سرعت من که خیلی توپه........
ولی من همش از این شاتل حجم کم میارم چیکار کنم؟؟
Printable View
سرعت من که خیلی توپه........
ولی من همش از این شاتل حجم کم میارم چیکار کنم؟؟
نه تو فایر هم میشه که اصلا عکسها لود نشه ویا فقط چند سایت مورد نظر شما عکسهاش لود بشهنقل قول:
باید برید داخلtools>option>content متونید تنظیمات لازم رو انجام بدید
راستی امروز رفتم شاتل
جاتون خالی چه خانومایی:31:
2تا کارت تخفیف گرفتم گفتم اول 3تا میخوام گفت نه دیگه الان نداریم مگه اینکه بری بالا بگیری گفتم نه همین بسه:25:
ولی آدرسی که نوشتن یه کم گمراه کنندس چون نوشته کوچه الهیه منم رفتم تو خود الهیه بعد کوچه الهیه که پرسیدم گفتن اصلا تو خود شریعتیه:evil2:
حالا اگه آقا سیامک نگفته بود کلا گم شده بودم=تشکر سیامک جان باز هم مدیون شما شدیما:40::10:
رفتم دیدم نوشته بن بست الهیه گفتم خدا بگم چی کارتون کنه:34::grrr::evil2::weird:
درکل خوش گذشت :santa:
این هم داستان من و شاتل
سرعت دانلود منم توپه....:31:نقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم سرویس eco512 بگیرم، منطقه مخابراتی نارمک (نبوت) هستم .دوستان لطف کنن بگن متوسط سرعت (ترجیحا توی این منطقه) روزها و شبها چنده ؟ معمولا حجم دانلودی شبها چقدره به طور متوسط؟
یه مودم wireless +router(+firewall) خوب که با این شبکه هماهنگ باشه معرفی کنید.(جهت استفاده همزمان pc و لپتاپ)
با تشکر
سلامنقل قول:
من که از این مرکز نیستم ولی
متوسط سرعت من 55-65 هست و بیشتر مواقع روی 61 ثابته
شب ها هم سرعت همینه و متوسط دانلود شبانه 1100-1200 مگ هست
مودم هم Asus am604 را دوستان زیاد پیشنهاد میدن با قیمت 90-100 تومن
راستی برای eco-512 نامه لازمه ها!
تنها دلیلش تبدیل پورت 128 به 512 هست، حالا یا بطور اتفاقی و اشتباهی، یا برای تبلیغ.:31:نقل قول:
چند روزه قطعی ها زیاد شده...مرکز استقلال:41:
سلام ....
بروبکس سرعت دانلود شبانه ی شما خوبه ؟!
برای من خیلی داغون شده ! تقریبا میشه بگی قطع میشه ! دیشب فقط 140 MB دانلود داشتم ( قبل از این تا 360 MB هم میرسید ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چندتا عکس میگرفتی میزاشتی اینجا...:27::27::21::21:نقل قول:
اینجا که خیلی عالیه. یه تماسی با پشتیبانی بگیر. البته باید شب که سرعتت میاد پایین زنگ بزنی.نقل قول: