برو بگو شما حضوری نداشتید در محل نصب مودم من و باید باید پول منو برگردونید . حضوری برو . از پشت تلفن مصلحتی حرف نزن دوست محترم !!!
Printable View
برو بگو شما حضوری نداشتید در محل نصب مودم من و باید باید پول منو برگردونید . حضوری برو . از پشت تلفن مصلحتی حرف نزن دوست محترم !!!
اه ایدی اس ال ما تا 1هفته قطع است خودشون به موبایلم اس دادن و 3روزه که چراغه استاتوس خاموش معلوم نیس دارن چکار میکنن اه اه :13::13: تازه گفتن حتی 1دقیقه هم مودم خاموش نشه حالا دلیلش چیه خدا میدونه منکه الان خاموشه و با دیال اپ وصل شدم برو بابا اخه 1هفته از اکانت های پرومیم که خریدم بره به خاطر اینا :41::41::41::41::2::2::2:
الان اگه 512 بگیری بیشتر از 2.5 تا 2.7 نمی گیری کاهش سرعت تو همه سروریس ها اعمال شدهنقل قول:
.دوستان کسی نمیدونه سروریسای 1 مگ رو چطوری ست میکنن...خطو 3 مگ میبندن یا همون 2 مگ؟
دوست من حتی اگه پولتو نمیدن ؛ بگو پس مامورتونو بفرستید برام نصب کنه ! به دروغ بگو قطع شده منم هرکاری میکنم وصل نمیشه ! اگه پول رو پس نمیدن یا ترافیک بجایش نمیدن ؛ حتما" بگو یکی رو بفرستن برای نصب .نقل قول:
از این کارا نکن من سرویس 256 رو به 512 ارتقا دادم همین 3 روز پیش کلاً دانلود شبانمو تخته کردندنقل قول:
با 256 شبی 2.5-3 گیگ میگرفتم الان با 512 شبی دارم 1-1.4 گیگ میگیرم
ریسک نکن
نقل قول:
به خاطر اینکه v p n ات L2TP نبوده و احتمالا از این رایگان هاست و پارس فیلترش کرده.ممکنه همین v p n روی خیلی از isp ها هیچ مشکلی نداشته باشه.
چیز پی انت رو عوض کنی حله
روی چشم داداشنقل قول:
من میرم پیششون ببینم چی میگن ولی میدونم همین حرفو که پشت تل زدن تو شرکتم همون رو میگن چون من 2 بار تماس گرفتم گفتن نمیشه انقدر از مردم دزدی میکنن دیگه این چیزا براشون عادی شده و راحت از گلوشون میره پایین :13:
دوستان هیچ راهی نیست که این دانلود کم سرعت شبانه درست شه ؟
این میکروفیلتر کمک میکنه ؟ و این عدسی که میگن از کجا گیر میاد ؟ چطوری نصب میشه؟
من اشتباه کردم و این کار رو کردم. سرعتم کمتر شد.نقل قول:
دوباره برگردوندم روی 256 (البته با هزار مکافات).
امشبم که سرعت پایینه........