من سرویس 256 دارم با ترافیک 8 گیگ - دیشب از ساعت 1:30 تا 6:55 صبح گذاشتم واسه دانلود فقط 400 مگ دانلود داشتم :41:
Printable View
من سرویس 256 دارم با ترافیک 8 گیگ - دیشب از ساعت 1:30 تا 6:55 صبح گذاشتم واسه دانلود فقط 400 مگ دانلود داشتم :41:
درود بر شما
بنده تا دیروز شاتل داشتم !
امروز سوئیچ کردم روی پارس آنلاین !
اکانت 128 یکماهه با 4 گیگ ترافیک ماهیانه 16 تومان ( میبد یزد )
دون استریم روی 2048 بسته شده و آپ استریم روی 508
فقط چند تا سوال :
سرعت دانلود روی 20~30 میچرخه عادیه ؟؟؟
ساعات دانلود رایگان از 1 تا 7 صبحه ؟
من وقتی چیز پی ان کانکت میکنم براحتی متصل میشه ولی اصلا دیتایی بهم نمیده یعنی تو مرورگر هیچ سایتی برام باز نمیکنه رو شاتل مشکلی نداشتم الان اینجا اینجوری میکنه چرا ؟؟؟
والا اینجا دوستانی که 128 دارن روزانه تا 150 میگن میره ولی مثه اینکه اوضاع شبانشون زیاد جالب نیست حالا بازم از خودشون بپرسی بهتره.:46:نقل قول:
حالا ماله شما که روز 20 30 میچرخه پس شب خدا بهت رحم کنه:31:
دانلود رایگان حالت عادی بین 1 تا 6 هستش.
چیزپیان هم تست کردم مشکلی نداره.
نه بابا اینارو که میدونم چی به چی وصل میشه همشو خودم وصل کردم :21::31:نقل قول:
ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه مشکلم اینه این یه تیکه رو بلد نیستم :13:
فقط تا قسمت ورود به تنظیمات مودم رو زده باقیشو نزده متاسفانه!!!
اگه بلدی بگو ثواب داره :31:
اها راستی یه اسپلیترم توش داره اینا نویز گیره یا نه؟
نقل قول:
اسپلیتر هست باید نویز رو بگیره اما اگه دلش نخواد نمیگیره و باید بری میکروفیلتر برای گوشی تلفن بخری :31:
زده دیگه تو دفترچه !!!!
ببین به ادرسمیری اونجا user pass میخواد نام کاربری که همون شماره تلفنت هست پسورد هم همونی که دفتر نمایندگی برای خطتت دادی رو وارد میکنی log in میشه .کد:http://192.168.1.1/
راستی اصلا چرا این همه راه . اول که مرورگر اینترنت رو باز میکنی کلهم ازت یوزر و پسورد میخواد برای فعال سازی و وارد میکنی .
اگه نخواست و نشد که حتما هنوز وصل نکردن خطت رو .
پس با نمایندگی تماس بگیر .
به همین راحتی ............ این که هزینه نمیخواست !!!
پس مشکلات سراسری هست و فقیط برای من نبودهنقل قول:
هرچند برای من وقتی هم که خوب بشه میانگین 1200 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
نقل قول:
داداش خیلی گلی
انقدر گفتی اسونه زنگ زدم تلی بهم گفتن الانم وصل شدم ولی عجب ادمای کثیفین اینا من که حلال نمیکنمشون
15 تومن دادم پول نصب حضوری بعدش بهشون گفتم به جای 15 بهم حجم بدید گفتن نمیشه گفتن که چون اصلا پول وارد اکانتتون نمیشه که بخوایم براتون حجم بخریم گفتش کاشکی میذاشتید خودشون بیان براتون نصب کنن
دزدی تو روز روشن :41:
کوفتشون شه
داداش خیلی ممنون که گفتی اسون بود :40::11:
من قبلا شیی 3 گیگ دانلود کردم اما تازگیا زوری به 2 گیگ میرسه
الان شد 2 هفته که اینجوریه
یه سوال:من اگه سرویس 256 که الان دارم رو 512ش کنم سرعت دانلود شبانه خیلی فرق میکنه یا تاثیری تو شبام نداره ؟(روزانه سرعتم 180 تا 185 هست
من داداش نیستم :31:نقل قول:
خوب مگه تلفنی نگرفتی اطلاعاتو پس کی پول دادی ؟!!
من متوجه عمق قضیه نمیشم ؟!!! :31:
خوب برو پولتو بگیر . این دیگه کار نداره که .
همش میگی گفتی گفتی من یه خورده برام جای سوال شد خوب اینا رو که دیشب گفتم چرا باز شما رفتی پول دادی ؟!.
اها ببخشید ابجی پری روز وقتی که مدم رو دادن بهم پول نصب حضوری رو گرفتن ازم من قبل از حرفت پول داده بودمنقل قول:
الان خودم نصب کردم بهشون گفتم جای 15 تومنی که دادم واسه ی نصب حضوری بهم ترافیک بدید گفتن دیگه نمیشه چون این پولی که واسه نصب دادید هیچ ربطی به اکانت شما نداره و این حساب شده رفته نمیشه برگردوندش و پس داده نمیشه الان متوجه ی عمق فاجعه شدی ؟:31::45: