يعني از ١٠ شب به بعد از اين بسته استفاده نميكنه و ميره رو بسته هاي ديگه اگر داشته باشيم؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
يعني از ١٠ شب به بعد از اين بسته استفاده نميكنه و ميره رو بسته هاي ديگه اگر داشته باشيم؟نقل قول:
سلام .
چرا تو بیشتر جاها همه سرعتای چند ده مگ دارند اما تو شهریار ( indoor) سرعت انقدر بده ؟ من نهایتا سرعت دانلودم یک مگابیت بر ثانیه هست و آپلودم 4 مگا بیت بر ثانیه ....
ولی بیرون سرعت عالی میشه ...
بلهنقل قول:
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
مشکل خراب شدن فایل ها با ایرانسل دیگه واقعا کلافه کرده منو دوستان راهی پیدا نکردند؟
==》》همراه اولنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سرعت ایرانسل بیشتره سرعنم بین 10-15 مگ هست همراه اول به سختی 1 مگ میشهنقل قول:
داداش اپراتوری که دیتای مشترکینش رو بازبینی میکنه، تاخیر داره و اختلال و گاهی تبلیغ میفرسته وسط سایتا که اپراتور نیست، داره اشتباه میزنه.نقل قول:
اگر چاره ای جز استفاده نداری، از پروک.سی so.cks استفاده کن.
زیاد رایگانش هست، بزن تو idm خودش دان میکنه
تست کردم سرعت رو کم میکنهنقل قول:
پرو.ک.سی https هم چک کننقل قول:
همه اینها رو تست کردم چه پولی چه غیر پولینقل قول:
چون حجم فایلهام هرکدوم 18 گیگه جواب گو نیست
شما از سایت های ssl هم دان میکنی باز خراب میشه؟نقل قول:
بله متاسفانه فایلم رو از صبح تا الان نتونستم دانلود کنمنقل قول:
شاید اختلال خاصی چیزی داره BSC یا MSC محلتون، چون من امروز راحت آپلود و دانلود داشتم رو TDنقل قول:
BSC MSC mal 2G bood pouya Jan va dar halat koli ham in moshkel kharab shodan file be bakhsh ip barmigarde va be epc marbot nistنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام
از پنجشنبه شب توی شهرمون با اینکه آنتن دهی فوله، سرعت اینترنت هم تری جی و هم فورجی به شدت افت کرده طوری که حتی صفحات عادی به سختی باز میشن. این در در حالیه که قبلش سرعت خیلی خوب بود. از بقیه هم که ساکن محله های دیگه بودند، پرسیدم. برای اون ها هم این طور شده.
=====
شهرهای دیگه هم این طوره؟
بله در مشهد هم مینطورهنقل قول:
سلام.شاید آب و هوا بد هست جایی که هستیننقل قول:مشهد مشکل نداره.نقل قول:
این مال صبحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من الان روی گوشیم یه آپدیت 2.6 گیگی رو یه ربعه گرفتم ...مشکلی نیست ظاهرا.. دم ایرانسل گرم
نه از سایت نه از گوشی دیشب و پریشب نتونستم بسته بخرم.ولی الان تونستم بخرم.به نظرم الان بخرید که توی دام ایرانسل نیوفتید!
البته می دونم راه پر هزینه ای رو دارم پیشنهاد می دم ولی خودم چون خیلی مشکل خراب شدن فایل ها رو داشتم یه VPS ارزون گرفتم و فایل ها رو روی اون دانلود می کردم بعد با Winrar مجددا فایل ها رو اسپلیت می کردم و Recovery Record هم بهشون اضافه می کردم بعد اونا رو با ایرانسل دانلود می کردم هر کدوم که خراب می شد رو Repair می کردم و فایل نهایی دیگه سالم بودنقل قول:
متاسفانه خرابی فایل توی این دانلود ها خیلی خیلی زیاد اتفاق می افته و من راهی بهتر از این برای حلش پیدا نکردم
سلام دوستان
سرعت اینترنت من روی 4G و باند 7، وقتی مودم رو در حد خیلی کم جابجا میکنم تغییر شدیدی میکنه...حتی جابجایی در حد یکی دو میلیمتر ممکنه سرعتمو از 20 مگابیت برسونه به 50 مگابیت!
همین موضوع باعث شده وقتی دانلود میذارم ،مجبور باشم نزدیک یک ساعت جای مودم رو میلیمتری تغییر میدم تا بیشترین سرعتو پیدا کنم، مشکل اینه جای ثابتی نداره و هر شب تغییر میکنه...
از مودم D100 نزدیک پنجره استفاده میکنم...شنیده بودم که نسل چهار خیلی روی جای مودم حساسه اما چیزی که من تجربه میکنم فراتر از از ایناس...بقیه دوستان تجربه مشابهی دارن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله دقیقا من هم این رو تایید می کنم کوچیکترین جابجایی تغییرات خیلی زیاد رو در پی داره. الان یه نقطه از اتاقم رو پیدا کردم که بیشترین سرعت ها رو اونجا دیدم با ماژیک خط کشیدم دقیقا دور گوشی که همیشه به همون شکلی اونجا باشه :n02: حتی جهتش هم تغییر کنه سرعت تغییر می کنه این رو هم تست کن که ارتفاع مودمت رو هم تغییر بدی مثلا من گوشی رو عادی روی میز می زارم سرعت بین 40 تا 50 مگ هست یه جعبه دستمال کاغذی که می زارم زیرش یهو می شه 70 مگ!! اما همونطور که گفتی همیشه نمی شه یه نتیجه گرفت از یه نقطه ثابت ولی حدودش رو می شه فهمید
ممنونم از پاسختنقل قول:
جای شکرش باقیه که تنها نیستم توی این موضوع :n01: جدیدا مودم رو وارونه میذارم سرعتم بیشتر میشه...! حتی دستم رو به مودم دور و نزدیک میکنم سرعت به شدت تغییر میکنه.
خلاصه وقتی ساعت 2 دانلود میذارم، تا 4 صبح مشغول جابجا کردن مودم و یافتن نقطه بهینه ام! بیکاری و این داستانا...:n02:
ایرانسل به درجه ایی رسیده که حتی سایت های داخلی برا من باز نمیکنه ، فقط باید تغییر ایپی به خارجی بدم! وگرنه ایپی های ایرانسل واسه من همشون مشکل پیدا کردن حتی با اپ استور هم مشکل پیدا کرده
بله، ولی ظاهرا td این اختلال هارو به این شدت نداره، احتمالش هست برای کشوندن سمت td آشغالی، fd رو ایراد دار کرده باشه، همونطور که تبلیغ بین صفحه ها میفرستاد.نقل قول:
در صورت مشکل در کیفیت سرویس اینترنت و با توجه به اینکه هزینه شما برنخواهد گشت از طرف ایرانسل حتی اگر شبکه اختلال شدید داشته باشه در سایت زیر شکایت کنید تا به مشکلات سرویس دهی رسیدگی بشه(پیشنهاد میشه با محل دقیق سکونت و از نقشه پوشش خود سایت ایرانسل استفاده کنید که مختصات جغرافیایی به شما میده)
دیگه باید اینکاره باشی دیگه من هم سرعتم 300 کیلو بایته وقتی Px (24 ساعت اضافه شده) ست میکنم میشه 4 الی 5 مگابایت و Px ات باید حرفه ای پولی و مرغوب باشهنقل قول:
Px منظورتنقل قول:
Socks px
هست!؟
اینا که رو نتهای دیگه سرعت رو بدتر میکنه!
کجا رو پیشنهاد میدین؟!
PM ات رو چک کننقل قول:
دوستان سلام
راستش به دلیل بعضی مشکلات نیازمند یه اینترنت همراه هستم که گاهی از نت استفاده کنم
همراه اول دارم ولی با پوشش 3g سرعت افتضاحه
تصمیم گرفتم یه سیم کارت ایرانسل بگیرم ولی حداقل میخوام سرعت معقولی بده
ساکن لاهیجان هستم
تو پوشش ایرانسل دیدم کلا همه چی رو منطقه ما پوشش میداد ! :n02:
اینترنت همراه 3 و 4 و 4.5 پوشش میداد
ثابت ( مهم نیست واسم ) ولی 4.5 هم ساپورت میکرد
2 تا سوال
1
اگه به 4 و 4.5 دسترسی نداشته باشم و فقط از 3g استفاده کنم
محدودیت سرعت چطوره ؟؟ تا چه سرعتی میره ؟؟
2
فرق بین پوشش داخلی و خارجی زیاده ؟؟
من دقیقا تو نقششون دیدم کل منطقه رو 4.5 زده بود ثابت ولی خیابونمون نصفش داخلی بود نصفش خارجی ( سبز کم رنگ و پر رنگ )
فرق بین داخلی و خارجی چیه و خیلی با هم تفاوت دارن ؟؟
سپاس
اره برای منم با ای پی معمولی اصن سایت باز نمیشه.حتی سایت داخلی...باید چند بار نت قطع وصل کنم تا درست بشهنقل قول:
برای منم بفرست.مرسینقل قول:
هیچکدوم از دوستانی که شکایت ثبت کردن به نتیجه روشنی رسیدن؟ من از شهریور که این مسأله اتفاق افتاده همچنان بین ساعت 9 صبح تا اواخر شب سوئیچ می کنم به تری جی ایرانسل و سرعت عالی میشه بویژه فیلمهای یوتیوب را بدون لگ لود میکنه و ظرف چند ثانیه کل استاوس بار یوتیوب پر میشه و سرعت دانلود هم در حد 2 مگابایت و عالی میشه. سر و کله زدن با بخش فنی ایرانسل بعید میدونم نتیجه داشته باشه و رگلاتوری هم فکر کنم در نهایت شکایات رو ارجاع میده به اپراتور که مقصر اصلی ماجراست
دوستان یه سوال ابتدایی داشتم
فرق بین اینترنت 4g سیم کارت ایراسل با اینترنت نسل 4 ثابت چیه ؟؟؟
من زیاد دانلود دارم و اهل بازی انلاین نیستم و استفاده ام بیشتر وب گردی هست و ساکن تهران هستم
کدام مورد برای من بهتر هست ؟؟ کام سرعت بیشتر هست ؟؟
4G سیم کارت ایرانسل فقط برا اینترنت همراه و دانلود شبانه خوب هست جایی میری حداقل اینترنت داشته باشینقل قول:
نسل 4 ثابت ازش به عنوان جایگزینی برای Adsl و وایمکس یاد میشه که نسبت به فورجی همراه پینگ و شبکه باثبات تر و با پایداری بیشتری داره
مودم و سیمکارت مخصوص خودش هست
با این شرایط که شما دانلود زیادی داری به نظرم بهتر باشه از فورجی همراه استفاده کنی به خاطر بسته های شبانه
این سایت ایرانسل الان برای من باز نمیشه برای شما هم همین طوریه؟
خیلی تز سایتا اختلال داره رو ایرانولنقل قول:
جملتون نامفهوم بود .مقصودم سایت خود ایرانسل که گیگ می خری.الان شما می تونی بری؟نقل قول:
سایت ایرانسل به راحتی برای من باز میشه ولی بسیاری از سایت ها با اختلال بسیار شدید باز میشوند.نقل قول:
اینو کسی نیست جواب بده !نقل قول:
۱۰ مگابیتنقل قول:
بله زیاده