نظرتون در مورد این آمپ سانداستریم چیه ؟
Soundstream STL2.560
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم حدود 270 تومنه فکر کنم.
نظرتون در مورد این آمپ سانداستریم چیه ؟
Soundstream STL2.560
قیمتش هم حدود 270 تومنه فکر کنم.
يه مشكلي بود كه جواب ندادين ,باز دوباره ميپرسم ,يه سيستم حدود 5ماه بستيم .بعد ماشينو فقطي بابام ميبره سر كار برميگرده اگه همون لحضه وولوم بدي صدا جا افتاده هست انگار .ولي اگه ماشين خونه باشه صبح روشن كني صدا جا نيوفتاده انگار ,ميشه حلش كرد ,؟؟؟؟
این آمپ JVC مدل KS-AR8002D رو از کجا میشه خرید ؟محاسن زیادی داره یکی اینکه دیجیتال هست و دوم اینکه کلاس D هست اون ساند استریمه که تو پست بالا نوشتم فیوزش 80 آمپره !فکر کنم جریان زیادی بکشه مجبور بشم باتریم رو هم عوض کنم!
سلام
من چندوقت پیش از دوستان همین تاپیک یه چندتایی سوال پرسیدم در مورد سیستم و
دوستان بهم مدل 546 یا 549 کنوود رو پیشنهاد کردن
امروز رفتم پیش یه نفر اینا رو قیمت داد:
Kenwood 546 حدود 210 تومن
باند infinity حدود 130 تومن
و هزینه نصب هم 10000 تومن
کلا 360000 تومان
نظرتون چیه؟
خوبه؟
خودم ضبط تکی رو 205 هم قیمت گرفتم توپخونه
اما خب اونجا نصب و اینا نمیکنن...
نظرتون چیه؟
خوبه؟
سلام
آمپ اینفینیتی 7541 کلاس چی هست؟
ممنون
سلامنقل قول:
کن وود رو قیمت ندارم. هلیکس اکبندش نیست اگه باشه 800-900
بله کاملا درسته.ولی من به شخصه و اغلب موزیک بازها نظرشون این هست که کلاس A نسبت به کلاس AB و کلاس AB نسبت به D از کیفیت بالاتری برخوردار هست.همین آمپ هلیکس کلاس A هست.نقل قول:
کلاس D ابتدا برای ساب ووفرها طراحی شد چون کلاس AB برق زیادی مصرف میکرد و به نسبت اون کارائی کمتری داشت. بعدا اومدن کلاس D زو تو آمپلیفایرهای
Multi Channel هم استفاده کردن.
یعنی چی؟:18:بیشتر توضیح بده،متوجه منظورتون نمیشم.:41:نقل قول:
کلاس ABنقل قول:
سلام
من بلاخره سیستممو گرفتم.یه جفت dls 1073 ،آمپ 5400 پایونیر(مالزی،آک 2009)،HU که 4250sd داشتم با کابل 2 gauge . کواک 225، آمپ 170، 5 متر Gauge 2 شد 20 + 12 بقیه پکیج
125 وات 5400 ممکنه واسه 1073 کم باشه و HPF نداشته باشه اما CEA 2006 داره و قیمت آمپ مناسب بود نسبت به برندای دیگه(2 کانال 125 وات یا بالاتر).البته می خواستم بریج ببندم که فروشنده گفت بریج استریو رو به هم میریزه +زیاد شدن tdh و.....
فعلا با همین درایوش کردم.از صداش تقریبا راضیم.
وقتی برگشتم اومدم اسپیکرای جلو رو fade کنم دیدم نمیشه!!!نگو یارو اومده اسپیکرای جلو رو هم از استیج عقب HU گرفته(قبل از رفتن به آمپ)....خودم که سر در نیاوردم چجوری درستش کنم....باید ببرم یه جا ببینه
کلا خواستم از راهنمایی های دوستان خصوصا از آقا حمید تشکر کنم
با سلام خدمت همه دوستان
من این سوالمو هر جا پرسیدم جواب درستی نگرفتم فروشندا هم هر چی خودشون دارندو سودش بیشتره میگند بهتره
من یه ضبطو باند میخوام تا 300 تومن
ضبطه فقط فلش بخوره که ارزون در بیاد
میخوام صداش کیفیتش خوب باشه بیس خوبی داشته باشه و تفکیک صدا و بلندی هم خوب
یعنی همه چیزو با هم میخوام
بهترین انتخابی که میشه با 300 تومن پول داشت چیه ؟سابو اینا هم نمیخوام
فقط بهترین انتخاب با این پول چیه ؟
ممنون
سلام دوباره...آقا این مدل رو کسی قیمت روز داره؟نقل قول:
پخش قبلیم DEH-6350 بود که هفته پیش دزدان عزیز زحمت کشیدن دزدیدند :دی
سیستم فعلیم هم یک آمپ SPL 1440W هست با دوتا 718 اورجینال احتمالا یک ساب اضافه کنم + یک آمپ 300W که برای باند ها بشه و آمپ SPL رو رو ساب بندازم.
میخوام ببینم این پخش کافیه؟ از قیافش خوشم اومده مشخصاتشم بررسی کردم زیاد فرقی نداره با DEH 6350 قبلیم....!
در کل چقدر قرق میکنه؟ :دی
ممنونم.
اگه فقط 300 تومن میخوای هزینه کنی برای پخش بهترین انتخاب کنوود 7016 که میتونی تو آینده سیستمتو بدون هزینه تعویض پخش مجدد آپگرید کنینقل قول:
280 تومنه حدودا با این قیمت این امکاناتی که داره هیچ پخشی ندیدم داشته باشه