فاجعه اس. برای من 2-3 هفته ای میشه که اینطورهنقل قول:
Printable View
فاجعه اس. برای من 2-3 هفته ای میشه که اینطورهنقل قول:
خدا به داد من برسه.صبا رو جمع گردم اومدم پارس به این امید که بهتر از اون باشه.
منم صبا سرویس دارم میخوام بیام پارس مگه مشکل خوردید؟نقل قول:
البته یه راهش هم اینه که یه روتر یا اکسس پوینت وایرلس بگیری بذاری بعد از مودم adsl معمولی. اما هزینه این روترها یا اکسس پوینتهای وایرلس خیلی فرقی با یه مودم adsl وایرلس نمیکنه. ضمن این که تنظیمش هم دردسرساز میشه. بهترین راه همینه که یه مودم adsl وایرلس بگیری.نقل قول:
سلام تو سرویس نامحدود پارس اپلود رو هم حجم حساب می کنه یا فقط دانلود هست؟؟
پست من جا موند!!!!!!!!!نقل قول:
سلام بستگی به مرکز مخابراتی و سالم بودن خط دارهنقل قول:
از من به تو نصیحت هیچ وقت سرویس اینترنت از یک ماه بیشتر نگیر اومدیم یک ماه خوب بود ماه بعد مشکلی چیزی پیش اومد اونوقت سرت کلاه میره
گول این 20 درصد تخفیف و اون 4 ماه رو نخور از ما گفتن بود
پینگ واسه من کلا تو 24 ساعته بین 20 تا 70 هست
سرعت دانلود تو روز 450 تو شب رایگان 450 هست اصلا کم نشده تو این چند روز که سرویس 2 مگ ماهیانه 4 گیگ گرفتم
واسه من که زیاد فرقی نداره از اندروید کده و گانجا موزیک همین الان عکس گرفتم تک کانکشن شبا وضع زیاد خوب نیست یه شب 50 تا میده یه شب مثل امشب که خوب بود 300 تا داد اما شب اگه کانکشن ها تو بزاری رو 32 تا از 450 تا کمتر نمیشه
عکس تک کانکشن و عکس 32 پورت :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چطوری میشه گذاشت روی تک کانکشن و روی ۳۲ پورتنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
IDM > Options > Connection > Default max. conn. numberنقل قول:
آقا با سرویس 256 دیشب 3/5 گیگ دانلود کردم.اگه همینجوری سرویس بده و 4روز دیگه اینم نشه مثل صبانت منکه خیلی راضیم
تهرانی؟ چند روز طول کشید تا وصل شد؟نقل قول:
پارس از لحاظ پینگ خیلی عالیه...فقط حیف که مرکز ما بیشتر از 4مگ سرعت نمیده و تو شب خیلی اذیت میکنه:n03::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه حرفشوننقل قول:
من دو ماه پیش اینقدر اعضای انجمن از دانلود خوبشون تو شب و اینترنت 9 مگ حرف میزدن
یه اینترنت دو مگ محدود گرفتم با اینکه خطم رو نه مگ بود سرعتم رو 540 بیشتر نمیرفت
ترافیکم رو مصرف کردم قرار دادو سوزوندم دوباره نامحدود 256 گرفتم
روزی بین یک تا دو گیگ مصرف میکنم تا حالا هم مشکلی نداشتمامروز سرعتم بهتر شده باز دوباره
تست سرعت 256 نامحدود
یه دو ماه هم هست بعد از 30 گیگ جایزه سرعتم کم نمیشه :n02::n02:
اینو دیدم الان داغون شدم !:n04:
ما برای 9 مگابیت اینترنت میزنیم تو سر و کله خودمون تازه اونم به ما نمیدن ...
آره گلم تهرانم 4-5 روز کاری طول میکشه وصل بشه.نقل قول:
اونم با چه قیمتی : اینترنت 1000 مگابیتی فقط 70 دلار در ماه.نقل قول:
ميگم اين سرويس گوگل تو ايران گير مياد يا ممكنه بعدا بياد ايراننقل قول:
آره حتما کافیه بری سر کوچتون درخواست بدی:n02:نقل قول:
برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت سرویست با همه هزینه های جانبیش ماهیانه چقدر در میاد؟
قراره تدبیری براش اندیشیده بشه با امید به اینکه تا پایان سال 94 هر ایرانی یه اکانت google fiberنقل قول:
روحاني مچكريمنقل قول:
اما من جوابم نگرفتم يعني اين فرق داره با اينت رنت م ا ه واره اي
بله عزیز زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
این جدیدترین تکنولوژی فیبر نوری گوگله با 1000 مگابیت سرعت
همزمان 3 تا ویدئو 4k رو میشه با این سرعت دید
چندین نسل بعد از ما شاید بتونن همچین نتی رو در ایران تجربه کنن:n03:
نقل از سایت پی سی دراپ در مورد گوگل فایبر و هزینه ماهانه آن
نقل قول:
شاید ۷۰$ به ارز ما آنچنان معقولانه نباشه ، اما در خود آمریکا که این سرویس ارائه میشه ، ۷۰$ بسیار بسیار ارزون محسوب میشه در قبال سرویسی که دریافت میکنید . اما اگه باز هم نمیتونید ۷۰$ پرداخت کنید ، گوگل یک سرویس رایگان برای شما داره ! اینترنت با سرعت ۵ مگابیت دانلود و ۱ مگابیت آپلود کاملاً رایگان ! فقط کافیه ۳۰۰ دلار هزینه نصب اولیه گوگل فایبر رو پرداخت کنید و تمام . گوگل حتی این ۳۰۰ دلار رو هم بصورت ۱۲ ماه ۲۵$ از شما میگیره . این ۳۰۰ دلار شامل هزینه نصب و راه اندازی اینترنت و مودم میشه .
فقط اگه این سرعت رو با تک کانکشن بده میصرفه...:n09:نقل قول:
:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14:نقل قول:
دوستان سرعت شبا پارس انلاسن محدودیت داره یا تغریبا سرعت روز رو میده ؟؟ حدودا چنده ؟؟ زیاد دانلود کنی محدود میشی ؟؟
سرعت با سایتهای داخلی افتضاح
چیزی خراب شه محال درست شه:n27:
منو این همه امکانات و تجهیزات محاله:n04::n19:نقل قول:
تأیید میشه. سرعت منم از سرورهای داخلی تقریباً از اول هفته به شدت افت کرده. قبلاً فقط بین 2 تا 4 سرعت شبانه من افت میکرد. الآن کل 5 ساعت میآد پایین. من هم فقط لینک از سایتهای داخلی میگذارم واسه دانلود. چون قبلاً اینا از خارجیها وضعش بهتر بود. ولی ظاهراً این هم دیگه داره به فنا میره.نقل قول:
به نظر میآد این سرویس رایگان (:n13:) مدیریت ترافیک که روی همه سرویسها فعال شده، داره یواش یواش دیتابیسش رو تکمیل میکنه.
نقل قول:
نقل قول:
دوستان، این طرح گوگل یه طرح محدوده و فعلاً هم فقط تو چندتا شهر از شهرهای آمریکا مثل کانزاس و اوستین فعال شده و قراره تا چند سال آینده به شهرهای دیگهای هم ارائه بشه. اما ظاهراً خود گوگل هم نمیخواد خیلی تو این حوزه وارد بشه و تو جاهایی این طرح رو اجرا میکنه که نزدیک دفاتر خودش باشن.نقل قول:
در ضمن همین الآن هم متوسط سرعت کاربران اینترنت تو آمریکا حدود همون 10مگابیت در ثانیه است. خود گوگل هم تو تبلیغات این سرویسش میگه سرعتی تا 100 برابر متوسط سرعت کنونی کاربران اینترنت در آمریکا.
احتمالاً سیستم قانونگذاری و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت تو آمریکا اجازه نمیدن که گوگل این سرویسش رو خیلی توسعه بده. بعد از راه افتادن این سرویس گوگل، همین امسال تو سنای آمریکا بعضی نمایندهها دنبال این بودن که قانونی رو برای محدود کردن این جور کارا به تصویب برسونن که فعلاً معلق گذاشتنش.
ولی اگه این سرعتا بیاد تو ایران ما که ذوق مرگ میشیم. یه ماهه کل اینترنت رو با این سرعت دانلود میکنیم. من از الآن نگران این شدم که هارد دستگاه من SATA 1.5Gbps اه. با این حساب من اگه بخوام کل اینترنت رو هم دانلود کنم که با این هاردم نمیتونم کل ظرفیت این سرویس اینترنت گوگل رو استفاده کنم. خوب هاردم میترکه دیگه.
خودمونیم کلاً این سرویس گوگل به درد کی میخوره واقعاً؟ فقط سیستمهایی که هاردهای SSD دارن احتمالاً میتونن از ظرفیت این سرویس به طور کامل استفاده کنن.
من تا 16 بیشتر ندارم. چجوری 32 رو به گزینه ها اضافه کردین ؟ IDM 6.08نقل قول:
اپدیت کن به اخرین ورژننقل قول:
سلام
دوستان من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم :n13:
میشه به طور خلاصه تمامی باگ های سیستم پارس آنلاین رو بگید؟ :n27:
ممنون :n06:
اگه روزی گوگل فایبر به ایران بیاد قبلش ایران باید به قانون کپی رایت جهانی بپیونده، در نتیجه نه نرم افزار ، نه بازی، نه فیلم ، نه موسیقی، نه حتی سریال هیچ چیزی قابل دانلود نیست. شما فقط می تونی بعضا از سیستم های استریم ویدیو استفاده کنی تازه بابت اونها هم کلی ماهیانه باید پول بدی دیگه هارد میخوای چیکار ؟نقل قول:
-----------------------------------------------------
دوستان سرعت شبانه 2 مگ با 256 فرق میکنه ؟ من الان 2 مگ دارم شبی 2.5 گیگ حدودا میتونم دریافت کنم اگه با 256 فرقی نداره خوب چه کاریه پول اضافه بدم ؟
حرفت از نظر تئوری درسته. اما واقعیت اینه که همین الآن تو آمریکا هم دزدی مسأله جدیه و بین کاربرای اونجا هم وجود داره. اما کسی پیگیر این نمیشه که کاربر عادی تو خونه یه فیلم غیرقانونی رو دانلود کنه و ببینه. یا یه نرمافزار کرک شده رو دانلود و نصب کنه. کسب درآمد از این سرویساست که برای اونا حساس. یعنی شما نرمافزار کرک شده رو بفروشی یا بذاری تو یه فایلشیرینگ و با دانلود اون نرمافزار یا فیلم غیرقانونی درآمد کسب کنی. تازه تو این موارد هم اون سایتی که شرایط این کار رو فراهم کرده بسته میشه نه اون آپلودر مستقیماً. اصلاً این همه سایت تورنت و p2p چیه پس تو دنیا. خیلیاشون تو اروپان که قوانین کپی رایت توشون وجود دارد.نقل قول:
در مورد اون سؤالت: من هم سرویس 2 مگ محدود دارم. شبانه اما متوسط 7 تا 8 گیگ میتونم دانلود کنم. به شرطی که لینک از سرورهای داخلی باشه. البته چند روزی هست که ظاهراً سرورهای داخلی هم دچار محدودیت میشن. اما مقدار دانلود شما خیلی کمه. شما حداقل باید بتونی 4 تا 4.5 گیگ بگیری وگرنه شرکت داره تخلف میکنه. چون طبق قرارداد سرعت دانلود سرویست 2 مگابیته که باید حداقل تو 95 درصد مواقع این سرعت رو بهت بده از جمله رایگان شبانه. تو 5 ساعت هم باید بتونی با این سرعت حداقل 4 گیگ دانلود کنی.
به نظرم باید از طریق پشتیبانی پیگیر بشی.
منم پارس آنلاینی شدم پینگش عالیه سرعت هم توی روز تا الان که خوب بده باید رایگان شبش رو هم امتحان کنم که امیدوارم اونم خوب باشه.
فقط یه مشکل داره اونم اینه که برای گزارش مصرف حتما باید دیسکانکت کرد. راهی نداره که بدون دیسکانکت ریز مصرف رو نشون بده؟
داداش چه سرعتی رو گرفتی؟نقل قول:
256 گرفتم داداش فعلا که همه چی آرومه فقط باید ببینم شبش چجوریهنقل قول:
ایشالا که خوب باشه،ما هم زودتر قراردادمون تموم بشه از صبا فرار کنیمنقل قول:
راحت خودشون برات رو 9 مگ بستن؟
نقل قول:
من دوتاخط دارم که اون یکیش هنوز آسیاتک تخلیه نکرده این یکی یه کم نویز داره 9 مگ نمیکشه . پارس آنلاین یه قابلیت داره که میشه درخواست تغییر خط داد منم بعد اینکه تخلیه شد میخوام درخواست تغییر خط به اون یکی بدم که وضعش بهتره. آره اگه بگی راحت برات میبندن رو 9 مگ خیالت راحت
دوستان من 512 محدود دارم ، روز ها سرعت عالیه و شب ها سرعت خیلی کمه (در حد 30-40 کیلوبایت) و هر چند ثانیه هم سرعت صفر میشه!!
شما هم مشکل صفر شدن سرعت رو دارید؟ راهی داره درست بشه؟