سرما بدی گرما میرینقل قول:
گرما بدی سرما میری
Printable View
سرما بدی گرما میرینقل قول:
گرما بدی سرما میری
اگر با وسیله شخصی می روید باید ان را در خارج پادگان پارک کنید این قانون حفاظتی و امنیتی است و در همه ارگان های نظامی وجود دارد اگر پادگان پارکینگ داشته باشد متعلق یه پرسنل کادر خودش است.نقل قول:
نقل قول:
مطالب مفیدی داشت ولی عکس نویسندش که خودتونین!!!!!!!:n02:
آقا مشقی زدیا:n02:
راستی من نظام وظیفه مشهد رفتم هر سوالی داشتی در خدمتم
اینقدر اونجا رفتم که اصن هیچی!!!!!!
من چهاروز پیش ثبت کردم افتادم یکم ابان ماه به احتمال۹۰٪میافتی بهمن ماهنقل قول:
دوستان من 1/4 اعزام بودم یکی از آشناهامون گفته که تاریخ اعزامتو تمدید کردم , حالا از کجا بفهمم تمدید شده که غیبت نخورم احیانا ؟؟
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم بتونم از شما کمک بگیرم
من یه سرباز متاهلم که بعد از پایان دوره آموزشیم (دیروز بود) تو نامه تقسیمم به استانی غیر از استان خودم افتادم. اونم در حالی که افرادی که مثتثنیان با اولویت پایینتر (مثل تک پسری و پدر نظامی ) داشتن همه توی استان خودمون افتادن. من اردبیلی هستم و توی پادگان بیگلری آموزش دیدم. اونجا بهم گفتن که باید برم منابع انسانی تهران.
اول اینکه این حرف درست بوده یا خیر.
سوال دومم اینه که اگه می دونید آدرس جایی رو که باید برم رو به من بدین. خیلی ممنون میشم که هرچه سریعتر راهنمایی کنید. چون مدت مرخلی کمه و من خیلی اوضای کاری و خانوادگیم بهم ریختست.
من واسه معافیت اقدام نکرده بودم!نقل قول:
قصد من اینه که از درمانگاه پادگان نامه بگیرم، میشه یعنی؟
خو باید برید پلیس +10نقل قول:
میخوام ببینم راهی هست که خدمت رو متوقف کنم الان که وسط خدمت هستم؟؟؟ به غیر از ادامه تحصیل که 3 ماه دیگه میتونم اینکارو کنم و معافیت پزشکی
دوستان واسه یکی از رفیقام نامه معرفی به بیمارستان نظام وظیفه اومده و دوم تیر باید بره . الان تو این مرحله میتونه انصراف بده از معافیت پزشکی ؟
چون احتمالا این دوند طول بکشه و نمیخواد برج 10 یا 12 اعزام بخوره و اینقد معطل بمونه.
خوب آموزشی ما هم تو 01 تموم شد ولی برگه امریمون موند تا یکم بدند
دوستان این برگه امریه رو غیر از پادگان از جای دیگه ای نمیشه گرفت؟ نمیشه زودتر بفهمیم کجا تقسیم شدیم؟
ما هم 02 بودیم دیروز تموم کردیم .به ما گفتن سوم بیاید واسه امریه:n03:نقل قول:
شما اشاره نكرديد در كدام ارگان بوديد اما دو راه حل داردنقل قول:
يكي اينكه همان طور به شما گفتن خودتان به تهران و به ستاد نيروى سازمان خود بخش نيروى انسانى مراجعه كنيد يا اينكه از پادگانى كه در ان تقسيم شديد از بخش نيروى انسانى ان اقدام كنيد راه دوم زمان طولانى دارد
تنها يك راه است كه طول درمان براى يك بيمارى داشته باشيد البته شايد اون هم زياد نباشهنقل قول:
نقل قول:امريه ها روى يك cd به مراكز اموزشى ارسال مى گردد و انها پرينت مى گيرند اگر اشنا در ستاد نيرو نزاجا داشته باشيد مى توانيد زودتر مطلع شويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خوش به حالتون ما 03 عجب شیریم امروز کلا مرخصی های راه نزدیک ها رو هم لغو کردن منم با کلی ..... تونستم تا فردا شب بیام خونه !! بچه ها از اونجا چه خبر اونجا مراسم تحلیف میگیرید ؟؟ ما که 1000 بار تمرین کردیم واسه این مراسم الان موندیم شنبه یا یکشنبه مراسم بگیرن این امریه ها رو بدن بریم !! اما خدا وکیلی تو 01 و 02 حال کردین !!نقل قول:
نقل قول:
سلام
منم 02 افتادم و 2و روزه دیگه اعزاممه .میشه بگید روز اول چه چیزایی دادن و چه چیزایی ندادن و لازمه ببریم ؟
کسی الان با دیپلم رد کنه دفترچه رو کی احضارشه ? خودت میتونی تایین کنی یا پیشنهاد بدی ? میشه بیش از یه سال باشه اعزام ?
Sent from my iPhone using tapatalk.
نمیدونم درست...اما اگر مشکل داشته باشین نکران نباشید پیگیری می کنننقل قول:
١٩ هر ماه فرد ديپلم ها و زير ديپلم ها اعزام دارندنقل قول:
اره اینجا خوب بود .فقط بعضی گروهبان ها تو مخ بودن .تحلیف ما 4شنبه بود .ما هم کلی تمرین کردیم و خودمون و اماده کردین واسه تحلیف ولی موقع اجرای مراسم ر- ی- د- ی- م-:n02:نقل قول:
هرچی ام از اب و هوای بدش بگم کم گفتم :n38:
سلام دوستان.ازتون راهنمایی میخواستم
تقریبا یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و لیسانس میگیرم (23 سالمه) و جواب آزمون ارشد هم شهریور میاد.به نظر شما برم سربازی یا ادامه تحصیل بدم و بعدش برم سربازی؟
اگه با لیسانس برم چه درجه ای میدن بهم؟
در ضمن طبق آخرین باری که دکتر قلب رفتم پرولاپس دریچه میترال دارم و یک برادر معلول کوچیک تر از خودم و یک خواهر.آیا معافیتی شامل من میشه؟
با تشکر:n16:
در مورد قسمت اول سوال :نقل قول:
قطعا با مدرک بالاتر بری خدمت راحتتری داری .به لیسانس بسته به نیرو گروهبان یکم یا استوار یکم (ارتش معمولا گروهبانی میده)و در یک درصد موارد ستوان سومی .گروهبانی تفاوت زیادی با سرباز صفر نداره .حالا شانسی بعضی جاها کار دفتری ممکنه بدن ولی به راحتی خدمت فوق لیسانس ها نیست .اما به هر حال سربازی سربازیه .حالا یکم کمتر سخت بگذره یا یه خورده بیشتر چه فرقی میکنه پس بهتره هر چه زودتر خدمت رو تموم کنی تا هم توی زندگیت جلو بیفتی هم اینکه معلوم نیست قانون ها چطور بشن . هم ممکنه زمانش بیشتر بشه هم هزار تا قانون دیگه .
اینو هم بدون هر چی سنت بره بالاتر هم انرژیت کمتر میشه هم صبر و تحملت و با توجه به سختی های خدمت الان بری از نظر جسمی و روحی کمتر بهت سخت میگذره .در نهایت انتخاب با خودته .
شما برا معافیت اقدام کن چون شرایطش رو داری. البته میتونی ایین نامه معافیت پزشکی رو از سایت نظام وظیفه هم ببینینقل قول:
اگر فقط براى بيمارى خودتون مى خواهيد اقدام كنيد با توجه به سختگيرى زياد كميسيون پزشكى شايد معاف از رزم شويد اما اگر مى توانيد كفالت برادر معلول را متقبل شويد دو حالت دارد يا مستقيم از طريق خود نظام وظيفه درخواست يا اقدام كنيد يا از طريق بهزيستى يا كميته امداد، در اين صورت بايد برادر شما تحت پوشش يكى از اين دو سازمان باشد ، از اين طريق شانس بيشترى براى معافيت خواهيد داشتنقل قول:
سلام
آقا من میخوام سربازی رو کنسل کنم و برم ارشد بخونم تا شهریور باید خدمت کنم (6 ماه خدمت باقی می ماند )
میخوام ببینیم اگه 3 سال دیگه خدمت بشه 24 ماه باید 9 ماه خدمت کنم یا 6 ماه ؟؟
اگه چند روز الان اضاف داشته باشم ثبت میشه برای بعداً ؟؟؟
مرخصی ها که 19 روز داریم تو این 3 ماه مثلا 10 روزش رو برم برای 3 سال دیگه هم حساب میکنن یعنی از مرخصی 3 سال دیگه کم میشه ؟؟
ممنون از جواب شمانقل قول:
من سرباز نیروی انتظامی هستم دوست عزیز
سلام
من پامو به علت وجود کیست در استخون حدود 3 ماه پیش عمل کردم که خدارو شکر عمل خوبی بود.
به نظرتون طبق این بند شامل معاف داعم میشم؟
"کیست های بزرگ با خطر شکستگی یا به اندازه بیش از یک سوم قطر استخوان"
اینم بگم کیست استخونم بزرگتر از یک سوم قطر استخون بوده.
و اینکه اگه درخواست پزشک کنم باید دفترچه بفرستم؟
شما چون جراحى داشتيد و بهبود يافتيد شايد معاف از رزم شويدنقل قول:
براى درخواست كميسيون پزشكى ، اگر شما الان در حال تحصيل هستيد بايد به نظام وظيفه يا پليس ١٠ مراجعه كنيد برخى از بيمارى ها در حين تحصيل مى شود براى كميسيون لقدام كرد
همه چى به قانون سه سال بعد بستگى دارد اما هنگامى كه خدمت ٢١ ماه شد افرادى كه با ١٨ ماه خدمت ، براى ادامه تحصيل ترك خدمت داشتند ، بر اساس قانون ٢١ ماه خدمت كردند اضافه خدمت در سيستم ثبت مى شود و شما در هر پادگان و يگانى در اينده خدمت كنيد باقى خواهند ماند ، مرخصى هاتون بر خلاف اضافه خدمت خواهد سوختنقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
من یک سال تا ارسال دفترچه وقت دارم یعنی امسال کنکور دادم و شاید بمونم و سال دیگه دوباره کنکور بدم و بهبود کامل نیافتم هنوز.امکان نداره بتونم معافیت داعم بگیرم؟
و احتمال اینکه معاف از رزم بشم 100درصد هست؟
1)چجوری باید ثابت کنیم که تک فرزندیم ؟:n02:(من میخوام مدارک رو با خودم ببرم!)
2)اگه مدارکی رو که با خودم بردم قبول نکردن و گفتن فلان چیز ناقص هست ، کی باید درستشون کرد ؟ (اخه بعضی جاها مرخصی میان دوره نمیدن)
سلام دوستان عزیز
من ارشد حقوق میخونم برج 6 اعزاممه
میخوام بدونم احتمال میدید کجا بیفتم از تهران دفترچمو پست کردم
احتمال داره دوره خدمت بیفتم راهنمایی رانندگی......چون یکی از دوستان میگفت وقت تقسیم حقوقی ها رو جدا میکردن چون بیشتر نیازشون میشه
ولی باز من دنبال امیره دادگستری هستم 3 ماه بیشتر به نظرتون ارزش داره.
سلام عزیزان
برای دوره ی تکمیلی که بعد از ماه رمضان برگزار میشه کِی باید ثبت نام کرد؟!
با تشکر مهران...
والله 4 سال پیش که ما رفتیم کپی شناسنامه خودت پدر مادر و اصل با سند برابر هست کافیه :n02:نقل قول:
حداقل تا دوهفته قبل شروع دوره زمان هست!نقل قول:
سلام دوستان
من 01 نزاجا بزرگراه بسیج افتادم...دقیقا چطوری میتونم برم اونجا و اینکه آیا 5شنبه ها اجازه میدن بیاییم خونه ؟
و اینکه خوراکی معمولا چی باید ببرم؟
دوستان کسی که مثلا 1 سال سابقه بسیج فعال دانش آموزی داشته بعد انتقالی گرفته به حوزه و 5 سال هم بعد از آن فعال پایگاهی (مسجدی) داشته میتونه کسری بگیره؟ اون 5 سال رو براش محاسبه میکنن؟ چجوریه کلا؟
«خواهشا جواب بدید»
من بابام 6 ماه جبهه بوده و تا الان حتی کارت ایثارگریشو هم نگرفته. الان من میخوام از کسریش استفاده کنم (اگه بدن البته!) اولین اقدام چیه؟ باید اول برای کارت ایثارش اقدام کنه؟ اگه آره، کجا باید بره؟
اینم بگم نیرو زمینی ارتش بوده
سلامنقل قول:
03 سخت بود تا الان؟
راه رفتن به پادگان چی؟ هم بین شهری و هم از عجب شیر تا پادگان؟
سلام من همین دیروز آموزشیم اونجا تموم شدنقل قول:
ساکن کجایی ؟
5 شنبه ها از ساعت 11:30 صبح به بعد اجازه دارین برین خونه تا 5:30 صبح روز شنبه
هر روز هم از ساعت 5 عصر تا 5:30 فردا صبحش میتونین برین مرخصی
اما شما چون ماه رمضون اعزام میشین گویا ماه اول همش کلاس هستید و هر روز ساعت 12 ولتون میکنن برین
از رژه هم در ماه رمضون خبری نیست
خوراکی هم چیز خاصی لازم نیست چون بوفش همه چی داره تقریبا
در مورد 01 سوالی داشتی در خدمتم
نه بابا سخت نبود فقط از بابت دادن این امریه ها گفتمنقل قول: