این جوری خیلی خوب میشه و زودتر به فکر خصوصی کردن این دوتا باشگاه می افتند...
Printable View
این جوری خیلی خوب میشه و زودتر به فکر خصوصی کردن این دوتا باشگاه می افتند...
به نظر من محمدی خیلی از طالبلو بهتره
وقتی گنده های ورزشی و کشوری به نوعی پرسپولیسی هستند از قبل هم معلوم بودبرای رسیدن پرسپولیس به یک جام از هر روشی استفاده خواهد شد.خیلی هم راحت به سپاهان انواع تهمتها را می زنند...
بی صبرانه منتظر روزاهای پاک این فوتبال هستم...
زنده باد استقلال
خاک بر سر تیم های لیگ ما که بلد نیستند قرارداد بنویسن. تیم های خارجی یه قرارداد مینویسن که اگه بخواد یه بازیکن بره از تیمشون قسمت اعظم مبلغ قرارداد به باشگاه مبدا برسه. اما تو ایران کل پول به بازیکن میرسه از بس باشگاه ها بی عرضن...
کجاش خود توی بازی با استیل اذین یا بازی با استقلال اهواز یه دونه توپ هم نگرفت فقط دفاع ها توپ ها رو می زدندنقل قول:
به نظر من محمدی خیلی از طالبلو بهتره
وقتی محمدی هست باید درواز رو بیمه ابوالفضل کنیم
مخصوصا روی خروج هاشت که اصلا معلوم نیست برای چی میاد بیرون
این توی ایران هست فقط وقتی یه بازی کن قراردادش تمام بشه دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
خاک بر سر تیم های لیگ ما که بلد نیستند قرارداد بنویسن. تیم های خارجی یه قرارداد مینویسن که اگه بخواد یه بازیکن بره از تیمشون قسمت اعظم مبلغ قرارداد به باشگاه مبدا برسه. اما تو ایران کل پول به بازیکن میرسه از بس باشگاه ها بی عرضن...
تیمهایی مثل استیل آذین هر چقدر تلاش کنن و خرج کنن نمی تونن شخصیت تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان را پیدا کنند.مثل منچستر سیتی که حتی براشون تو انگلیس شعار ساختن که شما نمی تونید با پول سابقه بخرید.
چه حالی میده پتروشیمی به پرسپولیس بزنه مخصوصا که توی ورزشگاه سهند ( یادگار امام ) بازی داشته باشن ، البته اگه پتروشیمی بالا بیاد تو مرحله بعدی حتما حذف میشه !
یعنی از رحمتی گرونتر؟؟؟ اصلا نمیارزه این قدر پول بدن واسه طالب لو
ولی اگه طالب لو دو سه فصل پیش بود بیش از اینا میارزید ...
این استیل آذین داره به تیمهایی که از لحاظ مالی خیلی خوب نیستن ضربه میزنه با این قیمت فقط مبالغ قرار داد رو میبره بالا فردا پس فردا حتما رحمتی هم 1.5 میلیارد میخواد
شایعه ای بیش نیست.
700 میلیون :18: اونم طالب لو :2:
با این پول میشه فاندر سار رو خرید.