کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
Printable View
کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
آخه نیست با برادران سپاه و زیرساخت و ارشاد و سایبری ها برو بیا داری گفتم شاید صبح اول وقت رفتی دادی اومدی!!:n09:نقل قول:
بدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
من به علت رفتن به نونوایی وواین که نونوایی نزدیک. زمدرسه و سر راهم بود سیل عظیم مردم احمق رو دیدم:-Dنقل قول:
از چه نالم که از ماست که بر ماست
نت منم شبیه این مشکل عجیب رو داره که فکر میکنم فقط من و یک دو سه نفری دیگه باش درگیرن! ویکی پدیا و دانلود دات کام و...باز نمیشن و فقط با فیل شکن میرن...اسم سایتها رو نگاه کن، معروفترین سایتهای نت که یک زمانی برامون حکم تست کانکشن بود رو زدن! لابد میخان عادتمون بدن!نقل قول:
بی راهکار HTTPS من که کامل کامل تعطیلنقل قول:
بدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
kat.ph خیلی وقته قیلتره .با قیلتر شکن باز میشه ولی سایتهای بهتری هم هست مثل bit snoop / piratebay و غیرهنقل قول:
والا رفیق منم کاندید شده دلم میخواد بهش رای بدهم ولی با تجربه قبلی در 4 سال پیش میبینم که منطقی نیست . تو این ممکلتی که عنتر پرزیدنت میشه شورای شهرش هم با تقلب انتخاب شده و رفته پی کارشنقل قول:
متاسفانه این ها همش سیرکه برای پر رنگ کردن حماسه .
فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .
ای تف @
باز شروع شد تایم اوت دادن !
بازی تعطیل !
عجیبه چون برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بود!!:n06: warez/torrent که ریخته خواستم ببینم در چه حالی :دینقل قول:
ربطشو باید از مرکز ملی فضای مجازی بپرسی که با دستور مستقیم تاسیس شد!:n08:دژمن در کمین است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .