منم به همین خاطر گفتم که ببینم اتفاقیه یا نه . احتمالا به خاطر تابستان متقاضی زیاد شده و میخوان بازم ثبت نام کنن!نقل قول:
Printable View
منم به همین خاطر گفتم که ببینم اتفاقیه یا نه . احتمالا به خاطر تابستان متقاضی زیاد شده و میخوان بازم ثبت نام کنن!نقل قول:
تست سرعت 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود نیم ساعته که هر 20 لاین 10 لاین تایم اوت میندازه دوباره 20 لاین عادی !
دوستان چندتا سوال درباره adsl مخابرات داشتم:
1-رانژه شدن خط چه مدت طول میکشه؟!؟
2-برای ثبت نام باید به مراکز مخابراتی بریم یا نمایندگی داره درسطح شهر؟!؟
3-سرعتها ثابت هست یا اینکه صبح سرعت دانلود 30 هست بعد از ظهر 15!!
4-هنوز هم هزینه ها روی فیش تلفن میاد؟!؟
5-برای گرفتن سرویس هایی که سرعتش بالای 128 هست باید چیکار کنیم؟!؟
6-میشه یه سایتی رو بهم معرفی کنید که قیمت دقیق رو داده باشه اخه چندتا سایت رو دیدم اما قیمتهاشون با هم فرق میکرد!
ممنون
نقل قول:
1-معمولاً یک هفته (خودشون بیشتر میگن ولی همون یک هفته یا زودتر انجام میشه)
2-نمایندگی داره . برای اطلاع از ادرس نمایندگی منطقتون با 2020 تماس بگیرید
3- برای نامحدود ثابت هست تقریباً . مثلاً من با 512 نامحدود چه صبح و چه شب سرعتی بین 70-75 دارم
4- خیر. باید پرداخت الکترونیکی یا حضوری کنید (البته جشنواره گویا رو فیش بود. الان هم جشنواره هست یا نه نمیدونم)
5-هیچی. پول میدی سرویس 2 مگ بهت میدن !!!
6-قیمت دقیق فقط در پنل شارژ موجود فعلاً چون تغییرات اونجا اعمال میشه ولی شما سرعتای مورد نظر رو بگید ما براتون در میاریم قیمتا رو.
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 7 سرعت من بالا بود تا 260 میرفت قضیه چی بوده ///>>>>>>>>>>>>>>> فکر کنم دوربین مخفی بوده:n20:
الان سایتم بزور باز میشه
ممنون از پاسخت!نقل قول:
یعنی مخابرات به راحتی سرویس بالای 128 میده؟؟ , پارس آنلاین و های وب یه نامه همراه با مهر شرکتی میخواستن
اگه زحمت نمیشه 256 و 512 نامحدود!:n06:
البته که میده... مشکلی نداره.شما با یه کارت ملی راحت 2 مگ نامحدود بگیرنقل قول:
512 : 25380 تومن
256 : 15840 تومن
نیا مخابرات که وضعیت داغونه یعنی کلا داغونه .پشتیبانی ضعیف .. دیگه این تایپیک بخونی متوجه میشینقل قول:
پارس انلاین کارت دانشجوی هم ببری سرعت بالا هم بهت میده الانم دیگه تو همه خونه ها 2 3 تا دانشجو هست . برو مصدق سه راه شریعتی نرو من گرفتم چند تومانی اضافه تر حساب کرد
شاید هاستت مشکل داره سایت بفرست ببینمنقل قول: