نقل قول:
سلام
دوست عزیز من برنامه رو اجرا کردم و وقتی ریست کردم مشکل حل شد ولی وقتی شات دان کردم و روشن کردم دوباره همون اخطار رو داد و بک گراند هم تغییر می کنه و صفحه مشکی میشه!!!
ممنون میشم اگه راه دیگه ای دارید کمک کنید...
Printable View
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من برنامه رو اجرا کردم و وقتی ریست کردم مشکل حل شد ولی وقتی شات دان کردم و روشن کردم دوباره همون اخطار رو داد و بک گراند هم تغییر می کنه و صفحه مشکی میشه!!!
ممنون میشم اگه راه دیگه ای دارید کمک کنید...
فایل زیرنویس ازفیلم جدا هست؟نقل قول:
این مشکل معمولا بخاطر ساپورت نکردن از فارسی یا خراب بودن زیرنویستونه با Kmplayer هم تست کردی ؟[/QUOTE]
فکر نکنم مشکل از پلیر باشه چون قبل از اینکه ویندوز بالا نیاد هیچ مشکلی بابت زیرنویس فارسی نداشت الان بعد از دو سه روز که ویندوز رو نصب کردم(پک 3) اینجوری شده...
دو تا فایل srt همراه فیلم هست که یکیش برای فارسی هست یکی دیگه انگلیسی با حجم حدود 80 کیلو بایتنقل قول:
بعضی از پلیرها برا ی نشون دادن سابا مشکل دارن به همین خاطر گفتم از این پلیر استفاده کن که سرراستتر با این شرایط که پی سی تون فارسی رو ساپورت می کنه آیا تو نشون دادن زبان انگلیش هم همین مشکلو دارین؟نقل قول:
یکیش برای فارسی هست رو تو ی فایل با فیلمت هم نام کن بزار ببین چی میشه در ضمن ی عکس هم بتونی بزاری راحتتر می تونی به جواب برسی!!!نقل قول:
دوستان مشکلم حل شد! این کارو کردم حل شد:
اول c.panel بعد language سپس advanced اونجا زبان فارسی رو انتخاب کردم ازم ری استارت خواست که انجامش دادم تمام!
راستی این دکمه تشکر کجاست که نمی بینمش؟!
این پیغام رو چجوری غیر فعال کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وفتی فلشم رو به یو اس بی سیستم وصل میکنم سیستم سریع میشناسش.ولی یه ایکون ایجاد میشه پایین به این شکل
همون ایکون ریزه منظورمه
وقتی هم روش کلیک میکنم که بشه مثلا حذفش کنم وارد این صفحه میشم
چون سیستم میشناسه فلش رو درایوش پس نصبه .اما وقتی اون قسمتهای داخله صفحه رو حذف میکنم ایکون از بین میره ولی دیگه نمیشناسه فلش رو .باید از نو نصبش کنم تا بشناسه
حالا چکار کنم که اون ایکونه دیگه نشون داده نشه و فلش هم شناسای بشه.ممنونم
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
چند روزی بیشتر وقتی دارم با فایلهای کامپیوترم کار میکنم این صفحه میاد و برای چند ثانیه کامپیوتر هنگ میکنه و فایلها همه بسته میشه.خلی اعصابم رو ریخته به هم کمکککککککککککککک
اون آیکن ریزمال فلش اگرغیرفعالش کنید که فلش کلا بسته میشه به قول خودتون فلش ازنوع باید نصب کنید تاشناسایی بشه به نظر من ازاین برنامه USB Safely Remove واسه مدیریت فلش خودتون استفاده کنید بهتره کلید میانبرم واسه بستن فلش میتونید تعریف کنید واسش درمورد سئوال دوم هم به نظرم مشکل از ویندوزه شما یک رجیستری ویندوز اسکن کنید تا کل خطا هاش گرفته باشه با Vit Registry Fix این برنامه دیدین درست نشد به نظرم باید ویندوز چنج بشه:20:نقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
شمااول ازهمه برنامه دیپ فریز غیر فعال کنید بعدش رو پیغام کلیک کنید وسیستم ریست کنید احتمال بدم درست بشه بعدش اگر درست شد دیپ فریز فعال کنید:20:نقل قول:
:worried:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6114959#post6114959
سلام به همه ي شما دوستان... :40:
وارد ويندوز ميشم... و يك CD يا DVD رو داخل دي وي دي رام ميگذارم و از اون استفاده مي كنم.... ولي وقتي CD/DVD دومي يا بعدي و بعدي ....... رو داخل دي وي دي رايتر قرار مي دم محتويات اون ديسكي كه اول از همه از اون استفاده بردم رو نمايش ميده!
و خب مسلما هيچ فايلي قابل اجرا نيست!...
* نه اون فايل هايي كه در DVD/CD وجود داره
* و نه اونايي كه نمايش داده ميشه! (مگه اينكه دوباره اولي رو درون دستگاه بگذارم!)
؟
مر30 :11: