یک راه حل ساده بهت میگم.نقل قول:
این فایل رو توی سیستم سرچ کن u0607g.xml و پاکش کن. دوباره اپدیت کن.
موفق باشید.
طبیعی هستنقل قول:
موفق باشید.
Printable View
یک راه حل ساده بهت میگم.نقل قول:
این فایل رو توی سیستم سرچ کن u0607g.xml و پاکش کن. دوباره اپدیت کن.
موفق باشید.
طبیعی هستنقل قول:
موفق باشید.
توی نسخه 11 کیس می خوام فول اسکن کنم چی کار کنم که فایل های زیپ رو اسکن نکنه همچنین فابل های با حجم بالا رو؟
این تنظیمات نسخۀ 2010 هست اما نسخۀ 2011 هم فرقی نمیکنه دقیقا یکیه فقط جاهاشون در Settings عوض شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. مي خواستم ببينم كسي مي دونه توي كسپرسكي اينترنت سكيوريتي 2011 چطور ميشه بهش دستور داد كه قبل از اينكه ويندوز بياد بالا دستگاه رو اسكن كنه ( توي اون صفحه آبيه ) ؟ ... ممنون ... :20:
سلام داداشنقل قول:
منظور شما اگر Boot time scan باشه که در کاسپر نیست . اما در نورتون 2011 و Avast هستش . (تا اونجایی که می دونم)
موفق باشید .
من تماس گرفتم پشتيباني شركت آواژنگ سيستم كه لايسنسمو از اونجا گرفتم. ازشون سوالم رو پرسيدم. گفتن كه خود كسپر به صورت پيش فرض روي نرم افزارش اين قابليت رو نداره. اما اين قابليت به صورت يك سي دي جدا هست كه اگر لايسنستون رو از ما گرفته باشين بايد مراجعه كنيد همراه با لايسنستون تا ما براتون اين سي دي رو رايت كنيم و بديم. اين كار رايگان هم هست.نقل قول:
بوت تایم اسکن= اسکن سیستم قبل از بالا اومدن سیستم عامل! کسپرسکی نداره!! عوضش گزینه هایی داره مثل اسکن بر اساس اسیب پذیری سیستم عامل و..نقل قول:
به جای بوت تایم= دیسک نجات
اواست>دیسک نجات نداره!!
دیسک نجات کسپر:دانلود:کد:http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk
برای اینکه سیستم عامل اسیب پذیری کمتری داشته باشه میتونید اسکن بر اساس اسیب پذیری رو فعال کنید و هفته ای یه بار اسکن کنید!کد:http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk/main?qid=208282173
راجع به اين مواردي كه قرمز كردم ميشه بيشتر توضيح بدين .... :40:نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
نه این مورد برای سیستم هایی است که بدجوری دچار ویروس شده اند و دیگر اصلا سیستم عامل بالا نمی یاد یا ...
به نظر من بدرد شما نمی خوره .
کاسپراسکای خودش مطمئن هست و نیازی به این کارها نیست .
موفق باشید .
حالا يكم اطلاعاتمون بالا بره اشكال نداره كه! .. توضيح بديد لطفاً .... مي خوام بدونم چيه ... :13:نقل قول: