مدل 727 سینما بلوری هست.شما سینما بلوری میخواید یا سینما dvd؟نقل قول:
Printable View
مدل 727 سینما بلوری هست.شما سینما بلوری میخواید یا سینما dvd؟نقل قول:
سینمای 717 فکر کنم داشتی.اونو فروختی 727 خریدی؟حالا 727 هم می خوای بفروشی؟چی می خوای بگیری؟نقل قول:
سلام استاد
من تصمیم دارم یه سیستم حرفه ای (احتمالا تودوروکی ) بگیرم
سلام.نقل قول:
انشالله.پیشرفتت خیلی جالب و سریعه.
والا ترجیح میدم بلوری رو هم ساپورت کنه ولی اجباری روش ندارم. اگر یه دی وی دی با کیفیت خیلی بهتر نسبت به 727 گیرم بیاد اون رو می گیرمنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تو این رنج قیمت سینمایی نداریم که کیفیتی به مراتب بهنر از 727 داشته باشه.مدل HTZ-424 پایونیر هست که با نداشتن بلوری پلیر به مراتب قیمت پایین تری.نقل قول:
با کمی افزایش بودجه مدل RS33 پایونیر با قیمت 1800 الی 2 تومن گزینه به مراتب خیلی خیلی بهتریه.با کمی افزایش بودجه تا حدود 2 الی 2300 سینمای RS777 هم گزینه به مراتب بهتری هستش و در آینده با افزایش بلوری پلیر هم هیچگونه مشکلی نداری.
سلام
من میخوام این مدل سونی رو از بانه سفارش بدم. چند سوال دارم
سینما خانگی بلوری سه بعدی سونی HOME THEATRE SONY BVD-E490W BLUE-RAY 3D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- فرمت های صوتی و نصویری ( MP3 MKV MOV ) رو از رو فلش اجرا میکنه یا مثل تلویریون های سونی هیچی پخش نمی کنه
2- از روی DVD چطور؟ مثلا یه DVD پر از MP3
3- فایل های فول اچ دی چطور
4- اینکه اینها بی سیم هست بلند گو هاش یا نه؟
5- ساپورت زیرنویس فارسی
ممنون
با سلام
لطفا چگونگی وصل شدن چند دستگاه با کابل HDMI به تلویزیون رو بگید که تمام صدا ها از سینما خانگی بیاد.
خود تلویزیون ، ر س ی و ر ، ایکس باکس و سینما خانگی . تلویزیون 6960 هستش
با تشکر فراوان
سینما خانگی با HDMI 1.4 به پورت HDMI ARC تلویزیون و بقیه به بقیه (تنظیمات ARC یا همون CEC باید در سینما و tv فعال باشه که به طور پیشفرض معمولا هست و اتوماتیک سینما روی arc میره). فقط صدای بیشتر از 2 کانال (استریو) اینجوری منتقل نمی شه مگر اینکه فیلم از طریق Allshare خود tv نگاه کنی و توی تنظیمات صدا SPDIF را با توجه به صدای فایل در حال پخش تنظیم کنید. برای گرفتن صدای دالبی از xbox می تونید از رابط اپتیکال مخصوصش استفاده کنید یا xbox را به ورودی HDMI سینما (اگر داره) وصل کنید. برای ر س ی و ر هم همینطور اتصال با کابل اپتیکال به سینما پیشنهاد می شه .نقل قول:
ممنون از جوابتون . من مبتدی هستم و منظور شما رو از 1.4 و بقیه رو به بقیه متوجه نشدم . سینمای من ورودی HDMI نداره .نقل قول:
با تشکر