سلام به ببخشید محل سیو جی تی آ IV در ویندوز XP کجاست.
اگه میشه یه سیو هم بزارید.چون من توی مرحله یه Concront Jungle گیر کردم .هرچی میکنم در گاراژی که باید ماشین به ره توش باز نمیشه.
ممنون
Printable View
سلام به ببخشید محل سیو جی تی آ IV در ویندوز XP کجاست.
اگه میشه یه سیو هم بزارید.چون من توی مرحله یه Concront Jungle گیر کردم .هرچی میکنم در گاراژی که باید ماشین به ره توش باز نمیشه.
ممنون
در xp
ماي داكيومنت هستش محل سيو.
در مورد مرحله ميشه بيشتر توضيح بديد؟
آقا من بخوام توی Crap List پست بدم باید چی کار کنم می خوام با الکس دوست بشم ولی وقتی میرم به تاپیکشاصلا کاری نمیشه کرد میگه یا به وبلاگ برو یا باهام قرار بذار توی وبلاگش که چیزی پیدا نمیکنم. چطوری باید باهاش قرار بذارم آخه دیوانه شدم
كسي كد تقلب و ترينر بازي رو داره ؟ لطفا سيو كامل بازي هم بزاريد
الکس کیه؟ در مورد GTA IV صحبت می کنی؟نقل قول:
آقا من بخوام توی Crap List پست بدم باید چی کار کنم می خوام با الکس دوست بشم ولی وقتی میرم به تاپیکشاصلا کاری نمیشه کرد میگه یا به وبلاگ برو یا باهام قرار بذار توی وبلاگش که چیزی پیدا نمیکنم. چطوری باید باهاش قرار بذارم آخه دیوانه شدم
بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنهنقل قول:
پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.
روی چه سیستمی میشه بازی را به صورت high بازی کرد .
نمی دونم. خودم اصلا دنبال اینجور چیزها نمی رم. همش دردسره!هم زیاد حرف می زنن و هم دقیقا معلوم نیست از چه چیزی خوششون میاد و از چه چیزی بدشون می آد. دوست می خوام چی کار! برو مردم رو زیر بگیر حالش رو ببر!نقل قول:
بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه
اونو همون اول که بازی اومد دیده بودیم همه.نقل قول:
پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.
اما سایت کراپ لیست رو ندیدم،آدرسش چیه؟؟
اون دختره که عکسش روی جلد بازی هم هست اسمش چیه؟؟کجا میشه پیداش کرد؟
به به شانسی رفتم توی لپ تاپ خونه PB دیدم ایمیل زده خودش اتفاقا خونش هم کمی بالاتر از خونه PB بود بردمش رستوران شمارش رو ازش گرفتم خوب الان همه دوست دختر های موجود رو دارم. لامبورگینی رو هم جلو خونه بوهان پارک کردم به اضافه Comet ای که توی ریس از بروسی گرفته بودم کنار هم به یادگار گذاشتم کسی نمی دونه از کجا میشه لامبورگینی گیر آورد باز هم؟نقل قول: