حوب لازم دارم دیگه:31:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟
حوب لازم دارم دیگه:31:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟
سلام دوستان... من pes 13 گرفتم موقع بازی اسم بازیکنا رو بالای کلشون مینویسه... چی کار کنم کنار صفحه بنویسه... هر که میدونه کمک دوتون گرم
اینو باید تو تایپیک پی اس خودش میگفتینقل قول:
برای این کار میری تو سیتینگ بازی اونجا قسمت یا نمایش هست همونجای که تایم بازی رو در کنار صحفه یا وسط صحفه یا نقشه بازی رو به جناحین انتقال بدی اونجا هم نوشته میتونی بزنی ولی بهتر اینه که اونجا بپرسی تا سریع به جوابت برسی من خودم بازی نکردم برای این دقیق نمیدونم ببین موقع انتخاب دسته سمت راست یا چپ اونجا هم میتونی عوضش کنی ببین اونجا هم دست میشه
خب اگه بگی واسه چه کاری میخوای شاید بتونم کمکت کنم !نقل قول:
هیچی بابا به سرم زد فایل بازی رو با فلش منتقل کنم رو هارد ببینم چی میشه :31:
البته پیشنهاد دانلود نده!
نقل قول:
این دستگاه رو گرفتم زنگ زدم یه جا برا اپدیت Lt3 میگه نمیارزه اپدیتش
باید درایوش رو عوض کنی تازه بازی های جدید رو نمیاره
این جا سوال کردم گفتین هیج فرقی از نظر پردازش با مدل های دیگه نداره و فقط سیستم تهویه و صداش هه که اذیت میکنه
هیچ فرقی نداره عزیز سخت افزار همون 2005 هست تا الان هم هیچ فرقی نداره من دوستم گیم نت داره همشون الایت و پرمیوم هست فقط مال خودش سلیم هست همه بازی ها رو داره روش اجرا میکنه رو تک تک کنسول هانقل قول:
ببین منظور اون شخص عوض کردن درایو نوری هست یعنی شما باید بری یه درایو نوری دیگه بخری همین (همین دی وی دی رام دستگاه رو میگم) خودتون الان تست کنید برید یه بازی رو بریزید تو یه فلش 8 گیگ فرضا کال اف یا گیرز اف وار ...... اجراش کنید صدرصد اجرا میکنه
نقل قول:
اره گفت درایو شو باید Lite on بندازی بعد گفت حله دیگه
ولی فکر کنم 80 تومان میشه
اره منم درایو نوری خودم رو بر اثر یه حادثه ناگوار از دست دادم پارسال اخرای تابستون یه دونه خریدم فکر کنم 90 تومن شد با هزینه پستش دوستم واسم خریدنقل قول:
نه داداش سخت افزار اون موقع فرق داره ! قبلا مادربورد ها Zephyr یا Falcon بودن که احتمال سه چراغه شدن توش خیلی زیاد بود . الان کنسول های 2009 به بعد Jasper هستن و 60 نانومتری شدن که احتمال 3 چراغه و ارور E74 خیلی کمه . اسلیم ها هم که 45 نانومتری شده که دیگه بهتر !نقل قول:
چند گرفتی ؟ ببین چه سالی تولید شده ؟نقل قول:
Delete Please !
اره ولی همون بازی ها رو راحت اجرا میکنه ولی فالکون نباشه باید ایشون هم مطالب اول سایت رو خوندن مطمئنننقل قول:
راستی یه مدتی انلاین نمیشی تو ایکس باکس
اگه کنسول واسه قبل از 2009 هست ، 100% جسپر نیست و به نظرم اگه نگیره بهتره !نقل قول:
حسش نیست آن بشم ! دلیلش رو هم فک کنم گفته بودم ، یعنی باگ های مسخره FIFA 12 انگیزه بازی رو ز من گرفت ! :دی
ایشالله FIFA 13 بیاد شاید بیام !
نقل قول:
قیمتش رو 130 تا 150 صحبت کردم
بردش جسپر نباشه مگه چی میشه؟؟ به جز خطر 3 چراغه شدن مشکل دیگه ای هم داره؟؟ اگه قرار بود3 چراغ بشه میشد این طرف از سال 2006 میگه دارم این کنسول رو
من الان درایو شو عوض کنم تو پردازش بازی ها ی جدید بازم به مشکل بر میخورم به خاطر بردش؟؟
قیمتش فکر کنم Okay باشه نظر شما چیه؟
What the Hell Is Error E 74?
خوبه بیشتر از 130 نده . تو پردازش بازی به مشکل بر نمیخوری ولی ممکنه کنسول زود به زود داغ بشه و در نتیجه ممکنه ارور E74 که اسمش " مرگ کنسول " هست پیش بیاد !نقل قول:
قصد من ترسوندن شما نبود ! ولی باید نسبت به کنسول های Xbox دیگه ، بیشتر حواست باشه ! الان تو همین فروم کسانی هستن که با همون برد Falcon روزانه 12 ساعت بازی میکنن و کنسولشون آخ نمیگه !
اگه حواست باشه مشکلی نداره !
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟نقل قول:
دیسک رو چجوری پچ کنم؟؟؟؟
توی این تاپیک کامل توضیح داده شده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان قيمت 250 گيگ اسليم چنده؟
800 هزار تومان با 10 یا بیست تومن بالا پایین:21:نقل قول:
دوستان عزیزم سلام...پسری هستم خوب با درامدی اندک...:))
اقا یه سوال دارم...من کنسول 250 گیگ الیتمو که دچار ضایعه بن شدگی شده رو میخام بفروشم و انشالله اگه بشه یه صفر کیلومتری بخرم...کنسولم تمیزه...عالی...3 ساله دارمش..چند میگیرن حدودا؟
اگر بخوام کنسول جدید بخرم باید اسلیم بخرم؟یا صبر کنم؟
در مورد قیمت فروشتون پیشنهادی ندارم ولی برای خرید ترجیحا نو نخرید بهترهنقل قول:
چون اواخر عمر 360 هست و کلا پول دادنه اضافه تو مورد شما یکم غیر منطقیه
به نظر من سعی کنید با کنسول مشابه خودتون که بن نشده تعویض کنید که در نهایت پول کمی هم از جیب بدین
ولی اگه بخواین نو بخرین که خوب تنها مدل اسلیم هست 4 و 250 گیگ
و با توجه به سال گذشته بهترین زمان خرید هفته آخر مهر و هفته اول آبان ــه
محتوای مخفی: تاپیک مربوطه
حدود 10 ماه پیش خریدم 400 تومن! فرداش شد 420 و هر روز همینچوری رفت بالا تا الان که میفرمائید شده 800 تومن!نقل قول:
جالبه که روز قبلش حدود 410 و 420 بود و دقیقا همون روزی که من رفتم بخرم پایین ترین قیمت بود و بین 390 تا 400!
شانس آوردم اساسی! :31:
سلام
آخرین ورژن داشبورد کم دردسری که روی کنسول lt3 شده میشه ریخت چیه؟
يعني قراره ٧٢٠ بياد؟كي؟
يه سوال ديگه...اخيرا مايكروسافت واسم جند تا ميل تبليغاتي زده بهم...به همون ادرسي كه منو بن كرده بود(ايميل؛..دو سال قبل بن شدم.ممكنه ان بن كرده بتشه با توجه به اين ايميل محبت اميزش؟
خیلی محتمله کنسول بعدی ماکرو 2014 لانچ بشه
اگر هم نشه دیگه 2015 99.9% عرضه میشه
اونو نمیدونم
کسی می دونه طریقه رایت یک ایمیج با حجم تقریبی 8 گیگ(8135) چطوریه؟برای ایکس باکس
بعید نیست.وصل شو به لایو ببین از بن دراومدی یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا
bazi center.com/xbox360/platformTechCenters/1
(فاصله بین دو کلمه اول رو حذف کنید)
آقا برای امسال آپدیت جدید قراره بیاد؟؟؟؟؟؟؟
چند تا؟؟؟؟چون پارسال 2 تا اومد lt2 اومد بعدش lt3 که سرمون کلاه رفت.:دی
فعلا که معلوم نیست:23:
البته قفل امنیتی رو دیسک داریم آپدیت دشبورد داریم کلا یکی دو تا نیست که لامصب :31:
پارسال مشکل سر قفل xgd3 بود بعد اون 3-4 تا دشبورد جدید اومده که فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کرده باشن (اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن لطفا)
امسال هم فعلا که فیفا 13 اومده گویا مشکل خاصی نبوده
به نظر من هربلایی بخواد باشه رو فورزا و هیلو معلوم میشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دارم:
الان بازیهای جدید رو دشبورد 13xxx اجرا میشن یا 14xxxx- 15xxx لازمه؟
سلام عزیزم ممنون از جواب و همکاری صمیمی ات...به نظر تو اگر گیمیر تگ جدید بسازم و ایمیل جدید بدم مشکلیه؟نظرت چیه؟الان چطوری بعد از این مدت وصل بشم؟با همون گیمیر تگ قبلی؟
دوستان
360 دسته سیم دار داره که اوریجینال باشه ؟
چند هست ؟
از کجا میشه پیدا کرد ؟
بله،اورجینالش هم هست،ولی تو بازار کمه،بیشتر تقلبیاش هست که خوب با دستگاه مچ نمیشه.......................نقل قول:
حدود 55................
معتبر ترين سايت واسه خريد اكانت گلد چيه
دوتا سایت میشناسم از هر جفتش خرید کردم و معتبرننقل قول:
اولی یه بار به من اشتباهی اکانت 1 ساله داد به جای سه ماهه :دی
گذاشتمشون توی پروفایلتون.
تو پروفایلش نبود که پسرنقل قول:
برای ما هم بفرست بیاد :دی
آقا الان آخرین قیمت ایکس باکس 4 و 250 گیگ چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام بازی Resident eVIL 6 رو نمیتونم اجرا کنم دستگام ال تی 3 هست و با هیچ کدوم از بازی هام این مشکل رو نداشتم این رو میزارم میگه تمیز کن دیسک رو وریست بده کنسول رو بازی گارانتی داشت عوض کردم 1 2 باز اجرا شد 2 باره همون مشکل تکرار شد
فقط با این بازی این مشکل رو دارم راهی نداره که با دیسک وررر برم اکی بشه؟؟؟
سلام یه آرکید خریدم ولی صداش به نظرم زیاده . حتی وقتی بازی از رو هارد اجرا میکنم . یعنی خرابه یا مشکلی داره . انگار داخل کنسول فن گذاشتن ممنون ؟؟؟
سلام .نقل قول:
خب داخل کنسول فن هست دیگه !