باسلام
سرعت سرویس 128 آسیاتک حجمی تقریبا چنده ؟ شنیدم حدود 400 یا پونصده آیا واقعا اینطوره ؟؟
سرعت 1024 نامحدود برنزی چنده؟؟
باتشکر
Printable View
باسلام
سرعت سرویس 128 آسیاتک حجمی تقریبا چنده ؟ شنیدم حدود 400 یا پونصده آیا واقعا اینطوره ؟؟
سرعت 1024 نامحدود برنزی چنده؟؟
باتشکر
دوستان درسته که اگه 512 نامحدود داشته باشیم سرعت دانلود 64 کیلوبایته ؟؟!!!!؟!؟!؟!
همون صبانت بمونی به نفعته اگه کیفیت میخوای... افت شبانه آسیاتک زیادهنقل قول:
این سرویس سرعت دانلودش چنده ارزش داره شارج کنمش؟یا همون 256 بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس: اینترنت پرسرعت حامی نامحدود بی کران برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت: 1 ماه
مبلغ نهايي پيش فاکتور: 114660 ريال
هر چی سرویس برنزی کم سرعت تری داشته باشی، افت سرعتت بیشتره، اگه سرعت برات مهم نیست، مثلا -30% هم از نظر تو عادیه، 128 ببند. ولی اگر دانلود میکنی، به نظر من 256 بهتره.نقل قول:
من از توی سایت یک سرویس جدید ثبت نام کردم مدارک رو هم فرستادم الان آبی رنگ شده و نوشته مخابرات. الان دیگه من چیکار باید بکنم ؟
زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
تو منطقه 6 مخابرات فرد اسدی کسی سرویس داره؟ کیفیت چه جوریاس؟ فقط سرعت باز کردن صفحه برام مهمه.
128 رو روی چند میبنده up و down رو؟
vpi و vci آسیاتک چنده ؟
:18:نقل قول:
همش 3500 ناقابل با 256 فرق داره ارزش نداره 128 بگیرم همون 256 15 تومنی بهتره یک ماهه دارمش راضیم فقط دیر کانکت میشه بیشتر اوقات مشکلش چیه زنگ زدم به پشتیبانی شهر خودمون ز زدم گفت بخاطر اینکه سرویس شما نامحدوده این جوره از این حرفا بود منم باش بحث نکردم فقط مشکلش دیر کانکت شدنه به طوری که چندین بار باید مودم خاموش روشن کنم حتی به نیم ساعتم کشیده :sq_3:
از این شرکت کوچ کنم برم پارس یا همین خوبه ولی بعضی وقتا کار دارم کلی معطلم میکنه دلم نمیاد 3 ماهه تمدید کنم
:sq_22: