نه میخوام کلا این ارور رو غیر فعال کنم از کجا باید عمل کنم؟نقل قول:
شمااول ازهمه برنامه دیپ فریز غیر فعال کنید بعدش رو پیغام کلیک کنید وسیستم ریست کنید احتمال بدم درست بشه بعدش اگر درست شد دیپ فریز فعال کنید
Printable View
نه میخوام کلا این ارور رو غیر فعال کنم از کجا باید عمل کنم؟نقل قول:
شمااول ازهمه برنامه دیپ فریز غیر فعال کنید بعدش رو پیغام کلیک کنید وسیستم ریست کنید احتمال بدم درست بشه بعدش اگر درست شد دیپ فریز فعال کنید
شمادیپ فریزاول غیرفعال کنید رو همون پیغام کلیک کنید ببینید درست میشه .نقل قول:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
شماتو همون صفحه my computer کلیک راست کنید از Refresh استفاده کنید یا کلید F5 ازصفحه کلید فشار بدین ببینید درست میشه:20:نقل قول:
وقتی روش کلیلک میکنم ایکون های دسک تاپ رو میرزه تو یه فولدر من نمیخوام اینجوری بشه میخوام کلا غیر فعال بشه این ارور از بیخ و بننقل قول:
شمادیپ فریزاول غیرفعال کنید رو همون پیغام کلیک کنید ببینید درست میشه
نقل قول:
شما به وسیله این برنامه هم دیسک خودتون مرتب کنید Wise Disk Cleaner Pro ببینید درست میشه از حالت wizard برنامه استفاده کنید واسه دانلودشم از پست پایین میتونید استفاده کنید درضمن درایو c شما چه مقدار فضای خالی داره؟
لینککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=222719&page=5&highlight=Wise+Disk+Cleaner
از رجستری نمیشه این ارور رو غیر فعال کنم
شماتو همون صفحه my computer کلیک راست کنید از Refresh استفاده کنید یا کلید F5 ازصفحه کلید فشار بدین ببینید درست میشه.نقل قول:
[QUOTE=BEST 2;6119930]من وفتی فلشم رو به یو اس بی سیستم وصل میکنم سیستم سریع میشناسش.ولی یه ایکون ایجاد میشه پایین به این شکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ایکون ریزه منظورمه
وقتی هم روش کلیک میکنم که بشه مثلا حذفش کنم وارد این صفحه میشم
چون سیستم میشناسه فلش رو درایوش پس نصبه .اما وقتی اون قسمتهای داخله صفحه رو حذف میکنم ایکون از بین میره ولی دیگه نمیشناسه فلش رو .باید از نو نصبش کنم تا بشناسه
حالا چکار کنم که اون ایکونه دیگه نشون داده نشه و فلش هم شناسای بشه.ممنونم
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
چند روزی بیشتر وقتی دارم با فایلهای کامپیوترم کار میکنم این صفحه میاد و برای چند ثانیه کامپیوتر هنگ میکنه و فایلها همه بسته میشه.خلی اعصابم رو ریخته به هم کمکککککککککککککک
اون آیکن ریزمال فلش اگرغیرفعالش کنید که فلش کلا بسته میشه به قول خودتون فلش ازنوع باید نصب کنید تاشناسایی بشه به نظر من ازاین برنامه USB Safely Remove واسه مدیریت فلش خودتون استفاده کنید بهتره کلید میانبرم واسه بستن فلش میتونید تعریف کنید درمورد سئوال دوم هم به نظرم مشکل از ویندوزه شما یک رجیستری ویندوز اسکن کنید تا کل خطا هاش گرفته باشه با Vit Registry Fix این برنامه دیدین درست نشد به نظرم باید ویندوز چنج بش.
مهرسا جان شما رو دسك تاپت كليك راست كن ، properties رو بزن بعد از تب desktop اون پايين سمت چپ customize desktop رو انتخاب كن بعد تو تب GENERAL ، پايين تو كادر desktop cleanup تيك RUN DESKTOP CLEANUP WIZARD EVERY 60 DAYS رو بردار قطعاً مشكلت حل مي شه.:20:نقل قول:
راستي معلومه بيش تر از دو ماهه كه ويندوزت رو داري ، خوب نگه داشتي ، مشكلي نداري باهاش؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
مشکل من هنوز حل نشده :41:
دوستان راهی دیگه پیشنهاد نمیکنن؟
دوست عزيز شايد مشكل شما به خاطر icon cache باشه.نقل قول:
شما مي توني با برنامه ي tweak UI خود مايكروسافت آيكون ها رو rebuild كني (اكثراً جواب مي ده). ببين جواب مي ده خبرش رو بده.
موفق باشي.