از چیز پی ان یا پرو.کسی استفاده کن. :n06:نقل قول:
Printable View
از چیز پی ان یا پرو.کسی استفاده کن. :n06:نقل قول:
برای ارتقا طرح از ۱۲۸کیلو به سرعتهای بالاتر مدرک میخواد؟ از طریق سایت پارس منظورم هست
بچه ها متوسط دریافتی شبانتون از سرویس 2 مگ چقدره ؟ من که نا امید شدم کلا 2 گیگ شد :n03: سرعت شب 50 ه !
حجم اضافه بگیریم استفاده نشه به دوره بعد انتقال پیدا می کنه ؟
واسه من متوسط 5 گیگنقل قول:
بلهنقل قول:
امکانش هست
تو پارس آنلاین حجم باقی مونده به دوره بعد منتقل میشه؟
در صورت تغییر سرویس چطور؟
Sent from my LT25i using Tapatalk
میشه ؟:n02:نقل قول:
حجم اضافه بله. منتقل میشه.نقل قول:
کلاً حجمی که روی سرویس به شما تخصیص داده میشه متعلق به همون سرویسه و در صورت اتمام مدت سرویس باقی موندهاش میسوزه. سیاست پارسآنلاین هم این جوری که برای تغییر سرویس هم شما باید سرویس فعلیتون رو بسوزونید.نقل قول:
از طریق سایت بعید میدونم. من که مستقیم از بخش فروشش سرویس 2مگ خریدم هیچ چیزی هم راجع به مدرک نخواست. از طریق سایت هم فکر نمیکنم مدرکی بخوان. تازه اگه مدرک خواستن، بهشون بگو بعداً میآری. بعدشم طبیعتاً یادت میره خوب. :n06:نقل قول:
چند تا سوال داشتم دوست عزیز در مودر ۲۵۶ نامحدود .نقل قول:
در ۲۰ گیگ اولیه سرعت دانلودتون از ۳۸۴ هم بالاتر رفته تا الان ؟
اگر ریت مودمتون باز باشه تا ۹ مگ تاثیری داری یا لیمیت شده روی ۳ مگ ؟
بعد از ۲۰ گیگ سرعت چه طور هست ؟
بعد از ۳۰ گیگ چه طور ؟
برای 256 نامحدود که سرعتت خیلی خوبه. ما 1مگ نامحدود داریم تو شرکت، از 3.5مگابیت در ثانیه بالاتر نمیره. تازه این مال اول دوره است که جایزه داریم. بعدش که به حدود 1 مگابیت در ثانیه میرسه آخرای دوره.نقل قول:
کسی میتونه از از این لینک دانلود کنه ؟
من فقط با قیلتر شکن میتونم !کد:http://hosein.teh-song75.org/Hosein/1393/Ordibehesht/Persian-Music/20.25/Shahab%20Akbari%20-%20Ashkaye%20Man%20%5B128%5D.mp3
سرویس رو از 2 مگ به 256 محدود تغییر دادم سرعت دانلود شبانه اومده روی 10 کیلوبایت - 30 kb میگه کاملا طبیعی و سرعت اسمیتونه !!
بچه ها اگر راهی چیزی دارید لطفا بگید پیگیری کنم رسما دیوانمون کردن ...
بدون مشکل دانلود میشه.نقل قول:
خدا صبرت بده !:n14:نقل قول:
داداش کل مملکت رو باگه ، دیگه پارس که جای خود داره !نقل قول:
مودم رو خاموش روشن کردم درست شد !نقل قول:
دوستانی که میخوان بیان پارس بره پینگ و دانلود از سرورای خارجی نیان وضع خیلی خرابه به زودی خودم میرم شاتل خسته شدم دیگه تو 1 هفته 3 روزش اینجوریه :n27:
-------------------------
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=180ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=212ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=210ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=184ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=43
Request timed out.
دوستان 2 مگی ، آپ استریم شما روی 1مگ هست یا 2مگ ؟؟؟
دوستان من چند ساله از پارس آنلاین استفاده میکنم
میخاستم ببینم میشه سرویسم رو از adsl به Wireless تغییر بدم؟؟
راستی شهر اهوازم هستم
بعد از این مودما بگیرم مشکلی نداره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
packet lost اینقد زیاده که تست ارور میده... 100 درصد packet lost هست... :n21:
اگه بجای adsl وایرلس بگیری که از این مودم ها نمیتونی استفاده کنی.نقل قول:
شما اگه میخوای تو خونه اینترنت وایرلس داشته باشی تا مثلاً با موبایلت به اینترنت وصل شی، لازم نیست سرویس اینترنتت رو عوض کنی. کافیه یه مودم adsl وایرلس بگیری. از همینا که خودت عکسش رو گذاشتی.نقل قول:
البته سرویس اینترنت وایرلس هم داریم اما معمولاً به درد شرکتها میخوره که دنبال یه سرویس پر سرعت هستند. هزینهاش هم خیلی زیاده.
ایول داداش زدی تو هدفنقل قول:
خب راهی به جر خرید مودم نیس؟؟؟
حتما باید مودم گرفت یا با قطعه ی دیگه هم میشه؟؟؟
فقط مودم وایرلس !نقل قول:
دوستانی که 128 یا 256 محدود دارند سرعتشون رو چند بستند؟ سرعت 128 با 256 از نظر دانلود به جز اسمش فرقی داره یا نه ؟ممنون
با یه اکسس پوینت هم میشه این کار رو کرد اما از نظر هزینه ای فرق زیادی با خرید مودم adsl وایرلس نمیکنه.فوقش در حد 10-15 تومن ارزونتره ولی به نظر من ارزش نداره.همون مودم وایرلس بخری بهتره.نقل قول:
یه راه دیگه هم وجود داره که اونم از لحاظ تئوری درسته اما صرفه نداره (کلا اینارو گفتم که بدونی از لحاظ شبکه ای این کار به طرق مختلف قابل انجامه.همین.)
2 مگ محدود دارم آپ استریم روی 1 مگ هستشنقل قول:
سلام :n16:رو 9 مگ بسته میشه چون خودم قبلا داشتم ازش و روزانه سرعت تا 9 مگ هست و شبانه هم 400 تا 600 میده البته تو شهر مانقل قول:
اگه لپ تاپت وایرلس(وای فای) داره (که احتمالاً داره) میتونی با یه نرم افزار به اکسس پوینت تبدیلش کنی... نیازی نیست چیزی بخری... ولی هر وقت بخوای به اینترنت وصل شی لپ تاپو باید روشن کنی!!! :n09:نقل قول:
راس میگهنقل قول:
با برنامه کانکتیفای
دوستان جشنواره پارس به نظرم خوبه! یکساله 20% تخفیف و 4 ماه همون سرویس.... میخواستم 256 یا 512 محدود بگیرم... وضع پینگ چطوره؟ سرعت دانلود شبانه چطوره؟ سرور خارجی با داخلی تفاوتی داره؟ اگه آره داخلی چند خارجی چند؟ ممنون
کدوم جشنواره؟توی سایتش که خبری ندیدم در این موردنقل قول:
واحد فروش گفت! کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟
کسی اگه اطلاع بیشتری از این جشنواره داره بگه بی زحمت:n16:
اینم از جشنواره پارس آنلاین که تا آخر اردیبهشت هست یعنی 3 روز دیگه
اینکه فقط مخصوص تهران و کرجه:n15:نقل قول:
دوستان 2 مگ هنوز نوسان داره برای من که هی می ره رو 800 یه دفعه می رو صفر یه فایل 1 گیگی رو یه ساعت طول کشید دانلود کنه اون هم تو ساعات معمولی برای شما هم همینطوری هست؟