به آدرس زیر مراجعه کنید ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به آدرس زیر مراجعه کنید ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی هست مودم لینکسیس 120n داشته باشه و توی حالت pppoe باشه؟
من چون مشکل زیر رو داشتم روی حالت بریج میزاشتم اما چند روزی وایرلس رو کارش دارم باید برم روی حالت pppoe ولی به خاطر مشکل زیر نمیتونم:
وقتی دانلود میزارم بعد چند دقیقه قطع میکنه دوباره بعد چند ثانبه مثلا 20 الی 30 (زیر یک دقیقه) وصل میشه ... واین داستان ادامه داره (البته فکر کنم توی حالت غیر دانلود هم میشد مثلا وب گردی ولی کمتر بود)
کلا سرچ هم زدم ظاهرا این مشکل وجود داره با این مودم یکی راه داده بود که MTU بیاد رو حالت دستی ولی دقیق نگفته روی چند باید باشه
کسی این مشکل رو داره؟
کسی راه کاری داره؟
اگه بخواهیم MTU رو دستی بزاریم چند باید باشه؟
جناب اقای توسلی میشه از همکارانتون این دو مورد رو بپرسید:
1- اگه قرار باشه MTU دستی بزاریم چند باید باشه که بدون مشکل با مخابرات کار کنه؟
2-این مشکل مودم که با مخابرات داره برا چی هست و راهکارش چی هست؟
فقط یه کسی رو پیدا کنید و ازش بپرسید که دانشش توی این زمینه بالا باشه و الکی جواب سر بالا نده
با تشکر
دوبار ارسال شد لطفا پاک بشه
1448 را برای MTU امتحان کنیدنقل قول:
MTU را خودتون باید تست کنید معمولا همونجوری که دوستمون گفتند روی 1440 و1448 خوبهنقل قول:
متاسفانه به خاطر سخت افزار هایی که خریده.البته اینا نپرسیدم خودم میدونم از چین آورده مشکل داره .قبلا ZTE بود الان هاوایی که خب این جدیدیاش با خیلی مودما سازگار نیست
من سرویسم داره تمام میشه نمیدونم تمدید کنم یا طرح جدید بگیرم الان این طرحی که تا 10 مگ میبندن 99% شبانه داره اسمش طرح حرفه ای ها هست یا ولادت تا ولایت ؟ قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینه؟ یعنی سرعت مشخصی نداره؟ 3 ماهه 8 گیگ رو یک باره میده؟ اگه 1 یا 2 مگ بستند راه داره 10 مگ کنم یا اذیت میکنن؟
بعد این طرح حرفه ای ها بدون مودم 1 ساله رو اگه بعدها خواستم فسخ کنم جریمه باید بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چیه؟
راستی دوستان اگه میشه راهنمایی کنید میخوام ببینم چطور میشه چک کنم خطم تا چند مگ جواب میده
الان 1 مگ - 1 تا 7 رایگان از قدیم دارم تمدید کردم ماهی 8100 هست بدون ترافیک ، هر گیگ رو باید خودم 3800 شارژ کنم
اگه 10 مگ ببندن ارزش داره چون من الان سیستمم 1 تا 7 روشنه هم برق مصرف میکنه هم صداش بد رو اعصابمه نمیزاره بخوابم اما اونجوری همه دانلودمو تو نیم ساعت انجام میدم خاموش میکنم راحت میخوابم
پ.ن الان خیلی وقته بیشتر سایتهای داخلی رو باید با قند شکن باز کنم :n04:
نقل قول:
دوست عزیز من اول با مخابرات از این مودم شروع کردم اون زمان یعنی 2 سال پیش با مخابرات مشکل داشت قطعی زیاد بود مودم به شدت داغ میکرد و حتی وایرلس مودم دچار مشکل شده بود اول فکر میکردم مودم مشکل داره اما وقتی 1 ماه با ISP دیگری استفاده کردم اصلا هیچکدام از این اتفاقات رخ نداد... مودم شما از همه لحاظ ارزشش بیشتر از تجهیزات کاملا بی ارزش مخابرات است.
در حالت PPPoE مودم شما اگر مودم چند دقیقه کار نکند دستگاه Data را قطع میکند اما روشی هم برای جلوگیری از آن است در صفحه اول تنظیمات یک قسمت وجود دارد که باید زمان آن را صفر کرد تا این مشکل پیش نیاید. اگر در حالت دانلود قطع میشود که باز هم بر میگردد به مشکل مخابرات و ناسازگاری با مودم ...اما من همیشه روی این مودم از MTU 1492 استفاده میکردم.
پیشنهاد میشه MTU را دستی تغییر ندهید انتخاب MTU نیاز به یک روند خاصی دارد چون شما الان مثلا با MTU 1420 پینگ خوبی میگیرید یک ساعت بعد وضعیت Fragmented میشه.
آقای توسلی پشتیبانی میتونه modulation را تغییر بده ؟ چون بر اساس تجربه ما پنل پشتیبانی هیچی نداره و عملا هیچ کاره خاصی نمیتوانند انجام بدهند !!
سلام مودمم AsuS هست و وقتی دانلود میکنم اتصال قطع میشه که مجبور میشم مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست شه مشکل از چی هست
کانکشن هم از نوع داخلی هست
راهکاری دارید
ممنون ومتشکر