با سلام چند وقتی بود پارس آنلاین منو سرویس کرده بود
نه فیل شکن
نه هیچی دیگه
ولی یک ماهی هست خوب شده عاااالی:n20:
Printable View
با سلام چند وقتی بود پارس آنلاین منو سرویس کرده بود
نه فیل شکن
نه هیچی دیگه
ولی یک ماهی هست خوب شده عاااالی:n20:
موزیک ویدئوهارو راحت میتونی دانلود کنی با ای دی ام ازتیدال برمن این ارورمیده فلی شکن مم عوض کردم وازدوباره ویندوز زدم فایدنداشت مشکل چی میتونه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل اینه که شما میخوای فایل ts رو با افزونه دانلود کنینقل قول:
فایل ts یه فایل استریم آنلاینه ولی مثل mp4 یا mkv نیست که بتونی آفلاین پلی کنی فقط میشه استریم کرد
من زیاد با تیدال کار نکردم بدونم امکان دانلود داره با برنامه ای یا نه(که احتمالا به خاطر کپی رایت نداره) ولی مشکل شما همینه که عرض کردم
چرا درسته استریم ولی با ای دی ام میشددانلودکرد ازیکی ازدوستانم پرسیدم اون مشکلی نداشت مشکلی دیگرهم اضافه شد امکان داره ازطرف سرویس دهنده اختلال ایجادشدباشه اینوبراین میگم سرویسم 8مگ فلی شگن میزنم تست سرغت میگیرم میشه 3مگنقل قول:
شما مشکل فیل شکن داری سعی کن از کریو یا سیسکو استفاده کنی اوپن وی *ی ان و تونل این مشکلارو دارهنقل قول:
من یه اکانت هم ساختم بدون مشکل دارم دانلود میکنم اینم تست
در ضمن این برنامه هم موجوده میتونی ازش استفاده کنی کافیه FFmpeg نصب کنی بهت فرمت MP4 تحویل میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین بالاخره یه دستی به سر و روی اپلیکیشنش کشید بدک نشده
برنامش مثله ای دی ام فایل رو بصورت تی اس میگیره وتنظیماتم داره که 720 بگیری یا1080ممنون فقط یه مشکل دارم شما چه فلی شکن رو پیشنهاد میدید چون الان یه ویدئو برتست دانلودمیکردم سرعتم به شدت پائین بود شما با همین برنامه کارمیکنیدسرعتتون بالاهستش بردانلودنقل قول:
فابلیت انتخاب کیفیت داره هم صوتی هم تصویری سرعتش هم بالاست خروجی mp4 و m4a میده باید تنظیم کنینقل قول:
بالا گفتم سعی کن از سیسکو استفاده کنی
ممنون همون تی اس 1080گرفتم بایکی از ویدئوقبلی ها مقایسه کردم حجم همونه اورجنال میگیره اهنگ هارم باکیفیت flacمیشه گرفت باهمین درضمن ممنون اگرسایتی هست معرفی کنی برسیسکوتشکرنقل قول:
مشکل قطع و وصل برای شما هم هست یا فقط من مشکل دارم ?