تو ورد 2007 مشکل نوشتن دارم وقتی دارم تایپ میکنم می خوام بنویسم "سلام خوبی" همه ی حروف جدا هستن و مینویسه "خوبی سلام" این رو چطوری حل کنم؟ (حروف جدا - نوشتن بر عکس)
Printable View
تو ورد 2007 مشکل نوشتن دارم وقتی دارم تایپ میکنم می خوام بنویسم "سلام خوبی" همه ی حروف جدا هستن و مینویسه "خوبی سلام" این رو چطوری حل کنم؟ (حروف جدا - نوشتن بر عکس)
سلام
برای ایجاد نمودار در word 2010 وقتی در excel اطلاعات را وارد می کنم ،خود برنامه ،اطلاعات را تغییر می دهد مثلا من می نویسم 3/1 و برنامه این نوشته را تغییر می دهد یا مثلا می خواهم نمودار میانگین نمره دانش آموزان را رسم کنم که باید بر اساس 20 نمره باشد ولی گاهی نمودار را درصدی میزند یا تا 17 یا 18 نمره نشان می دهد اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام ببخشید می خواستم با ورد 2003 فایل های 2010 رو باز کنم ممنون میشم لینک تاپیک رو یا برنامه رو برام بذارید
ممنون
شما اینو نصب کن انشا.... درست میشهنقل قول:
سلام
هنگام مرتب کردن پاراگراف برای اینکه یک کلمه توی خط خودش بماند و به خط بعدی نرود چه باید کرد؟
با سلام
من متونی را در تبلت خودم(آندرویدی) تایپ می کنم و بعدا در خانه برای اعمال تنظیمات و تغییر فونت و پرینت گرفتن وقتی که این متن را به کامپوتر انتقال می دهم حرف ی در تمام قسمتهای آن جدا از هم دیده می شود.البته در صورت تایپ مستقیم در کامپیوتر این اتفاق نمی افتد.آیا راه حلی برا اصلاح این مورد از طریق کامپیوتر وجود دارد یا این که باید مشکل از تبلت حلشود.
سلام و خسته نباشید .
من یک مشکلی برای آرشیو ورد 2007 بوجود اومده .
من یه فایل ورد داشتم به زبان فارسی که بعد از یک مدتی که بازش کردم دیدم که حروف تعداد زیادی از سطرها به هم پیوسته شده . مثلا به صورت زیر :
تمامیمتنها بههمپیوسته شدهاست.
چیکار کنم ؟ راهیه ست درست بشه ؟ نزدیک به 200 صفحه هست و من نمیتونم دونه دونه اصلاحش کنم.
راهی هست ؟
+ تکمیلی :
من متن ها را در ورد 2010 نوشته بودم اما چند وقت پیش ورد 2007 نصب کردم . میتونه بخاطر این موضوع باشه ؟
در جلوی ان Shift+ENTER بزنیدنقل قول:
دلیلش اینه که در تبلت از "ی" عربی استفاده شده است.برای حل این مشکل متن را انتخاب کنید (Highlight کنین) و یک فونت فارسی برای همشون اعمال کنیننقل قول:
برای من هم گاهی این مشکل پیش اومده آن هم زمانی که مثلا متن رو در Word 2010 تایپ کردم و وقتی در Word 2007 باز کردم این مشکل ایجاد شد.نقل قول:
متاسفانه ورد 2010 با وجود اینکه از فرمت (docx) که همان فرمت ذخیره سازی word 2007 نیز می باشد استفاده می کند ، اما پس از ساخت و ذخیره سازی یک سند جدید در word 2010 به زبان فارسی، اگر فرد دیگری که از آفیس 2007 استفاده می کند آنرا باز کند متوجه می شود که بسیاری از Space ها (فاصله بین کلمات ) از بین رفته و کلمات به طرز فجیعی به یکدیگر چسبیده اند.
راه حل اولیه، ذخیره سازی فایل های ورد 2010 به فرمت ورد 2003 می باشد که البته راه حل جالبی نبوده و موجب از دست رفتن تنظیمات و افکت های (جلوه های بصری) ویژه ورد 2010 می شود.
اما راه حل دوم بدون اعمال تغییر فرمت بدین صورت است:
1- تب فایل را باز کرده و از پنل سمت چپ آن گزینه Options را انتخاب کنید ، پنجره Word Options باز می شود از پنل سمت چپ روی گزینه Advanced کلیک کنید.
2- از پنجره باز شده به Title (عنوان) Compatibility Options For رجوع کنید.
3- با باز کردن منوی کرکره ای مقابل Compatibility Options For گزینه All New Documents را انتخاب نمایید.
4- سپس از زیر آن با باز کردن منوی کرکره ای ذخیره سازی سند گزینه Microsoft Office Word 2007 را انتخاب نمایید و سپس OK را کلیک کنید تا تنظیمات بر قرار گردد.
نکته: بهتر است سند فعلی را که یک فایل خالی می باشد یکبار در گوشه ای ذخیره نمایید تا تنظیمات حفظ گردد. البته بعد از Save کردن میتوانید آن را پاک کنید.
اکنون فایل های وردی را که شما در ورد 2010 می سازید مطابق با ورد 2007 ذخیره می شوند و لذا مشکل چسبیدن کلمات در آن بوجود نخواهد آمد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین!!!!!