کمک لطفا کمممممکنقل قول:
Printable View
کمک لطفا کمممممکنقل قول:
مخابرات 1 مگ نا محدودنقل قول:
البته مثل اینکه من بین بقیه بچه ها افتضاح ترین پینگ رو دارم چند وقته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت خوبه خدا رو شکر
من همیار نت هستم...نقل قول:
به نظر میرسه مخابرات با این اوضاش از نظر پینگ قابل رقابت با دایال آپ باشه...نقل قول:
کاش در حد دایل آپ بودنقل قول:
حالا جالبیش اینه که زنگ میزنم پشتیبانی میگم من چرا اینقدر تایم اوت میدم ؟
میگه برو dns تنظیم کن
میگم set کردم
میگه پینگ کجا رو میگیری ؟ میگم هرجا که دوست داشته باشین رو براتون میگیرم
میگه پینگ بیست نت رو بگیر
میگم آخه منو چی فرض کردی ؟ پینگ بیست نت رو وقتی بگیرم که اصلا به سرور های تهران نمیرسه همین توی شیراز میمونه معلومه تایم اوت نمیده من مشکلم با سرور های تهرانه
بعدش دیگه میگه که ما مسئولیتی نداریم سرعتتون که مشکلی نداره بعد هم یه مشت چرت و پرت درباره فیلترینگ و تحریم میگه
دیگه من چی بگم بهش ؟
isp در قبال پینگ مسئولیت نداره اینو بری به کی بگی . . . :n29:
اینترنت مخابرات کازرون تایم اوت رو سرورهای ایرانی و خارجی خیلی زیاد شده و پوکیده .
دلیلش کامل مشخصه... چون مخابرات ناحدود ارزون میده ملت نشستن فقط میدانلودن... اینا هم نه پهنای باند درست حسابی دارن نه تجهیزات درست حسابی... سیستاماشون نمیکشه...کلا مخابرات به درد نه وب گردی نه کارای دیگه میخوره... فقط باید بزاری اتوماتیک صبح تا شب فقط دانلود کنه ...نقل قول:
دوستان 256 نامحدود ماتریکس چه سرعتی میده !؟ برای یه ماه خوبه بگیرم ؟!
رفتم خط جدید نوشتم که روی اون همیار بگیرم... تا اون وصل بشه با این سر کنم... قبلا یکی نوشتم pcm بود....
سلام مجدد
مثل اینکه پینگ playstationnetwork.com با بیست نت مثل وایمکس خودم هست.
من میخواستم adsl از مخابرات بگیرم (۲مگ نامحدود)
چند تا سوال
من با وایمکس راحت حتی با ۱ کانکشن میتونم با سرعت کامل دانلود داشته باشم، با مخابرات هم میشه؟
وقتی vpn وصل میشم، سرعت تغییر خاصی نمیکنه و حتی میتونم از یوتیوب با کیفیت ۷۲۰P فیلم ها رو ببینم، آیا با مخابرات هم میشه؟
ممنون
مخابرات بیست نت کازرون نرمال شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]