دانلود شبانه دیشب افتضاح بود سرعت زیر یک مگ همش قطعی و همش هم ناقص دان می کرد در idm روی لپتاپ در مجموع شاید 2 یا 3 گیگ دان شد!
Printable View
دانلود شبانه دیشب افتضاح بود سرعت زیر یک مگ همش قطعی و همش هم ناقص دان می کرد در idm روی لپتاپ در مجموع شاید 2 یا 3 گیگ دان شد!
من مشکلم اینه که سیم کارت 4G ، سرعت به 256kbs محدود شده. فقط هم بسته اینترنتی 6-12 ظهر 5 گیگ یک ماهه دارم.
عوض میشه , حداقل تو مشهد هر بار که آنتن قطع بشه یا از 4G به 3G آی پی عوض میشهنقل قول:
نمیدونم چرا چند وقته آخر دانلود فایل که میرسه سرعت به شدت میاد پایین یعنی تو چند مگ آخر سرعت به کیلوبایت میرسه!واقعا عذاب آوره البته جای شکرش باقیه فایل رو خراب نمیکنه قبلنا وقتی اینجوری میشد میدونستم فایل خراب شده.
سرعت تک کانکشن پایینهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من زنگ میزنم میگه مال دانلود منیجر یا ------ است میگم مومن من فقط سیمکارت رو عوض کنم اوکی چطور مشکل از ایناس میگه ما قبول نداریم کاری هم نمی تونیم بکنیم نتمون درسته :| گفتم پس باید برم سراغ همراه اول خدافظنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله نزولات اسماني ايرانسل شامل همه بشه
همراه اول بهتر من همین مقدار رو رایگان با سیم کارت 3جی همراه اول توی 2 شب دانلود کردم(با مودم e3372).:n19::n20:نقل قول:
یه روش هم خدمت دوستان بگم : با برنامه atuo pwer on ساعت 3 بامداد، سیستم(که قبلا hibernate شده) روشن میشه و پسورد یوزر ویندوز خودکار وارد میشه بعد idm خودکار شروع به دانلود میکنه و خود idm ساعت 8:55 صبح، سیستم رو خاموش میکنه
نیازی به این کارها نیست. idm رو تنظیم کنید ساعت 3 شروع بشه ساعت 9 هم متوقف بشه بعد کامپیوتر رو روی حالت sleep ببرید. خودش روشن میشه دانلود میکنه.فقط توی power option مطمئن بشید wake timer برای حالت sleep فعال باشه.نقل قول:
این روش شما نمیتونه پسورد رو وارد کنهنقل قول:
سلام
فعلا که ایرانسل حتی تو گوشی هم دانلود رو خراب میکنه چند تا روزنامه از سایت پیشخوان دیروز گرفتم تا 99 در صد میرف ولی صد در صد نمیشد یا اگرم میشد فایل خراب بود روی کامپیوتر و با یه نت دیگه اصلا مشکلی نبود:n35:
هیچ نیازی به وارد کردن پسورد یا لاگین نیست چون کامپیوتر روی Sleep هست وقتی روشن بشه همه برنامه ها اجرا هستند.نقل قول:
دوستان یه بسته ۲ گیگ تا جمعه تو پنل هست، میگه خرید نا موفق! قضیه چیه؟ واسه شما هم همینطوره؟
سلام.
طرح کنترل مصرف آزاد روی سیم کارتم فعال بود. و حدود 9 هزار تومن هم شارژ داشتم. دیشب که بسته 3 ساعته دانلود نامحدود خریدم و استفاده کردم الآن میبینم شارژم صفر شده.
پشتیبانی ایرانسل میگه چون اطلاعات داره آپدیت میشه در حال حاضر میزان شارژ رو نشون نمیده و در چند ساعت آینده نشون میده. آیا برای شما هم همین طوره؟
سعی کن عجله نکنیدنقل قول:
ممکن چند بار بسته رو برای شما خرید ثبت کنه
اگر شارژ کم داری بزن ولی اگر شارژ ت بیشتر از خرید چند بسته هست یکم صبر کن
شاید فعال بشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
در حال حاضر با بسته یک ساعته نامحدود برای شما پست میزارم اما شیطنت ایرانسل نمیزاره دانلود کنم تا دانلود می زنم آنتن می پره و زمانی که دانلود رو قطع می کنم آنتن برمیگرده و وبگردی می تونم
دوستان من که به 195 شکایت می کنم شما هم همینکارو بکنید هر چی بزارین اینا پرروتر میشن از رو نمیرن
دوست عزیز ایرانسل شارژ بنده رو هم تموم کرد اصلا بخور بخوریه نگو:n13:نقل قول:
سرعت خارجی امروز خوب نیست تک کانکشنش زیر یک مگ امده!!! :n21:
سلام دوستان
دیشب هنگام دانلود با مودم همراه 4G ایرانسل به مشکل عجیبی برخوردم. وقتی بسته سه ساعته نامحدود گرفتم و حدود 40 گیگ فایل دانلود کردم، با اینکه نزدیک 45 دقیقه از بسته م مونده بود اما داخل ایرانسل من زده بود که به سقف مجاز دانلود که برای بسته سه ساعته 60 گیگه رسیدم!! و دانلودم رو متوقف کرده بود.
در زمان دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نداشتم. هم پریشب این مشکل پیش اومد هم امشب. وقتی هم زنگ میزنم به پشتیبانی یجوری از قیمت پایین نامحدودا میگه که بدهکارم میشم تازه!
اینم دزدی جدیدشونه؟؟
دوستان دو شبه که هنگام دانلود با بسته شبانه سه ساعته با پدیده عجیبی روبرو میشم.
مثلا 10 تا فایل دو گیگابایتی دانلود میکنم که سرجمع میشه 20 گیگ اما داخل ایرانسل من میزنه 30 گیگ استفاده کردم! قشنگ 50 درصد اضافه میزنه. مطمئنم غیر دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نمیکنم که حجم اضافه مصرف بشه.
تجربه مشابه داشته کسی؟ زنگ زدم بهشون گفت برو کنترل حسابت و اونجا درخواست بده و این حرفا...خلاصه پیچوندش
نقل قول:
اگر از حجم مصرفی خودتون اطمینان دارید و با نرم افزاری اونو چک میکنید میتونید شکایتتنو در سایت زیر مطرح کنید تا پیگیری بشه.
به هیچ عنوان پیش خودشون شکایت نکنید.من درخواست دادم بعد از 2 هفته هی میگفتن مشکل سرعت رو تیم شبکه حل میکنه.195 شکایت کردم. 3 روز نشده مشکلم حل شد. تازه اونجا اپراتورشون یه زنی بود موقع صحبت با لحن بدی اولم و دومم میکرد که اطلاع دادم گفتن میتونی ازشون شکایت کنی ولی دیگه حصوله نداشتم. وقت خودت رو پیش ایرانسل تلف نکن.نقل قول:
تو بقیه تاپیک ها میگن از 500 سایت دانلود میکنن نصف حجمشون کم میشه یا از ترافیک داخلیشون چرا ایرانسل اینطور نیست؟
سلام
برنامه ای هست که روی گوشی بشه باند رو مشخض کرد براش .
ممنون . ( اندروید )
ثبت شکایت کردم اما فقط سه موضوع شکایت (تعرفه، سرعت و کیفیت) وجود داشت. من مشکلم اتمام زود هنگام بسته م هست ولی ناچارا موضوع سرعت رو انتخاب کردم.نقل قول:
سرعتم چند روزه بهبود پیدا کرده و به راحتی میتونم 60 گیگ رو در سه ساعت بگیرم اما دیشب بعد دو ساعت دانلود و دانلود حدود 42 گیگ دیدم دانلود قطع شد و داخل «ایرانسل من» زده بود به سقف 60 گیگ رسیدم!
چند شبه زیاد دانلود میکنم، احتمال میدم قضیه عمدی باشه. امیدوارم پیگیری کنند.
من هم دقیقا همین مشکل را دارم البته مدت زیادی هست وقتی به ۴۲ یا ۴۳ گیگ میرسه بسته 60 گیگ شبانه تمام میشه .نقل قول:
تو همین تاپیک هم در مورد این موضوع چند صفحه پیش پست دادم .
اقا با دوتومان 40 گیگ گرفتین ناراختین؟دمتون گرم والله
اگه به سرشون بزنه بردارن این طرح ها رو همراه اول وایرانسل با وضعیتی هم که اینترنت ثابت پیدا کرده باید ارزوی برگشت این طرح ها رو بکنیم
درسته نوشتن 60گیگ ولی اگه منصفانه فکر کنیم باید خدا رو شکرم بکنیم تو این اشفته بازار اینترنت این مملکت این دو سه تا طرح مونده
ظاهرا که ایرانسل هم همینه داخل ایرانسل من وقتی طرح فعال میکنی ترافیک باقی مونده رو میزنه مثلا 12 گیگ درصورت استفاده از ترافیک داخلی (500 سایت منتخب) 24 گیگ.نقل قول:
بنده هم با شما هم عقیده هستم که 40 گیگ دانلود با دو هزار تومن باید از خدامون باشه، اما صرفا ارزون بودن یک بسته نباید باعث شه سقف مصرف رو 60 گیگ تعریف کنند اما در عمل فقط 40 گیگ بشه باهاش دانلود کرد. میتونن از اول سقف مصرفش رو همون 40 گیگ بنویسن.نقل قول:
این اتفاق در این چند شبی که دانلود میکنم، برای من که مشترک ایرانسل هستم باعث شبهه زیادی شده. تصور کنید که 10 گیگ از اینترنت استفاده میکنید اما براتون 15 گیگ محاسبه میشه. وقتی برای بسته شبانه چنین اتفاقی میفته بعید نیست برای بسته روزانه هم چنین برنامه ای پیاده کنن.
خاک بر سر ایرانسل با این پشتیبانیش فقط بلدند پول به جیب بزنند تعداد کافی اونجا نمیگذارند تا پاسخ آدم رو بدن ظهر تاحالا سه بار تماس گرفتم هربار میگه شصت نقر در نوبت هستند پنجاه نفر در نوبت هستند گفتم بگذارم آخر شب خلوت باشه مرتبه سوم یکونیم شب زدم میگه هشتاد نفر در انتظار هست! و حدود دو دقیقه در نوبت میمونی گفتم بگذار کار رو یکسره کنم و منتظر بشم با اجازتون نزدیک ده دقیقه گوشی دستم هی گفت تا لحظاتی دیگر به کارشناس متصل میشید و نشد تا حوصلم سر رفت و قطعش کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل رو حل کردم اما امروز باز برنامه و خود سایت ایرانسل برای خرید شبانه از کار افتاده شانس ما ...نقل قول:
بله منم گفتم اون چیزی رو که نوشتن باید رعایت کنن اما درهرحال اینقدر بهم حال داده تو این اوضاع که اگه حالا اگه شیطنتی هم این بین کرد چشم پوشی کنمنقل قول:
سرعت تک کانکشن زیر 5 مگا بایت هست :V13::V14:
گیگی رو 3 دقیقه میزنه :sq_3: من 2 دقیقه میخوام :V9:
مشکل اینجاست که من بسته 30 گیگ روزانه ۶۰ هزار تومان گرفته بودم و یک بسته شبانه ۶۰ گیگ هم گرفته بودم همزمان . ۳ تا ۶ شب که دانلود کرده بودم با بسته شبانه وقتی ۴۳ گیگ که تمام شده بود از بسته روزانم ۱۵ گیگ کم شده بود من حتی شکایت هم کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت ...نقل قول:
به همین دلیل تصمیم گرفتم بسته روزانه ایرانسل نگیرم و از ADSL استفاده کنم ...
رو اون طرح ها که اره باید حسابی حواس ادم جمع باشه واگرنه کلاه بزرگی سرادم می زارن بحثم سر این ساعتی ها بود که همه جوره به صرفه است من بسته بلند مدتش رو گرفتم بخاطر نویزی که تو اپارتمان داریم نمی تونم اینترنت ثابت داشته باشم این ساعتی رو هربار فعال می کنم اول کمی دانلود می کنم ببینم درست داره از بسته ساعتی کم می کنه یا نهنقل قول:
اما سر اینکه اگه 60گیگ گفته حالا من 40 تا گرفتم قطع کرده مشکلی ندارم
اها اون 60گیگ از این ساعتی ها بود؟من اول بدمتوجه شدمنقل قول:
مگه کنترل ازاد رو فعال نکرده بودین?
منم دیشب نتونستم بسته بخرم.نقل قول:
فکر کنم آخر هفته ها به صورت تصادفی خرید بسته رو برای یه سری از یوزرها غیرفعال میکنن تا به شبکه فشار نیاد.
کنترل ازاد واسه اینترنت بدون بسته هست من بسته شبانم وقتی ۴۳ گیگ تمام شده بود از اون بسته ۳۰ گیگ دو ماهه کم شده بود و من اطلاع نداشتم که فقط ۴۳ گیگ با شبانه ۶۰ گیگ ! میشه دانلود کرد !نقل قول:
نمونه ای از کلاهبرداری ایرانسل ...
جالبه 195.ir هم جانب اون ها را میگیره !
کاملا درست میگی و دقیقا سر ۸ درست شد.نقل قول:
من و دوستم سه شنبه که میخاستیم با شارژی که داشتیم (پرداخت از طریق اعتبار حساب) این بسته رو بخریم همین ارور رو میداد و اصلا قبول نمی کرد. ولی با روش دوم (شماره کارت بانکی) راحت قبول کرد. البته اینم بگم ۱۰ شب به بعد نت این بسته قطع میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G610F using Tapatalk