35 کیلوبایت بر ثانیه نهایتا به شما میده. اما حجمی بگیرین تا 370 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارین. اگه همش دانلود ندارین حجمی بگیریننقل قول:
Printable View
35 کیلوبایت بر ثانیه نهایتا به شما میده. اما حجمی بگیرین تا 370 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارین. اگه همش دانلود ندارین حجمی بگیریننقل قول:
آقا یه چیز جالب.... امروز دیدم سرعت ماتریکس بهتر شده... بعد رفتم speedtest گرفتم... با کمال تعجب ispname از farahoosh dena به information technology که آی اس پی مخابراتی تغییر کرده :n04::n04: دوستان ماتریکسی یه تست بگیرید واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که اینقد نتت توپه مجبوری بیای مخابرات آخه ؟؟نقل قول:
آره... سرویس محدود ماتریکس 128 هم سرعت دانلود روزانش خوبه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
آخه ۲ مگ نامحدود مخابرات تقریبا قیمتش نصفه ۲ مگ نامحدود ایرانسله.
چون واسه گیم آنلاین پلی استیشن زیاد جالب نیست.
حالا که پینگ رو دوستان دادن، دیدم خیلی فرق نمیکنه و خواستم مقایسه کنم.
از 1 شب تا 10-11 صبح که من با یک لینک میتونم سرعت کامل رو بگیرم ولی بقیه روز متغیره بعضی موقع ها میشه ولی بعضی موقع ها نه باید چند تا لینک بذارینقل قول:
وقتی 512 داشتم کل روز با 1 لینک هم اوکی بود با 1 مگ اینجوری شد شاید با 2 مگ اوضاع بدتر بشه
الان که فکرش میکنم یازم هرچقدر که شبانه خوب باشه ولی 5 گیگ برای روزانه کمه.بازی انلاین خیلی حجم میخوره....
بهترین گزینه مخابراته که تایم اوت داره....
واقعا سردرگم شدم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلام بچه ها من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم
حالا چند تا سئوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده
1-اول اینکه قمیتش چقدر میشه؟
2-چند روز حدودا طول میکشه تا وصل کنن؟
3-میتونم کنار پیریز تلفن توی اتاقم بگم یه پریز دیگه برام وصل کنین ؟
اخه میخوام یه خط رو مخابرات بگیرم یه خط رو همیار
خط مخابرات رو بذارم روی یه ویندوز مجازی کلا بذارم دانلود
اون یکی خط رو هم بذارم روی ویندوز اصلی که واسه وب گردی و این چیزا باشه
اون گزینه 3 خیلی مهمه آخه نمیخوام از یه اتاق دیگه یه سیم بلند تو کل خونه بکشم
1-حدود55 فکر کنمنقل قول:
2-حدود2 هفته/بستگی به مرکز مخابرات داره و میزان درخواست
3-مخابرات درب ورودی ساختمان سیم تلفن به شما تحویل میده
البته فکر کنم ارزونتر شده خط ثابت... حدود 10 روز... مخابرات سیمو میکشه میندازه توو حیاطتتون میره :n02: بقیش دیگه کاره خودته... سیم کشید انداخت توو حیاط فرداش احتمالا بوق تلفن بیاد...هر وقت 2 تا adsl ات وصل شد یه روش بهت یاد میدم که بدون اینکه بخوای ویندوز مجازی بسازی راحت بتونی از 2 تا adsl ات استفاده کنی... (البته ویندوزت باید xp باشه ) ولی 2 تا مودم لازم داری... من الان خودم کمتر از 5 ثانیه نتم رو از ماتریکس میندازم روو همیار...:n02:نقل قول: