بعد ۲ روز شکایت تو ۱۹۵ هنوز از پارس انلاین کسی زنگ نزده پیگیری کنه !!
قبلن خیلی پیگیر بودن :n15:
Printable View
بعد ۲ روز شکایت تو ۱۹۵ هنوز از پارس انلاین کسی زنگ نزده پیگیری کنه !!
قبلن خیلی پیگیر بودن :n15:
خودت تو تایم اداری زنگ بزن 02182200 بعد قسمت صدای مشتری رو بگیرنقل قول:
بگو تو 195 شکایت کردی و شکایتتم براشون شرح بده کدملیت رو میگی شکایتت رو چک میکنه و میگه الان در چه مرحله ای هست
دوباره فردا همین کارو بکن تا شکایتت پیگیری و به مرحله ی بعد و مسئول بعدی ارسال بشه وگرنه پارس الان مثل قبل نیست که خودشون اتوماتیک پیگیری و تماس بگیرن (به نظرم علتش تعداد زیاد شکایت هاست قبلا تعداد شکایات خیلی کمتر و پارس هم مشتری محورتر از الان بود)
من بالاخره خطی که روش پارس انلاین بود بعد 6 ،7 سال تخلیه کردم باورم نمیشه روند تخلیه مثل کابوس بود. زنگ زدم پارس آنلاین گفت تخلیه شده بعد 2 ماه باورم نشد زنگ زدم 2020 تایید کرد این من بودم اون لحظه ---->:n19::n20::n31:
سلام
چرا انقدر نوسان داره !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند نفر به مودم وصلند ؟ اگه کسی به مودم وصله ارتباط اونا رو قطع کن بعد تست بگیر حتما هم با کابل شبکه و ارتباط با سیم تست بگیر ...نقل قول:
بعد یه تست سرعت هم از سایت dslreports بگیر ببین ایا مشکل bufferbloat داری یا نه ...اگه مشکل bufferbloat داشته باشی ping نوسان میکنه ...با تنظیمات QOS و Bandwidth limiting روتر میشه این مشکل رو حل کرد ...
اگه همه اینکارا رو کردی و بازم نوسان داشت در نتیجه مشکل از pars online هست و نمیشه کاریش کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز 3 بار نتم قطع و وصل شده
پکت لاستم 50 درصده
زنگ میزنم میگه 20 نفر تو صفن :|:|
نقل قول:
QOS رو روی چ تنظیماتی قرار بدم ؟
چرا تخلیه کردین؟ مشکل داشت؟نقل قول:
خیلی مشکل داشتم خیلی جاها رو میبنده پارس آنلاین البته همیشه نه اما ساعات خاص که کم هم نیست زمانش مثل بروز رسانی مایکروسافت، بروز رسانی اندروید و ای او اس، بروز رسانی آنتی ویروس کسپرسکی اکثرا انجام نمیشد اررور می داد با پیشگامان اوک هست مجبور بودم با چیز شکن آپدیدت کنم و ... ساعات شب هم که کند میشد شدید البته خیلی وقته گذشته همه ایراداش یادم نمیاد الان و از همه مهمتر مشکل من بود اشتراک من از طرف شرکت بود یعنی حقوقی و من 3 سال بود از اونجا اومده بودم بیرون هر کاری میخواستی بکنی میگفتن نامه رو سربرگ شرکت که اصلا منطقی نبود میگفتم من دیگه اونجا نیستم خط رو حقیقی کنید میگفتن نه نمیشه باید شرکت اعلام کنه !! میگم من خودم دارم پول اشتراک رو میدم دیگه شرکت پرداخت نمیکنه خط هم که مال منه و از همه دردناک تر خود من مسئول قرارداد اشتراک به اصطلاح انترپرایز بودم همیشه با یه تماس همه کار انجام میشد یه دفعه کارمندای بخش انترپرایز عوض شدن و سیاست شرکت هم عوض شد :n35: ...خلاصه آخرین بار که سالانه تمدید کردم فهمیدم که کل پولی که دادم الان رو هواست .. کم کم هم که افتضاح شد کلا جمعش کردم با بدبختی .. الان هم بعد 2 ماه منتظر تانوما خان هستم که خبری نیست :n35:نقل قول:
شما هر روز برو سر بزن به مرکز مخابرات استانتوننقل قول:
بیخیال نشو اینا باید دست زور روی سرشون باشه