ی من تو روزنامه بایت خوندم رگلاتوری به زیر ساخت نامه داده و طبق مصوبه زیر ساخت در شرایط خاص حق داره اینترنتو قطع کنه میگین نه دوزنامه بایتو بخونین البته. صفحه وسط. روزنامهبایت هست!یک چیز
Printable View
ی من تو روزنامه بایت خوندم رگلاتوری به زیر ساخت نامه داده و طبق مصوبه زیر ساخت در شرایط خاص حق داره اینترنتو قطع کنه میگین نه دوزنامه بایتو بخونین البته. صفحه وسط. روزنامهبایت هست!یک چیز
نقل قول:Https رو که نمیتونند فیلتر کنند...چون اصولن محتوای رد و بدل شده رو نمیبینند. سر موضوع کپی رایت و... خیلی از سایتهای تورنت بخاطر مخاطرات قانونی کاربرانشون SSL ساپورتند، در نتیجه برای ما خوب بود که با زدن https اول آدرس، سایت از حالت فیلتر درمیامد، مثل همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حتی زمانی فیس هم با این راهکار باز میشد.نقل قول:
اینها هم کاری که کردند این بود که کلن Https رو خوابوندن( بجز اونهایی که مربوط به خودشون بود مثل بانکها و...)
الان مشکل سرچ گوگل یا جیمیل و...هم همینه که چون خودکار ریدایرکت میکنه روی https سرعتش کم میشه، و گاهی این سرعت جوری کمه که فرقی با قطع نداره.
اینترنت به این خوبی چرا ناشکری میکنید!×!#@$@ :دی
حالا من لینکه دانلود ندارم چیزی بزارم دانلود شه خوب :دی
من کلا نامحدود 2 مگ گرفته بودم اولش فقط واسه چرت و پرت خیلی بالا :16:یعنی ازاونا که ....ولی خوب وقتی همه چی بسته شد کلا دانلودم تعطیل شد !
کلا خرد تو ذوق آدمای منحرف ! :n08:
ولی پینگم خوبه اما انقدر کند باز می کنه انگار پینگ 400 شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه خدایی الان به منم فشاراتی وارد شد :دی
نمیتونم بیرم تو cpanel سایت هام
هی خدا
دوستان کسی ip لندن و فرانکفورت و مسکو و نیویورک داره؟
میخوام پینگ بگیرم.
نه دیگه باید کاری کرد این طوری نمیشه اصن جون دادا راه نره نمیدونم باید تغییرو از خودمون آغاز کنیم
بابا امین خسته نباشی من اون موقع که پست 10 بود اینو گذاشتم تو اون تاپیکی که بعدا حذف شد !
آره خدایی خوب بود ولی چون پولیه پهنای باندش محدوده ولی یونوب رو عالی باز می کنه هنوزم !
عاغا بسته چقدر ازین صحبتا شده مگه فایده ای داشته آخرشم به کهریزک ختم میشه کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
الان اوضاع تهران خرابه خرابه خرابه خرابه. بهتره در مورد چیزی حرف بزنید ک تو تهران درسته ?!:n02:ع