بعد از لقب های "دزد اول" ، "همراه اخر" و.... باید <چاخان اول> رو هم برای این اپراتور در نظر داشت ...:n02:نقل قول:
Printable View
بعد از لقب های "دزد اول" ، "همراه اخر" و.... باید <چاخان اول> رو هم برای این اپراتور در نظر داشت ...:n02:نقل قول:
سلام
آقا دیروز یه اس ام اس اومد برا من که گوشیت از نسل 4 پشتیبانی میکنه برو نمایندگی همراه اول و رایگان خط رو به یوسیم عوض کن و 4 گیگ نت بگیرو و سرعت بالاتر رو هم تجربه کن:n19:
من امروز رفتم نمایندگی همراه اول یه جا رفتم گفت سیم کارت یوسیم تموم کردیم معمولی میخوای ؟:n22:
یه جا دیگه هم رفتم کفت سیم کارتش داریم ولی سیستمون خرابه :n08:
کلا من که دیگه بیخیالش شدم :n20:
هههههه، همراه اول خیلی باحال و بیخوده، اسباب خنده رو فراهم میکنه، حالا میخوای یه معمولی بگیر شاید بدرد خوردنقل قول:
سلام دوستان یک سوال دارم لطفا کارشناسان راهنماییم کنن
من 2 خط دارم دائم - اعتباری - سیم کارت خط دائمم 4 جی هست - سیم کارت خط اعتباری 3جی
من ماه پیش از خط دائم استفاده می کردم 4جی که افتضاح بود سرعت میانگین 1 تا 1.2 مگابایت 3 جی هم حدود 800 900 کیلوبایت بود
این ماه 1 ماه بر روی خط اعتباریم فعال کردم - چون سیم کارتم یو سیم نیست فقط روی 3 جی هست ولی سرعتم 1.7 تا 1.9 مگابایت هست !!!!
به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟
جواب میدید بی زحمت ؟نقل قول:
1 تا 11 محدودیت نداره - ولی 2 تا 7 نمیدونمنقل قول:
دیگه خود شبانه وصل میشه به 4 جی احتیاج به بسته جدا نداره
شما 3 جی هم تست کن خیلی مناطق سرعت 3 جی بالاتر هست تا 4جی
من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه ولی سرعت نتش خیلی پایینه در حد 4 مگه فک کردم بهتر باشه میخوام برگردم ........
سلام. حالت Dual-Carrier HSDPA (DC-HSDPA را برای حالت 3G فعال میکنند و سرعت دانلود در عمل تا ۳ مگابایت بر ثانیه افزایش پیدا میکنه.نقل قول:
اخه با سیم کارت یو سیم در 3 جی این سرعت رو نمیده !!!!! عملا نصف این سرعت هست در یو سیمنقل قول:
سلام
همراه اول سیم کارت اعتباری رو 4G میده؟
امروز رفتم یه دفتر خدمات ارتباطی گفت سیم کارت اعتباری داریم
ولی 3G هست!