شما اگه شخصا از مرکز مخابراتیتون پیگیری کنید بهترهنقل قول:
Printable View
شما اگه شخصا از مرکز مخابراتیتون پیگیری کنید بهترهنقل قول:
من از مودم یکی از دوستان (وایرلس) دارم آسیاتک امتحان میکنم (خودم صبانت دارم-میخوام جابجا شم)
رفیقم نمیدونه سرویسش چیه (فقط میدونه آسیاتکه) ولی تو مودم سرعت دانلود 4093 و آپلود 782 زده، احیانا دوستان میتونند حدس بزنند سرعتی که خریداری کرده چیه به ما هم بگن؟ :-)
مسئله دیگه اینکه صبح وحشتناک سرعت خوبه (متوسط 350 کیلو بایت) ولی عصر (از 6-7 عصر الی آخر)که میشه سرعت نهایتش میاد رو 20!
من چون از صبا میخواستم بیام آسیا تک، سوالم اینه که آسیاتک کلا اینجوریه یا تو منطقه ما مشکل داره و اصلا من این شرکت و بیخیال شم؟ خصوصا سرعت شبانش برام مهمه (تهران هستم)
من مستقیماً از MDF مرکز مخابرات پیگیری کردم میگه اصلاً درخواست رانژه کردن خط برامون نفرستادن ولی آسیاتک میگه مگه امکان داره ما نفرستاده باشیم!؟ میگم خب اگه فرستادین شماره درخواست یا شماره نامه یا هر مدرکی اصلاً به من بدین خودم میرم پیگیری میکنم میگن نه پیگیری می کنیم خبر میدیم و خبری ازشون نمیشه و این داستان ادامه داردنقل قول:
خب پس اینطوری که میگی باشه ،گرفتنت بازینقل قول:
بگو نمیخوام،پولمو پس بدین ،خودتو خلاص کننقل قول:
من تلفنی ثبت نام کردم ، زمان ثبت نام گفتن مرکز مخابراتی شما پورت خالی نداریم باید بری تو رزرویا قول ۲ هفته رو هم دادن، بعد از ۳۱ روز از روز گذشته زنگ زدن یوزر پس دادن و فعال شدنقل قول:
پورت خالی هم دارن ولی من هنوز پول ندادم و خود نمایندگی گفت وقتی برای نصب حضوری اومدن بهشون پول بدم. ممکنه گیر همین پول باشن ؟ به نظرتون توی سایت سرویس جدید ثبت نام کنم و پولشون رو بدم برام وصل میکنن یا اون درخواست هم میره دنبال این درخواست ؟
از اونجایی که حدس میزدم قراره اذیت کنن تا چند روز از ریختن پول طفره میرفتم چند بار بهم زنگ زدن و دفعه آخر تهدید کردن اگه پول نریزم اسمم از لیست خارج میشه ( حرفی که به من زدن این بود تا پول ریخته نشه درخواست رسمیت نداره ) حالا نمیدونم برای شما به چه صورته اینم در نظر بگیرید من از خود شرکت در تهران سرویس گرفتم ،نقل قول:
دوستان آپلود کردن توی آسیاتک رایگانه؟ یا من اشتباه شنیدم؟ :دی
اگه حجم مصرفی لحظه ای تغییر میکنه برای من هیچ تغییری نمیکنه وقتی آپلود میکنم.
آقا راهی نیس بشه این مودم زاخار آسیاتک (corecess 3112ug) رو رو ویندوز 8 نصب کنیم ؟؟؟ :sq_11: