مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟نقل قول:
البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین
Printable View
مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟نقل قول:
البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین
گفتم دو نوع كفالتنقل قول:
يكى به طور عادى از طريق پليس +١٠ درخواست معافيت كفالت ميده و منتظر كميسيون تشكيل كميسيون مى مونه
يكى هم كفالت بند ٦ بهزيستى است كه از طريق بهزيستى به سازمان نظام وظيفه براى كفالت معرفى مى شود
اگر فقط مى خواهد به طور عادى اقدام كند نيازمند پرونده پزشكى است كه چون در بيمارستان تحت مراقبت نبودند سخت خواهد شد چون كميسيون در اين موارد سابقه بيمارى فرد رو مى خواهد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
قانونى نداريم كه فرد به واسطه بيمارى پدر يا نادر در شهر خودش خدمت كنه از طرفى تقسيم در هر سازمان به همان سازمان نربوط است نه به نظام وظيفهنقل قول:
من پيشنهاد مى كنم ايشون از طريق بهزيستى اقدام كنند نمى دونم چقدر زمان دارند اما كم نبودندافرادى كه توانستند از اين طريق معافيت بگيرند
ممنون اقا مانی عزیزنقل قول:
بعد یک سوال دیگه پرونده پدر را باید ببره بهزیستی یا مادر و برادرش هم ببره؟ یا فقط از پدر اکتفا میکنه؟
هر كدام كه درصد بيمارى بالايي دارد شانس او را الزايش مى دهد البته مى تواند همزمان دراى هر دو پدر و مادر پرونده تشكيل دهدنقل قول:
ممنون مانی عزیز
بعد این پروسه بهزیستی و کمسیون گرفتن مثل پروسه کمسیون نظام وظیفس یا فرق داره؟
چندتا کمسیون باید گرفته بشه؟ هرکدوم از کمسیون ها خود پزشکان بهزیستی شرکتدارند یا از نظام وظیفه شهرستان هم کسی هست؟
برج 6 سال 93 یه تیر مشقی شلیک کردم.
دوتا 5تا و دوتا 10تا اضاف=30 ، 15روز بازداشت در یگان و 10 روز بازداشت با خدمت در یگان.
چند ماه بعدش یه بخش نامه اومد که اضافهای انضباتی رو بخشیدن یعنی بخشیده میشه میخاستم بدونم شامل من هم میشه یا نه ؟!
افراد شل (یا به قولی لنگ) باید رژه برن؟
اگه نیازی به رژه نباشه باید درمانگاه پادگان تایید بکنه؟
شما واسه معافی اقدام کرده بودید؟نقل قول:
داشتم توی نت میگشتم تقریبنآ اکثر سایتای مربوط به دوران آموزشی رو خوندم. ولی این سایت خیلی بی طرفانه و بدون هیچ اغراقی تجربیات واقعی خودش رو توی پادگان 02 ارتش (پرندک) نوشته.
پیشنهاد میکنم کسایی که آموزش ارتش افتادن حتمن بخونن. من خودم کمتر از یک هفته ی دیگه 03 عجب شیرم ولی اطلاعاتش واقعن بدردم خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
پاینده باشید.
سلام خسته نباشید :n09:
یه سوال در مورد کسری خدمت های بسیج داشتم :n26:
من یک سال سابقه بسیج فعال دارم و بعد پروندم راکد شده و الان دوباره بخوام فعال بشم باید امتحان فعالی و ... بدم یا نه با عضویت مجدد فعال میشم؟؟؟
و اما یک سوال دیگه اونم این که الان یک سال فعالی دارم دو سال راکد بودم دوباره یک سال فعالی پشت سرش جور کنم بذارم سابقه من برای کسری خدمت ها دو سال حساب میشه یا فقط یک سال بعد از راکدی؟؟؟؟ :n27::n34::n35::n37::n38::n03::n04::n13::n41:
دوستان من برج 6 اعزامم. چه موقع برای کسری ایثارگری اقدام کنم ؟
سلام آقا یک سوال دیگه :n18:
بردن ماژیک و لاک غل گیر به داخل پادگان ممنوعه؟؟؟ برای نوشتن اسمم رو لباس هام و وسایلم میخوام اما میگم چون سرباز ها باهاش درو دیوار ها رو خط خطی میکنن دژبان ها نمیذارن ماژیک و لاک غلط گیر ببری داخل راسته آیا؟؟؟؟؟:n34:
سلام
فارغ التحصیلان کدام رشته ها کد میخورن توی ارتش؟
رشته فیزیک هم کد میخوره؟
تقریبا همه وسائلی که لازم هست رو تهیه کردم روز اعزام برای بازرسی ساک رو خالی میکنن توی نظام وظیفه استان؟ چون وسایل اکثرا ریز . کوچک هستن خالی کردن و جمع کردنش تو اون شلوغی جلوی در نظام وظیفه دردسر داره
سلام میدونم سوالم یکم مسخرس اما خیلی مهمه و شاید سوال خیلی ها هم باشه :
تو پادگان اموزشی وقتی حمام میریم پول هامون رو کجا باید بزاریم ؟ توی حمام کمدی چیزی هست؟
سلامنقل قول:
برای کمدتون قفل ببرید
منم مثل شما جند روز دیگه اعزام میشم فکر میکنم فقط توی همون کمدی که در اختیار شما هست میتونید بذارید
سلام. این که میگن یکی از این فوتبالیستها با انگشت اضافه پا معاف شده درسته؟
تو این زمینه کسی اطلاعاتی داره؟
فوتبالیست ها که جریان اون معافیت های تقلبیشون کلا وضعیت معافیتای پزشکی رو که سخت بود بدتر کرد.نقل قول:
این انگشت اضافه پا هم فک کنم درست نباشه ولی کسی که انگشت اضافه پا داره باید بره نظام وظیفه سوال کنه
یکی از دوستام این مشکل داره.
من شنیدم که معافیت داره. ولی مطمئن نیستم که بفرستمش جلو. میگن انگار اگه پوشیدن پوتین مشکل داشته باشه معافه. از کجا میشه یه پزشک معین گیر آرود که ازش بپرسه.
پزشک معتمد نظام وظیفه چون مسئولیت داره نمیتونه بگه معاف هست یا نه. ولی خب پرس و جو کنه بره حتما از انظام وظیفه و پیگیر باشهنقل قول:
مرسی داداش. گفتم شاید کسی اینجا مورد مشابه برخورد کرده باشه بدونه چجوریاس. از راهنمایی شما هم ممنون.نقل قول:
این مورد امکان معافیت داره ولی مسلما مثل بقیه موارد همه چی دست خود نظام وظیفه و تشخیصشون هست. به نظرم شانسشو امتحان کنه و پرونده پزشکی تشکیل بده دو ماه طول میکشه تا کمیسیون تشکیل شه و نظر نهایی داده شه. چرا من و شما بگیم میشه یا نمیشه. بزاریم پرونده تشکیل بشه و روند طبیعی معافیت پزشکی طی بشه. :)نقل قول:
دوستان اصلا همچین سایتی هست؟؟ سوال خیلی جالبیه احتمالا پرسش خیلی ها باشه
نقل قول:
فک نکنم. چون اصولا واسه استعلامش باید پایگاه نامه ایی بده ببریم واسه حوزه و اونجا پرینتی از مدت زمان فعالی بسیج داده میشه. واسه خودم اینجوری بودنقل قول:
معاف از رزم محسوب می شن و اردو و رژه ندارن...البته باید تایید بشه مشکلشوننقل قول:
تا جای ک من میدونم..برای کسری ایثار گری قبل از اعزام میشه اقدام کرد و بهترم هست...چرا ک تا ثبتش کنی...سوابقش روی برگ سفید میاد...حتمن قبل از اعزام اقدام کن:n16:نقل قول:
اوایل تیرماه خوبه؟نقل قول:
میتونید برید بیمارستانی که مرتبت با نظام وظیفه هست ... و برین جای پزشک خودوتون خصوصی وقت بگیرید و ازش بپرسید....نقل قول:
یا اگه خیلی گیر بودن خصوصی وقت نمیدادن آرس مطبش رو بگیرین ... برید اونجا ازش بپرسید...
مرسی داداشنقل قول:
اره...مدارک مورد نیاز از نظام وظیفه بپرس....برگ سبز و شناسنامه خود و والدین و از این چیزا هست..می دونی چرا اینو میگم؟ چون ثبت سیستم میشه تا زمانی هم ک برگ سفید بیاد واست توی فیلد کسر خدومت ثبت میشه دیگه دردسر نداره...من خیلی اذیت شدم در حین خدمت گرفتمنقل قول:
از همه بهتر ماژيك است يك نوع ماژيك در بازار است كه ضد اب مى باشد از انها تهيه كنيد دژبان ها هم نىيان لوازم كلى سرباز اموزسى رو تك تك بگردننقل قول:
اقا ما بعد کلی برو بالا برو پایین و امضا از این و اون !
افتادیم وزارت کشور سرباز عملیات
چطوره خوبه ؟ بده؟:n02:
اره میدونم کمد میدن ولی ظاهرا اون کمدی که توی اسایشگاهه امن نیست حتی اگه قفل باشه .من اینو از چند نفر شنیدم که توی روز روشن از تو کمدها دزدی میکنن .نقل قول:
سلام دوستای گلم تو اینترنت داشتم درباره سربازی سرچ میکردم که به یک وبلاگ جالب برخوردم لینکش رو براتون میذارم فک میکنم خوندنش براتون خالی از لطف نباشه
اقا ما هم کچل کردیم:n02:
فقط میگم میشه با ماشین شخصی خودمون بریم پادگان؟ اونجا پارکینگ دارن یعنی میزارن ماشین بزاریم؟ اگه ماشین خارجی باشه گیر میدن یعنی بدتر لج نمیکنن؟ اخه سپاه هستم ببخشید یکم سوالم مسخره بود:n02::n09:
سلام
فارغ التحصیلان کدام رشته ها کد میخورن توی ارتش؟
رشته فیزیک هم کد میخوره؟
کد خوردن در کل خوبه یا بد؟
توی درجه ها هم تاثیری داره؟
تقریبا همه وسائلی که لازم هست رو تهیه کردم روز اعزام برای بازرسی ساک رو خالی میکنن توی نظام وظیفه استان؟ چون بیشتر وسایل کوچک هستن خالی کردن و جمع کردنش تو اون شلوغی جلوی در نظام وظیفه دردسر داره
متغیره مثلا دوره کد ما رشته های مکانیک عمران معماری کشاورزی دوره کد خوردننقل قول:
فیزیک احتمالش کمه ولی در کل شانسیه و قطعیتی وجود نداره
در گذشته به دوره کدی ها ستوان سه میدادن ولی الان این طور نیست و اصلا تاثیری تو درجه نداره
من اوایلش از دوره کد خوردن ناراحت بودم ولی الان راضیم... چون دوماه میگذره و هیچ وظیفه ای نداریم و بیشتر علافیه و سختی زیادی نداره
دوستان کسی که اوایل مرداد دفترچه پست کنه ، چه تاریخی اعزام میخوره؟
دو دو تا 4 تا کن دیگه من بهمن دادم تیر اعزامه !!!نقل قول:
قیلا اینجوری نبودش فوقش 3ماه بودش
پس میشه برج 10 در این صورت!نقل قول: