نه wallpaper داره شما يه عكس معمولي رو ميتوني بندازي پس زمينهنقل قول:
خود دستگاه هم اون رو به عنوان theme ميشناسه(من الان عكس خودمو انداختم تو wallapper):31:
نه wallpaper داره شما يه عكس معمولي رو ميتوني بندازي پس زمينهنقل قول:
خود دستگاه هم اون رو به عنوان theme ميشناسه(من الان عكس خودمو انداختم تو wallapper):31:
از اون جایی که خالی بستن این جماعت کنتور ندارهنقل قول:
یکی رو می خواد بدونه بزنه تو پرشون تا این قدر جفنگ نگن!
من دیروز تازه به لیو وصل شدم هنوز قضیه این بن شدن ها برام روشن نیست دارم بررسی میکنم که چه جوری احتمال بن شدن رو کم کنمنقل قول:
این sealth patch چیه قضیش؟
+ سوال دیگری هم از دوستان دارم
یکی این که این theme ها رو از کودوم بخش دانلود کنم...فیم و دمو نمی خوام دانلود کنم اگه عکسی چیزی هست از کجا بگیرم؟
یا اهنگ؟؟
همچنین سوال دیگه این که من با اپدیتی که در لیو داشتم ..کنسول تونست فرمت های mp4 رو برام پخش کنه
که قبل از اپدیت نمی شد
من برای این که فیلم هام رو بخوام به کمک 360 پخش کنم اول کانورت می کنم به mp4 بعد هم میریزم تو فلش یا گوشی یا ای پاد وصل می کنم به یو اس پی کنسول بعد هم پخش می کنم
فرمت دیگه هست که بشه کنسول پخش کنه
ممنون بابت وقتی که برای حل مشکلات دوستانتون صرف میکنید:11:
محتوای مخفی: نکته مهم برای مدیران وهمکاران بخش
:46:
سلام
بازیهایی مثل COD 5 - WWE RAW VS SD 2009 - FIFA 09 - PES 09 - واسه XBOX 360 هست؟؟؟
:31: چه طوری یه توضیحی می دید؟نقل قول:
من الان فلشم رو وصل کنم به دستگاه برم تو my xbox از طریق عکس های داخل که شناسایی میکنه تو پنلش این امکان هست؟
من هفته ی بعد میخوام XBOX 360 بخرم اخرین سوال بین دو مدل Premium و Elite کدوم رو بخرم ؟؟ پست اول هم خوندم
جعلل خالد !!!!نقل قول:
حالا برای این کار باید کجا بریم داداش ؟؟؟
البته بازی هایی که sealth patch هسنتد باعث شدن قضیه ی Ban شدن به صفر برسه ولی نمیشه گفت 100% منتفی شده .نقل قول:
ببینید در بین فایلهای بازی یکسری Certificate وجود داره که این فایلها مهر تائید Orginal بودن بازی رو برای سرور LIVE میزنه !!
این فایلها به نام partion Video معروف هستند که در هنگام بازی خوانده میشوند .اگر این فایلها در بازی وجود نداشته باشد به اون
Non-sealth patch گفته میشود و با وجود داشتن آن sealth patch گفته میشود.
فایلهای sealth patch یا در اصل Partion Video توسط ورژن هک شده ی درایو های DVD کنسول که iXtreme نام دارد خوانده میشود
که با اومدن Partion Video ورژن Wave 3 شما حتما نیاز به iXtreme 1.6 یا 1.51 دارید که برای کسانی که در LIVE بازی میکنند حتما 1.6 توصیه میشه.
شما برای دانلود تم نیاز Microsoft Points دارید که یک واحد پولی در LIVE هست.در واقع هر 1200 Microsoft Points حدود 20000 تومن قیمت داره که میتونید از فروشگاه ---------- تهیه کنید.
برای دانلود تم و هر آنچه که نیاز دارید فقط کافی هست که دکمه ی X وسط دسته رو زده و وارد منوی MarketPlace شده و سپس روی کزینه ی Game Market Place کلیک کنید .حالا میتونید از اینجا هر آنچه میخواهید دانلود کنید.
این قضیه ی پخش فایلهای تصویری هم خیلی مسخره هست که شما برای اجرای یکسری از فایلها نیاز به آپدیت هست !!!!
بله فرمت avi و wav و Divx هم قابل پخش هستند .
Jeff hardy M بستگی به بودجت داره...
معلومه الیت بهتره...
سوال کردن نداره دوست عزیز که!خب مسلما الایت
خلاصه بگم چون اینجا ایرانه همیننقل قول:
بعد از سال 2014 میلادینقل قول:
بله هستنقل قول:
اونم بهترین و با کیفیت ترین نسخش
دوستان عزیز.نمی دونم سوالم شاید قدیمی باشه و یا شایدم مسخره!!نمی دونم.ولی مجبورم بپرسم!
آیا بازی gta برای x360 موجود هست؟