دوستان این قضیه دانلود پلاس چیه؟
از تو خود سایت آسیاتک هر چی دانلود کنی رایگانه؟
Printable View
دوستان این قضیه دانلود پلاس چیه؟
از تو خود سایت آسیاتک هر چی دانلود کنی رایگانه؟
همون سایتی رو میگی که کروم 5 سال پیش رو گذاشته؟؟؟؟:n08:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه از سرور داخل و خارج جدیدا چند شده و این سرویس دانلود شبانه نامحدود اومده چیه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
شما روی Run Benchmark کلیک میکنی و بعد صبر میکنی تست تموم بشهنقل قول:
بعد از اتمام تست به ترتیب کیفیت بالاتر از بالا به پایین لیست میشه یعنی همون 2 تای اولی بهترین هستند
نقل قول:اول از همه باید توی پنل 1544 تون گزینه دانلود پلاس رو فعال کنید بعد مودم رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
من تست کردم حجم کم نمیکنه
البته اولاش 4 گیگ حجمم رو کم کرد که بعد فهمیدن مشکل از خودشونه و حجم رو برگردوندند و حالا یکی 2 بازی دانلود گذاشتم حجمی کم نشده
در کل هم برای اینکه خیالتون راحت باشه اول یه 100 مگ دانلود کنید بعد اینترنت رو قطع و وصل کنید و برید چک کنید ببینید کم شده یا نه که کلا خیالتون راحت باشه و اگه هم مشکلی بود زیاد ضرر نکنید
و در کل هم زیاد چیز بدرد بخوری تو سایتش نیست و بازیاشم یا قدیمین و یا اونایی که یکم بدرد بخور باشد بدون کرک گذاشته شده!
من خودم رزیدنت و کرایسیس رو دانلود کردم و بعد آپدیتاشون و کرک رو از جای دیگه گرفتم!
اینو چجوری دانلود کنم لینکش کجاست؟؟ یدونه درست حسابیشو پیدا کردیما :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:n04::n04::n02:نقل قول:
فایلی دانلودی وجود ندارد.
در صورت مشاهده مشکل در لینک دانلود لطفا آن را از طریق این لینک٬ یا ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه شرح مشکل و شماره 1216 اعلام فرمایید. باتشکر.
هر سی ثانیه نتم قطع وصل میشه اسیاف از بی اینترنتی بمیرم استفاده نمیکنم دیگه از اسیافـــ در کل کار خرابی کردی اب قطعه اسپید دانلود شبانه شده 80 پینگ مضخرف تایم اوت سنگین مخابرات داشتم4 سال پیش سرعت دانلود سرویس 512 رو 80 بود بهتر الان هم صفحه بارگزاری میکرد:n33:
سرعت دانلود شبانه از سرور داخل و خارج جدیدا چند شده و این سرویس دانلود شبانه نامحدود اومده چیه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
مقایسه سرعت دانلود در دو سرویس آسیاتک وایرانسل در دانلود سبانه در روز یکشنبه 25 مهرماه1395[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود در سرویس 10 مگ (4تا 10صبح نامحدود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود در ایرانسل4G (سه ساعت نا محدود)
گیگ باکسم که برداشت
این شبانشم ورداره با خیال راحت بریم یه جا دیگه
اتفاقا اینا هم از خداشونه چون مشترکین دانلودر میرن ودیگه پهنای باندزیادی نمیخواد اضافه کنن و اینجوری سودشونب یشتر میشه باید قبول کنیم که الان مشترکین دانلودر تعدادشون از بقیه که فقط ازشبکه های اجتماعی و وبسایت استفاده میکنندکمترهنقل قول:
او ، مای ، گاد واقعا.نقل قول:
جدی؟نقل قول:
از کجا فهمیدی؟
چون فکر کنم گیگ باکس داشته باشی لیست گیگ باکس دیگه تو پنلت نیست
شما الان گیگ باکس داری؟
بله الان گیگ باکس دارمنقل قول:
مگه فعال باشه نشون نمیده گزینش رو؟
تا جایی که یادمه نشون میدادا
نه این مشکلیه که واسه هست ، گیگ باکس داشته باشی روز آخرش حجمتو نشون نمیده. ولی همچنان میتونی مصرف کنی تمومش کنی.نقل قول:
اینم از طراحی سایت عالی آسیاتک
نقل قول:
دقیقا همینه مال منم سرعت آسیاتکم افتضاح و نا امید کنننده است تو سال ۲۰۱۶ سرعت ۲۰۰ کیلو تحول میده در صورتی که ایرانسل از ۵ مگابایت پایین نمیاد حیف باطی گوشیم وگرنه ...
شما از مودم استفاده میکنی یا گوشی؟ چه مدلی؟؟؟
نقل قول:
از مودم استفاده می کنم مدلشTP-LINK Archer MR200
ایول :n11:نقل قول:
این مودم از td-lte هم پشتیبانی میکنه؟؟
چند گرفتی؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انگار لینک ها فیلتر می شه( جای خالی دیجی کالا)
سیم کازت TD LTE ندارم که تستس کنم
سرعت دانلود شبانه اسیاتک 90k شبانه مخابرات 230 جفتشون هم 2 مگ
یک ساله با یک سوم قیمت اسیاتک
سلام.بی زحمت dns خوب برترین که از خود اسیاتک باشه
فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk
دوستان از توی سایت میشه درخواست تخلیه داد ؟
یا حتما باید حضوری در خواست بدیم ؟
نه از خود پنل میتونی اقدام کنی. موفق باشینقل قول:
رفقا تفاوت ساعات شبانه در دو عنوان رایگان و نامحدود در چی هستش ؟!..تشکر
سلام
گیگ باکس ها هنوز هستن؟؟؟؟؟؟؟
اره همین دیشب 9 گیگ خریدمنقل قول:
گیگ باکس بخریم ساعات شبانه هم از گیگ باکس کم می شه یا نه و اگه از قبل هم حجم داشته باشیم اول حجم قبلیمون تموم می شه یا حجم می مونه واسه بعد از گیگ باکس؟
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
نه شبانه از گیگ باکس کم نمیشهنقل قول:
اگر از قبل حجم داشته باشین گیگ باکس بخرین اول گیگ باکس مصرف میشه بعد حجمتون
من که امروز از شر آسیاتک خلاص شدم البته بعد از صد بار تماس و آخرش با شکایت به 195 خطم رو تخلیه کردم.
از درخواست تخليه تا تخليه خط چند روز طول كشيد ؟ به محض شكايت تخليه ميكنند ؟نقل قول:
منم ميخوام اين دندون كرم خورده رو بكنم بندازم دور
90 گیگی هست؟؟؟نقل قول:
دیشب بودنقل قول:
ولی الان کلا گیگ باکس حذف شده از پنل
فکر نکنمنقل قول:
ظاهرا وقتی گیگ باکس بخری از پنل حذف خودت حذف میشه و وقتی گیگ باکس تموم شد دوباره می یاد
مخابرات کدوم طرح؟نقل قول:
مخابرات هر استان متفاوتهنقل قول:
طرح تابستانه واسه همه استان ها یکیه فقط سرعت بالا پایینه تا اول ابان میتونی ثبت نام کنینقل قول:
سرعت دانلود از سرور داخلی 550 هستش
نقل قول:
رفقا یه جواب لطفا :)
اقا واسه یکی از دوستام ثبت نام کردم الان میخوام برم داخل پنلش همش اینو میگه داستانش چیه
نقل قول:
در استانهايي که طرح هم کدسازي تلفن ها اجرا شده ، شماره تلفن اتصال (ADSL TEL# ) به شماره تلفن جدید بدون کد استان تغییر یافته ولی تغييري در نام کاربري اتصال مشترکين (ADSL USERNAME) و همچنين کلمه عبور اتصال و ورود به سامانه (ADSL PASSWORD)ايجاد نشده است.
بسته به مرکز مخابراتیتون داره ولی در اکثر مواقع سرعت شما در شب سرعت اسمی هست یا کمتر در حالی که تو روز تا چند برابر سرعت اسمی میگیرید.(مثلا من 900 روز،شب 80-1 مگ)نقل قول: