آخر ما 2 صبح دانلود کنیم یا نکنیم :دی
Printable View
آخر ما 2 صبح دانلود کنیم یا نکنیم :دی
ذقیقا.نقل قول:
دوستان همه جای دنیا استاندارد سرویس 1 مگ 128 کی در ثانیه است.
1به 4 و 1به 8 توی کیفیت سرویس تاثیر داره.
مثلا اگر 1مگ 1 به 10 داشته باشید به زور میشه 130 تا دانلود کرد ولی اگر 1 به 2 باشه یا یک به 4 یا حتی 1 به 1 راحت تر میشه با 130 کی در ثانیه دانلود کرد
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
ساعت 2:05 دقیقه شما دانلود کن . خیالت راحتنقل قول:
سلام
اشتراک، یعنی پهنای باند را به اشتراک میگذارند؛ دیگه زور و راحت نداره.
اگر فرض کنیم 512 را دقیق روی 512 ببندند (که انگار روی بیشتر میبندند) و هر چهار نفر همزمان از روی یک سرور شروع به دانلود کنند، سرعت هر نفر همان 16 کیلوبایت در ثانیه میشه.
اصلاً علت پایین آمدن سرعت در شب همینه که حتا صفحه را با تأخیر باز میکنه.
کافیه دو نفر لینک بگذارند تو دانلود منیجر؛ دیگه نفر سوم نمیتونه راحت وبگردی کنه.
خب کلاهبرداری اینها دقیقا همین بود دیگه طرف یکجوری بهت می گفت که انگار اینترنت شما به همین سرعت 2 مگ می رسه یعنی یک جوری بهت تلقین می کرد که انگار سرعت دانلودت 2 برابر می شه یعنی سرعت دانلود رو می گفت نه اینترنت رو ولی نمی گفت می خوان خط تو رو بین 4 نفر تقسیم کنن یعنی همون چیزی را که تا دیروز می گرفتی حالا مال 4 نفره من تو 4 ماه اول همون یک مگ واقعی سرعتم بود ولی بحث ضریب 1 به 4 که شد ................نقل قول:
وقتی سرعت دانلود شما 128 هست یعنی اینترنت شما یک مگه
یعنی در کل منظورم اینه که ضریب اشتراک یک طرح من در آوردی برای دزدی بیشتر هست که شرکت های آقازادگان محترم راه انداختن جالب این هست که اون سه نفره دیگه فقط تو ساعت رایگان وارد می شن
تازه توی تهران تازگی ها یک کاری رو الان 2 شب هست یاد گرفتن هر 2ساعت یک بار خط رو قطع می کنن اگر یرای دانلود گذاشته باشی قطع می شه من الان 2 شب هست فایل هام خراب می شه دیشب به چشم خودم دیدم ساعت 3 یک بار قطع شد:2:
اینها وقتی داشتن می فروختن می گفتن منظورمون سرعت دانلود هست حالا می گن سرعت اینترنت منظورمون بوده این کلاه برداری نیست؟
وگرنه من وقتی ضریب اشتراکم 1 به 8 بود سرعتم همین بود تازه شبها پائین نمی آمد مرض داشتم 5 تومان گرونتر بخرم 2 گیگ هم حجم کم بشه می گفت سرعت دانلودت 2 برابر می شه به خدا ما هم می دونیم سرعت باید تقسم بر 8 بشه می شه سرعت دانلود ولی دقیقا چند بار هم ازش پرسیدم یعنی همش می گفت سرعت دانلودتون در حد 2 مگ می شه
حالا دوستان این صفحه رو نگاه کنید طرح بهاره چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز انگار سرعتم خوبه! الانم که ساعت از 8 گذشته چند باز مودمم رو روشن خاموش کردم و رفتم توی Ecare دیدم از حجمم کم نکرده!
حالا نمی دونم باز بعدا بره توی پاچم یا نه اینا متحول شدن
نمی دونم این درست شدن سرعتم تاثیر نامه هایی که توی صدای مشتری دادم یا خیلی اتفاقی و شانسی و موقته!
خدا کنه موقت نباشه فقط
دیشب کسی تونست چیزی بگیره یک فایل 100 میگ تا صبح جون داد بگیره :20:
پشتیبانی میگه نمیشه فسخ کرد چی کار تنظیم مقررات جوابی نمیده :41:
سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 500 مگابایت :|
در مورد این سرویس های اشتراک پهنای باند باید بهتون بگم که این سرویس به این صورت که اینا دران میندازن به ما نیست .
مثلا به عنوان مثال تو کشور ترکیه شرکت سوپرآنلاین سرویس های 1000mbps و ADSL با سرعت 1 تا 8 مگابیت میده .
در این مورد که نوشته سرعت بین 1 تا 8 مگابیت این شرکت نمیاد سرعت طرف رو لیمیت کنه رو 1 مگابیت .
پهنای این فرد تا 8 مگابیت باز هست و در صورتی که شبکه اونها پهنای باند لازم رو داشته باشه طرف می تونه تا 8 مگابیت استفاده کنه . ( که اکثرا تا 8 مگابیت سرعت داره ، به طوری که طرف می تونه ماهی تا سقف 50 گیگابایت استفاده داشته باشه )
همچنین می خوام ذکر کنم که هزینه سرویس 1000مگابیت تو ترکیه 273$ تو ماه هست .
ولی تو ایران این سرویس لاکپشتی 1 مگابیت رو برداشتن از خودشون قانون درست کردن بین 4 نفر تقسیم کردن .
در واقع اینا نمیان دونه دونه سرویس 1 مگابیت رو به 4 نفر بفروشن .
مثلا یک پورت 10 مگابیت اجاره می کنند و اینو به 40 نفر می فروشن .
به این طریق سر ما شیره می مالن .
دوستان 512 8الی20 کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان. اوایل که مبین نت گرفته بودم سیگنالم عالی بود و سه چراغ مودم روشن میشد بعد یه مدت شد دو تا چراغ . الانم شده یه چراغ. همین جوری که داره پیش میره این یه چراغم به فنا میره. زنگ زدم پشتیبانی طرف برگشته میگه چون تعداد کاربرا زیاد شده سیگنال شما پایین اومده. بهش گفتم آخه تعداد کاربرا چه ربطی به قدرت سیگنال داره که برگشت گفت هرچی تعداد کاربرا بیشتر باشه افت سیگنال هم بیشتره :18:. اینجا بود که فهمیدم طرف گاگول تشریف داره. حالا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ مودم هم همون جای اولیه که اولین بار گذاشتم. مرسی