده و نتوانسته به توفيقي دست يابد، درباره قهرماني اخير اين تيم مي گويد؛ «شيوه بازي امسال رئال چيز خاصي براي عرضه نداشت. لاليگا فصلي متوسط را تجربه کرد و از اوج فاصله بسيار زيادي داشت. مثلاً بارسا بعد از دو فصل فوق العاده دچار بي انگيزگي و اختلافات دروني شد و اين اجازه را به رئال داد تا جلوتر برود. ضمن اينکه نبايد انکار کرد که کاپلو شخصيت بالايي دارد و همه ايده هايش را به راحتي با ديگران مطرح مي کند به همين دليل است که مي تواند در کارش موفق شود.»
-
کاپلو؛ کالدرون حتي بهم تبريک هم نگفته
Goal؛ فابيو کاپلو بعد از قهرماني اعتراف کرد که رامون کالدرون هرگز در طول فصل از او حمايت نکرده و هميشه به دنبال سرمربي جديد بوده است. کاپلو که در صورت اخراج شانزده ميليون يورو غرامت مي گيرد از ماندن در مادريد حرف مي زند ولي گويا بي علاقه نيست اخراج شود تا مديريت فعلي در فصل بعد تحت فشار رواني شديدي نيز قرار بگيرد. «من گفته ام که مي خواهم بمانم. ديگر ماندن من به رئيس مربوط مي شود نه من. الان توپ در زمين اوست و بايد ببينم که مي خواهد چه کند.» کاپلو که يکي از گزينه هاي احتمالي مربيگري بارسلونا براي فصل بعد نيز هست، مي گويد قبل از قهرماني مدت زيادي کالدرون را نديده بود و حتي بعد از قهرماني نيز پيام تبريکي از سوي او دريافت نکرده است.
-
کرويف؛ ذهن بارسا بايد تغيير کند
به اعتقاد يوهان کرويف رئال مادريد به اين دليل قهرمان لاليگا شد که بارسلونا به آنها اجازه داد تا به اين مهم دست يابند. اسطوره هلندي ضمن انتقاد از عملکرد نااميدکننده بارسلونا در اين فصل مدعي شد بارسا اگر بخواهد دوباره عناوين قهرماني را کسب کند بايد خودش را براي تغييرات گسترده آماده کند. به اعتقاد کرويف از دست دادن فرصت هاي بسيار زمينه قهرماني را براي رئال فراهم آورد و اکنون براي فصل آينده بايد از پايه شروع کند. مربي سابق بارسلونا مي گويد؛ «مادريد به خاطر عنوان قهرماني اش بايد از بارسلونا متشکر باشد زيرا آنها بودند که بارها و بارها بدون دليل امتياز از دست دادند. به اعتقاد خيلي ها رئال در نيمه دوم فصل عملکرد خوبي داشته است اما حقيقت اين است که آنها فقط در چند بازي آخرشان خوب بازي کردند و نتيجه لازم را هم گرفتند. اين مساله مادريد را در وضعيت بدي قرار داده بود البته وضعيت بارسا بدتر از رئال بود. بارسلونا در فصل گذشته موفقيت هاي بسياري کسب کرده بود و خوب بازي کردن در چنين شرايطي هميشه مشکل است. البته برگزاري جام جهاني هم بر مشکلات بارسا افزوده بود. اکنون آنها بايد با تمام قوا و انگيزه بالا در تمرينات پيش از فصل ظاهر شوند.» پس از آنکه بارسلونا در فصل گذشته قهرماني در لاليگا و ليگ قهرمانان را به دست آورد مسوولان اين تيم تصميم گرفتند شکل و ساختار بارساي قهرمان اروپا را حفظ کنند بنابراين تغييرات اندکي در اين تيم داده شد. اما کرويف معتقد است بارسا براي بازگشت به روزهاي اوج اش بايد تغيير کند. يوهان کرويف در ادامه صحبت هايش افزود؛ «اکنون ديگر عنوان قهرماني اي وجود ندارد که با آن بخواهند ضعف هاي تيم را بپوشانند و نتيجه نهايي بايد درسي براي همه آنها شود. افکار همه در اين باشگاه بايد تغيير کند چه آنهايي که بازي مي کنند و چه آنهايي که تصميم گيري مي کنند. در طول فصل گذشته اتفاقات بسياري براي بارسا رخ داد. جلوي بعضي از آنها را نمي شد گرفت اما وقتي اتفاقات بسياري که برخي از آنها هم جدي است رخ مي دهد نتيجه هرگز خوب نخواهد شد. نوگرايي در اين تيم لازم است به نظر من اگر تمامي مشکلات را مثل خلئي ببينيم که در تيم ايجاد شده و همه آنها را در بدو ايجادشان حل کنيم آنگاه تصميمات بهتري مي توان براي تيم اتخاذ کرد. مسوولان بارسا هميشه بر اين باور بوده اند که فقط بايد مشکلاتي را حل کرد که به چشم مي آيند. اما آنها ديگر در اين فصل جامي ندارند که با آن شکاف هاي موجود در تيم شان را بپوشانند. شما براي قهرماني به جديت، شور و اشتياق و انگيزه نياز داريد و اين همان چيزي بود که بارسلونا فاقد آن بود. به نظر من رئال مادريد و بارسلونا يک شباهت با هم دارند و آن اين است که هر دو به تغييرات اساسي نياز دارند. آنها کوهي از مشکلات دارند که پيش از شروع فصل جديد بايد حل شان کنند. هيچ کس نمي تواند بگويد که اين تيم ها نيازمند تغيير نيستند. شما با تيمي که پس از مدت ها قهرمان ليگ شده چه مي توانيد بکنيد. اصولاً در چنين مواقعي تيم قهرمان رقابت هاي فصل بعد را با همان مربي و بازيکنان شروع مي کند. زيرا هيچ کس جرات اين را ندارد به آنها در خروجي باشگاه را نشان دهد و از اين جهت براي رقابت هاي فصل آينده بارسلونا جلوتر از رئال مادريد خواهد بود. چرا که بارسلونا راحت تر مي تواند تغييرات را در تيمش آغاز کند.»
(به شدت قبولش دارم)
-
زامبروتا:آرزو داشتم کاپلو در رئال موفق نشود
اکنون نااميدي فوق العاده اي بر تيم حاکم شده است و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. در چند روز پاياني احساس خوبي داشتم و کاملاً هم آماده بودم و دوست داشتم قهرمان شوم. بنابراين در حال حاضر براي انتقام گرفتن از رئال مادريد بسيار باانگيزه هستم.
من احترام فراواني براي کاپلو قائلم. او فردي بسيار آرام است و من فکر مي کنم همه بازيکنان ارتباط خوبي با او دارند چه از لحاظ انساني و چه از لحاظ حرفه اي. رايکارد هم هميشه سعي مي کند نيازها و خواسته هاي بازيکنانش را برآورده سازد. البته نبايد فراموش کنيم که رايکارد تعداد زيادي بازيکن بزرگ در اختيار دارد و راضي نگه داشتن همه آنها در هر شرايطي کار بسيار دشواري است. فرانک مرد بزرگي است و کاپلو هم همين گونه است. من براي دو فصل از راهنمايي هاي کاپلو بهره بردم و هرگز هم با او مشکلي نداشته ام. او خيلي حرفه اي است البته آرزو مي کردم او اينقدر در رئال موفق نباشد. بايد بگويم حضور در اسپانيا يک ماجراجويي فوق العاده چه داخل و چه خارج از ميدان برايم بود.
حضور در يک کشور خارجي به شما کمک مي کند مرد شويد. فکر مي کنم فصل آينده در اينجا بتوانم بيشتر رشد کنم. در حال حاضر از حضورم در بارسلونا راضي هستم و فکر مي کنم در اينجا بمانم. دوست دارم در بارسلونا بمانم و در فصل آينده عناوين قهرماني را با اين تيم کسب کنم. اميدوارم در فصل آينده يا در لاليگا يا در ليگ قهرمانان از رئال مادريد انتقام بگيريم. در اينجا بايد به همه باشگاه هاي ايتاليايي بگويم که من در حال حاضر با هيچ باشگاهي در ايتاليا وارد مذاکره نشده ام. اما شما هرگز نمي دانيد در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. براي مثال سال گذشته در همين زمان هيچ کس تصور نمي کرد که من راهي بارسلونا شوم.
-
استيلى: براى مذاكرات نهايى مى آيم!
حميد استيلى كه براى گذراندن دوره مربيگرى به هلند سفر كرده در گفت و گو با خبرگزارى فوتبال تأكيد كرد انجام مذاكرات نهايى براى پذيرفتن هدايت پرسپوليس به بعد از اين سفر موكول شده هرچند پيش از اين مذاكراتى با اعضاى هيأت مديره باشگاه داشته است!شواهد نشان مى دهد همانطور كه قابل پيش بينى بود استيلى نزديك ترين گزينه به نيمكت پرسپوليس است هرچند خودش مطمئن نيست كه با عنوان سرمربى در اين تيم فعاليت كند.
گفته مى شود شما گزينه مديرعامل جديد براى هدايت پرسپوليس هستيد.
< هنوز صحبت قطعى با كاشانى در مورد سرمربيگرى تيم نداشته ام.
مذاكرات نهايى چه موقع صورت مى گيرد؟
< يكشنبه يا دوشنبه هفته آينده به ايران بازمى گردم. مطمئناً به محض بازگشت، با مديرعامل باشگاه صحبت خواهم كرد تا همه چيز در اين جلسه مشخص شود.
يعنى هيأت مديره در اين خصوص نقشى نخواهد داشت؟
< اصلاً اين طور نيست. مطمئناً مديرعامل نظر خودش را در هيأت مديره مطرح خواهد كرد و نظر مديرعامل مطمئناً با تصويب هيأت مديره عملى خواهد شد.
برخى معتقدند سرمربيگرى براى استيلى در تيمى مانند پرسپوليس زود است.
< شايد خيلى هاى بخواهند چنين چيزى بگويند اما براى من هدايت پرسپوليس زود نيست. اگر مى دانستم از عهده اين كار برنمى آيم، در مورد آن صحبت نمى كردم. مطمئناً از عهده اين كار برمى آ يم. البته حضور من به عنوان سرمربى هنوز قطعى نشده است.
براى سرمربيگرى نياز به مدرك A آسياست، شما اين مدرك را داريد؟
< ۲ سال پيش اين مدرك را گرفته ام، هرچند كه شايد برخى دوست نداشتند من در حال حاضر اين مدرك را داشته باشم و بتوانم سرمربى شوم.
گفته مى شد با جبارى در هلند براى حضورش در پرسپوليس صحبت كرديد؟
< صحبتى در مورد پرسپوليس با جبارى نكردم. جبارى در فدراسيون پزشكى ورزشى هلند بود و من نيز در كمپ تيم هاى ملى هلند مشغول پشت سر گذاشتن كلاس مربيگرى هستم. بنابراين ديدار من با او كه در يك محل بوديم، چيز چندان عجيبى محسوب نمى شود.
موضوع سرمربيگرى استيلى چه زمانى قطعيت مى يابد؟
<ببينيد، صحبت هايى با من قبلاً صورت گرفته بود اما همه آنها به بعد از بازگشتم از هلند موكول شد. مطمئناً مديرعامل و هيأت مديره در اين خصوص تصميم قطعى را مى گيرند.
(به نظر شما اگر داور اون پنالتی دقیقه 87 رو نمی گرفت الان اینا کجا بودند؟)
-
رايكارد، اتوئو و رونى مى مانند
رويترز- با وجود آنكه بارسلونا نتوانست از عنوان قهرمانى اش در لاليگا دفاع كند ولى خوان لاپورتا رييس باشگاه اعلام كرده كه فرانك رايكارد فصل آينده نيز بارسا را مربيگرى خواهد كرد. لاپورتا در يك كنفرانس مطبوعاتى گفت: به مربى و كادر فنى تيم اعتماد كامل داريم و رايكارد در فصل آتى هم مربى ما خواهد بود. او بسيار با انگيزه نشان مى دهد و مى خواهد هر طور شده در سال آينده قهرمانى را از رئال پس بگيرد. لاپورتا ضمن انتقاد از نحوه عملكرد برخى از بازيكنان بارسا و اينكه آنها در مسابقات آنطور كه بايد و شايد ظاهر نمى شوند، بيان كرد: از اين پس در قوانين انضباطى سختگيرى بيشترى به خرج مى دهيم و در صورتى كه افراد خاطى نتوانند خودشان را اصلاح كنند آنها را كنار مى گذاريم. وى در مورد برنامه هاى بارسا براى فصل آتى اظهار داشت: به منظور تقويت بيشتر تيم بايد يك دفاع چپ، يك هافبك تدافعى، شايد ۲ هافبك جديد و نيز يك يا ۲ مهاجم تازه استخدام كنيم.
لاپورتا با تكذيب شايعه فروش ساموئل اتوئو كامرونى و رونالدينيو برزيلى متذكر شد: هيچ يك از اين ۲ بازيكن را نمى فروشيم. رايكارد هم در اين مورد با من هم عقيده است و خود بازيكنان هم به من گفته اند كه دلشان مى خواهد در تيم بمانند. بارسلونا فصل تازه به پايان رسيده را با كسب جايگاه دوم لاليگا به اتمام رساند.
-
رئال به دنبال روبن
به دنبال به بن بست رسيدن مذاكره آرين روبن با مقامات چلسي براي تمديد قرارداد با آنها به نظر ميرسد مسوِولان رئال مادريد براي به خدمتگيري اينهافبك هلندي اقدام كنند. رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال آشكارا اعلام كرده كه آماده امضاي قرارداد همكاري با روبن در بازار نقل و انتقالات تابستاني است تا همانطور كه 12 ماه پيش براي پيروزي در انتخابات رياست اين باشگاه قول داده بود اين ستاره كناري ورزشگاه استمفوردبريج را به برنابئو بياورد. روبن براي دومين بار طي هفته گذشته حاضر به قبول قرارداد پيشنهادي چلسي نشده و احتمال پيوستن وي به كهكشانيها بسيار زياد است.
-
بارسا و بازگشت به اصل...
پیام قدسی
ساختار دفاعی بارسا که به قول همکار عزیز مهدی طاهر خانی حکم یک جفت کفش واکس نخورده و زشت را برای یک مرد شیک پوش دارد در نهایت باعث شد جامهای مختلف یکی پس از دیگری از دست بروند.
تیم رویایی که گفته می شد می تواند در یک فصل شش جام را فتح کند تنها به سوپرکاپ اسپانیا رسید. ناکامی های بارسا از سوپرکاپ اروپا آغاز شد جایی که با سه گل مغلوب سویا شدند. پس از آن در لیگ قهرمانان اروپا با اشتباهات واقعا بچه گانه دو عنصر دفاعی خود یعنی والدز و مارکز در برابر لیورپول مغلوب شدند. سپس در جام حذفی با چهار گل به ختافه باختند تا برد پنج بر دو دیدار رفت بی اثر شود و در نهایت در هفته های پایانی لالیگا دو بار در دقیقه نود در برابر بتیس و اسپانیول (دو تیم از نیمه پایین جدول) گل خوردند تا چهار امتیاز حیاتی را از دست بدهند و قهرمانی را به رئال تقدیم کنند.
وقتی مردان دفاعی بارسا را با فصل قبل تر مقایسه می کنیم تصور می کنیم باید با حضور زامبروتا و تورام آنها در این منطقه قدرتمندتر می شدند، اما در عمل عکس این قضیه رخ داد. البته بارسا در میانه میدان جنگنده ترین مهره خود یعنی مارک فن بومل را از دست داد و به اعتقاد نگارنده این فصل بیش از هر چیز از کمبود بازیکن درگیر شونده در منطقه میانی زمین ضربه خورد.
بارسلونا در فصل 2006-2005 که قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا شد آمار دفاعی بسیار خوبی از خود به جا گذاشت. به عنوان مثال آنها در 13 بازی لیگ قهرمانان اروپا فقط 5 گل خوردند. اوج کار آنها وقتی بود که در بازیهای دشوار مراحل حذفی در 7 بازی فقط سه گل خوردند که یکی از آنها هم با یک پنالتی مشکوک بدست آمد(بازی برگشت مقابل چلسی). در آن برهه زمانی رافا بنیتس سرمربی لیورپول در مورد بارسا که در کارهای هجومی همه را به تحسین وا داشته بود گفت: رسیدن آنها به فینال لیگ قهرمانان اروپا نه به دلیل کارهای هجومی بلکه به خاطر ساختار دفاعی کم نقصشان بود. اما اگر به پیش از سال 2005 برگردیم به خاطر می آوریم سالیان دراز بارسلونا با مشکلات دفاعی دست و پنجه نرم می کرده که این موضوع خصوصا در دوره های مربیگری لوییس فن گال به اوج خود رسیده بود.
واقعیت این است که بارسا نه در این فصل که در فصل 2006-2005 غیر منتظره کار کرده بود. در طی این سالها فقط در آن فصل بود که آنها توانستند در کارهای دفاعی موفق باشند. وقتی به اهمیت حرف بنیتس پی می بریم که می بینیم بارسای این فصل در کارهای هجومی مانند فصل قبل موفق است اما ضعفهای دفاعی منجر به سقوط این تیم در جامهای مختلف شد.
(مقاله از سایت پارس فوتبال)
-
منچستر براي فصل آينده؛
زلاتان ابراهيموويچ، مهاجم سوئدي اينتر براي پيوستن به منچستريونايتد با سران اين باشگاه وارد گفتوگو شده است.
پس از رئال مادريد، شياطين سرخ در پي مهاجم 25 سالهي اينتر است.
به نوشتهي رسانههاي انگليسي منچستريونايتد علاقهمند خريد زلاتان ابراهيموويچ است. زلاتان در فصل اخير سري A پس از عملكرد فوقالعادهاي كه از خود بروز داد، درخواست حقوق بالايي از سران تيم ميلاني داشته است.
او گفته است در صورت برآوره نشدن خواستهاش اينتر را ترك خواهد كرد.
قهرمان اخير ليگ برتر تاكنون "ناني" و "آندرسون" دو مهاجم بسيار ارزشمند را به خدمت گرفته است. با اين حال اين دو بازيكن مهاجمان كلاسيك به شمار نميآيند.
سرالكس فرگوسن، سرمربي و مدير فني شياطين سرخ مهاجم سوئدي را براي اين منظور مد نظر دارد.
فرگوسن در اين باره گفت:« ما همچنان در پي بهبود خودمان هستيم و براي همين هم به تقويت نيازمنديم. گيگز و اسكولز ميتوانند با تجربهي خود براي دو سال ديگر هم براي ما بازي كنند. پس ميتوانيم در خط حمله متمركز شويم.»
در صورت آماده نشدن لوئيس ساهاي آسيب ديده تا آغاز فصل آينده، سرمربي اسكاتلندي حتما مهاجمي را به اولدترافورد خواهد برد.
«فابيو كوآگليارلا»، مهاجم ايتاليايي هم ديگر گزينه سران اولدترافورد است.