بله فکر کنم یه جایی تو همین فروم خوندم یه نفر میگفت برای یه سال حدود 35 تومن جریمه میکنننقل قول:
Printable View
بله فکر کنم یه جایی تو همین فروم خوندم یه نفر میگفت برای یه سال حدود 35 تومن جریمه میکنننقل قول:
من که حدود یک سالی هست آسیا تک دارم
راضی ام
سرعت شبانه و روزانه ام فرقی نمی کنه
سرعت 4 مگابایت هست
و با سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود می کنم در تمامی ساعات
داتک که فقط تهران و شیراز سرویس میدهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جالبه آسیا جدیدا حدود یکی دو هفته هست کاری کرده که ip address رو توی مودم به درستی نشون نمیده!
شاتل داره میـــده :n29::18:نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام آسیاتک بگیرم ار مرکز مخابراتی الغدیر تهران پیشنهاد میدید از آسیاتک بگیرم یا نه؟
آسیاتک واسه مرکز مخابراتی الغدیر چطوره؟
آسیاتک که داره رایگان هم می ده! فن آوا و شاتل هم رایگان دارند (هزینه ماهی 5 تومن)، داتک هم که می گن رایگان داره! و .... اتفاقا پارس جزو محدود سرویس دهندگانی هست که کلا رایگان مایگان نداره!! بگذریم همشون یک @#$%!!%* هستند.نقل قول:
بعد فکر نکنید اگر پارس یک سوم قیمت حساب می کنه مجانی می شه! اگر دانلودر باشید هزینه اش سر به فلک می کشه! مخصوصا که امکان خرید 100 گیگ رو هم از پنل هاش برداشته و تا 50 گیگ بیشتر نمیتونید بخرید و باید هزینه پلکانی رو چندبار پرداخت کنید.
داداچ داری اشتباه میای هر کجا میری برو به جز آسیاتک بیای پشیمون میشی شک نکن از کیفیت بسیار پایینش مخصوصا اگه اهل تله و اینستا و ویدیو آنلاین باشی بهت توصیه میکنم اینجا نیای الآن هم سرویس ویژه جالبی نداره.نقل قول:
از دیروز تا حالا وی پی ان کار نمیکنه. تو بازیهای استیم هم نمیره. گه بزنن به اسیاتر
Sent from my D6633 using Tapatalk
من الان وی پی ان وصل هست و کار میکنه. مشکلی ندارم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
بر خلاف شما بنده الا ۵ ماه هست استفاده میکنم
کیفیت به خصوص پایداری بسیار قابل قبولی دارم
هم اینستاگرام و هم لایو استریم.
شما یا شانست گرفته به صورت مقطعی آی پی خوب گیرت میاد یا کلا کیفیت نتی مثل ایرانسل رو تجربه نکردی من خودم هر دوشو دارم هر وقت آسیاتک مشکلی داشته رفتم کارم با ایرانسل سریع راه افتاده سرعت دانلودش تو بدترین حالت از 2-3 مگابایت پاینین نمیاد ولی آسیاتک 4 مگ به زور میده سرور خارجی اونقد افتضاحه که بعضی وقتا باید ریفرش کنی تا بیاد عکسا تو تلگرام و اینستاگرام طول میکشه تا بیاد ولی با ایرانسل نمیفهمی کی میاد البته همیشه اینطور نیست و بعضی وقتا کیفیتش بالا میره وخصوصا زمانی که مودمو تازه خاموش روشن میکنی یا ساعاتی که مصرف پایینه ولی در کل از لحاظ کیفی از همه شرکتای دیگه و صد البته اپراتورها عقبهنقل قول:
نقل قول:
- ترافیک سرویس های ADSL +2 حجمی از ساعت ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ بامداد شامل ۹۰٪ و از ساعت ۶:۰۰ تا ۸:۰۰ صبح شامل ۷۵٪ تخفیف می باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
- ترافیک سرویس های ADSL +2 حجمی از ساعت ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ بامداد شامل ۹۰٪ و از ساعت ۶:۰۰ تا ۸:۰۰ صبح شامل ۷۵٪ تخفیف می باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشین.
آقایون لطفا اگه اینجا کسی آسیاتک تو مازندران داره خصوصا بابل بگه وضعیتش چجوریه ( خصوصا دانلود شبانه ی سرویس مثلا 10 مگ 2 - 8 صب )
چون من الان بابل مخابرات دارم ، خیلی خیلی راضی بودم سرعتم شب و روز دقیقا یکی بود فرق نمیکرد ، تا اینکه از یکی دو ماه پیش سرعت شبانه رو اینا میکنن 1/5 .
لطفا بگین بگیرم از آسیاتک یا همین سرویسمو تمدید کنم ( الان مخابرات کمپین پاییز 93 2 mb با 1 الی 7 شبانه دارم. قبلا سرعت شب و روز 360kb/s بود الان شده 50 )
از مخابرات یا شاتل بگیرنقل قول:
من تو این مرکز از این دو شرکت دارم
البته فیبر نوری باشی باید از مخابرات بگیری
برخلاف خیلی از دوستان که با آسیاتک مشکل دارند، من بعد از 6 ماه استفاده از سرویسش هنوز مشکل حادی نداشتم خدا رو شکر، اینستاگرام و تلگرام خوب هستن و از اسپاتیفای هم زیاد استفاده می کنم که اونم خوبه.
البته اینم بگم که برای بازی آنلاین (فیفا 16 PS4) تابستون مشکل داشت و وسط بازی قطع میشد که اونم الان دو ماهی هست که مشکلی نداره!
روی خط دیگه هم پارس آنلاین دارم که البته به نظرم اینم خوبه و بیشتر برای بازی ازش استفاده می کنم.
البته اگر بهم بگن یک خط رو جمع کن، من پارس آنلاین رو جمع میکنم، چون واقعاً گرونه به نسبت!
مرکز مخابراتی سلمان فارسی تهران.
این مورد تایید میشه :دینقل قول:
البته اینم بگم که برای بازی آنلاین (فیفا 16 PS4) تابستون مشکل داشت و وسط بازی قطع میشد که اونم الان دو ماهی هست که مشکلی نداره!
تابستون که افتضاح بود وضع اسیاتر واسه سرور های fifa16 . یعنی تو عرض 5 دقیقه ده بار دیسکانکت و کانکت میکردم به سرور فیفا و هی قطع میشد اخر سر با کاهش پینگ فقط میشد وصل بمونم
یکی دو هفتس خوب شده و قطع نمیشه ولی پینگ همچنان افتضاحه و لگ داره تو بازی ها . کلا این اسیاتک مثه پارس انلاین یه سرویس گیم اضافه کنه خیلی مشکلات حل میشه
نمیدونم چطور شما راضی هستین از این نت مزخرف الآن این سایت چرا باز نمیشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کس دیگه ای هم با سایت های خارجی مشکل داره یا فقط اینترنت من مشکل داره؟
خوب من دی ان اسم رو دستی وارد کردم تقریبا درست شد!نقل قول:
دوست عزیز اول این سایت رو برای من هم باز نمیکرد اما دی ان اس رو دستی وارد کردم حالا باز میکنهنقل قول:
چه دي ان اسي وارد كردين ؟نقل قول:
با این نرم افزار یه تستی بکن بهترین دی ان اس رو بهت پیشنهاد میدهنقل قول:
لیستش رو هم میتونی خودت کم و زیاد کنی که البته لیست فعلی لیست خوبیه
نحوه استفاده:
Nameservers -> Run Benchmark
اونوقت من میگم این آسیاتک یه مشکلی داره میگین نه مشکلش فقط سرعت و اینا نیست که بعضی وقتا یه کاری میکنه که آدم میگه بمیرم بهتره با این وضع نتنقل قول:
همین سایتو بلافاصله رفتم با ایرانسل با نهایت سرعت باز شد.
مشکل اسیاتک فک کنم به اینترنت ملی مربوط میشه هر چیز جدیدی اتفاق میفته رو آسیاتک پیاده میکنن دیشب کلا نت آسیاتک مشکل داشت با سایتای خارجی
یه نکته دیگه دیشب با آسیاتک و ایرانسل امتحان کردم عکسای گوگل پلی با ایرانسل لود میشد ولی با اسیاتک نه.
چه وضعشه آخه . خیلی از سایتا با آسیاتک باز نمیشه ولی با شرکت دیگه باز میشه :n03:
به این اینترنت نمیگن که :n34:
الانم قبض تلفن دوتاشم زده مکالمه داخل شهری 2790 در حالی که من اصلا مکالمه نداشتم :n28: فقط برا ADSL هست
همون اولی که یه دایره سبز کنارش هست رو باید تو DNS وارد کنیم ؟نقل قول:
قسمت alternate DNS چی باید بزنیم ؟
دوست گرامی alternate dns همون dns دوم هست مثلا مال گوگل 8.8.8.8 اولیشه 8.8.4.4 دومیشه . 209.244.0.3 , 209.244.0.4 هم میتونی استفاده کنی .نقل قول:
میدونم دومیشه منظورم این بود دومی رو همون 8.8.8.8 باید بزنم ؟نقل قول:
در ضمن نفهمیدم بهترین تو این نرم افزار کدومه ؟ همون اولیه ؟
نه dns دومی گوگل 8.8.4.4 هست که تو این نرم افزار که دوست گرامی گذاشت به نظر میرسه سرعتش از همه بیشتر باشه , شما آسیاتک داری صفحه ها درست لود نمیشن ؟ تو مودم dns گوگل بزار اگه نشد 209.244.0.3-4 رو بزار اگه اونم نشد دیگه از dns نیست ..نقل قول:
من خودم از یه نرم افزار دیگه استفاده میکردم قبلا اونو نتونستم پیدا کنم الان اگه پیدا کردم تو همین تاپیک میزارم
نه من اسیاتک ندارم - همین جوری میخواستم از این نرم افزار استفاده کنم برای یه DNS بهترنقل قول:
متاسفانه شما متوجه منظور من نشدید
آها شرمنده من فک کردم همون مشکل قبلی آسیاتک هست که اینستاگرام باز نمیشد , گوگل سریع ترین dns رو داره بعد هم level 3 امریکا هست که همین 4.2.2.2 و غیره هستن 209.244.0.3 و 4 هم بین همه ی اون ها سوئیچ میکنند . بقیه dns ها همه کشک ن و به درد ما تو ایران نمیخورن , قبلا با بعضی از سرویس دهنده ها میشد با تغییر dns خیلی کارا رو کرد مثلا قیلترینگ رو دور زد ولی الا ن بعید هیچ کدوم از این کارا بشه کرد باز هم بستگی داره ممکنه بعضی جاها جواب بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه یه سری dns داره مثلا اون دانمارکی ه دو تا مونده به اون آخری از این کارا میکرد قبلا ولی در کل چیزی غیر از dns گوگل و level 3 نیست که تو ایران به درد بخوره
نقل قول:
بالاخره کار خودش کرد
دیگه دانلود 10مگ در ساعت 4تا10 صبح رفت پی کارش (دیگه وقته رفتن به ایرانسل فرا رسیده)
دوستان سایت دانلود فیلم که به اسیاتک بخونه چی هست؟
قانون جدید مخابرات میخوای حرف بزن میخوای نزن 3000 چوب باید بدی.نقل قول:
من ک رفتم مخابرات گرفتم 2 مگ اپ تو 4 وصل شد میگم چجوریاس
امیدوارم خوب باشه :n15:
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
Netlimiterنقل قول:
ایرانسل نگو دیشب بسته گرفتم یه ساعته ۱۰ گیگ خالص دانلود کردم سرعت از ۵ مگابایت پایین نمیاد که حالا جالب اینجاست با فشار آسیاتک و امثالهم بسته ۱۰۰ گیگی ایرانسل برداشته شد ولی چون زورشون به سرعت نرسیده دارن نت ۱۰۰ مگی رو تو تهران آزمایش میکنن تا همه نرفتن ایرانسل ولی عقلشون نمیرسه باید کیفیتو بالا ببرن نه سرعت.:n35:نقل قول:
سلام ..
دوستان جریان آسیادیال چیه؟
دانلود پلاس من فعاله .. الان هرچی از این سایت دانلود کنم حجم کم نمیکنه واقعاً؟ گیگباکس دارم ..
----
الان یه فایل گذاشتم برای دانلود، سرعتش 180 KB/s بود .. به درد عمشون میخوره :n15:
نقل قول:
دوستان کسی نیس جواب مارو بده ؟ واقعا گیرم.
ممنون از شمانقل قول:
الان قبض خونه رو هم دیدم هزینه مکالمه موبایل و بین شهری رو جدا حساب کرده فقط شهری باید ماهی 3 تومن حرف بزنی .عجب طرح من درآوردی مزخرفیه :n34:
سلامنقل قول:
سرویس 10 مگ دیگه نیست شده سرویس شده 16مگ
اگه برای دانلود باشه تو حجم زیاد بیشتر از 200گیگ باشه فقط ایرانسل
50تا 150 گیگ بود همین سرویس مرحوم شده 10 مگ بود (اگه محدود نشی)
الان سرویس شده 16 مگ هست همان قیمت باید صبر کرد دید فقط به صورت ظاهری و کلاه برداری سرعت رو بالا برده یا توی دانلود رایگان سرعت رفته بالا
دیگه سرعت 10 مگ یا 16 مگ تاثیر زیادی تو وبگردی ویا دیدن فیلم انلاین (تا حدودی نداره)برای 2گیگ در ماه
اصل سرعت دانلود رایگان هست برای سرعت 250 بیشترین مقدار155گیگ در ماه هست به صورت حرفه ای
اگه سرعت در سرویس 16 مگ گذاشته برای دانلود رایگان سرعت زیر 500 باشه برنده ایرانسل هست(نسبت به هزینه)مثلاً250
اما اگه سرعت دانلود 500تا 1مگ باشه برنده آسیاتک می شه(نظر شخصی بنده هست، شرایطی مانند خط خوب _عدم پوشش سرویس در اون منطقه و....تاثیر داره)
حدس من بیشتر روی کلاه برداری اسیا تک هست تا بالابردن سرعت دانلود
مثلاً از رقیب ها عقب نمونه.