ببینم دوستان
من تا الان از آسیاتک استفاده میکردم ولی اخیرا سرعتش بطرز افتضاحی کند شده
مخوام بدونم های وب چطوریه سرعتش
با هیتلر ش ک ن نظیر کریو و غیره سرعتش خوبه یا نه
آیا ارزش داره برم به سمتش یا گزینه دیگری پیشنهاد میکنید
Printable View
ببینم دوستان
من تا الان از آسیاتک استفاده میکردم ولی اخیرا سرعتش بطرز افتضاحی کند شده
مخوام بدونم های وب چطوریه سرعتش
با هیتلر ش ک ن نظیر کریو و غیره سرعتش خوبه یا نه
آیا ارزش داره برم به سمتش یا گزینه دیگری پیشنهاد میکنید
فعلا داغونه چه سرعت چه پینگ چه محدود کردن چیلتر شک ن هانقل قول:
خیلی عجیبه که سرعت هیلترشکن ها رو محدود کردن، تاحالا همچین چیزی ندیده بودم دیگه!نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دیروز 2.2 گیگ از ترافیکم کم شده هیچ جا هم ثبت نشده
زنگ هم زدم میگه نمیدونم حتما مصرف کردی
جالبش اینه که خودشون هم نمیدونن این ترافیک کجا رفته حتی تو پنل هم ثبت نیست
195 هم شکایت کردم
ولی فکر نکنم ترافیکم برگرده:n14:
دزدی دیگه این جوری من ندیدم
دوستان مگه های وب DNSجدید ست کرده الان که رو اتوماته تنظیمات DNS تو تنظیمات مودمم اینا ست شدن تو این سایتایی که نشون میدن کدوم کشوره زده شهر گلستان ispداده گستر عص نوین :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وقت این ip 46.224.1.42 -43 چیه که امروز گفتن پشتیبانی های وب اینا رو دستی خودت ست کن تازه جالبه وقتی این ip ها هم پینگ میگیرم هیچی تایم نمیده همش تایم اوته
میگم الان وضع پینگ شما هم بده همش 200 :n03:
سلام
دوستان من اومدم مسافرت اینجا تهران هر چی داشتیم تو ماشین رو بردند و منماز طرف های وب برام پیام اومد نتت رو شارز کن منم پسوورد هم رام ندارم وچه جوری غیر از پیامک میشه پسورد گرفت؟ چون گوشیم رو دزدیدند دیگه هر چی پیام میره نمیبینم
به پشیبانی زنگ بزن شمارتو بده راحت یوزر و پسورد رو بهت میدننقل قول:
درسته نامحدوده. ارزش فکر کنم داره. آره میشه 480p بدون لگ دید. خواهش میکنم :11:نقل قول:
ببین سرورهای خارجی رو مخابرات محدود کرده سرعتشون رو..تا ساعت 12 ظهر بدون لگ میشه دید ..بعدش دچا رمشکل میشی . یعنی ا زتمام 240 تا استفاده نمیکنه برای play کردن ویدئو واسه همین گیر میکنه دوباره بافر میکنه باز play میکنه.
ارزش داشتنم ببین من اگر 4 مگ نامحدود هم بود میگرفتم ا زمخابرات ماهی 160 تومن.چون من بیکارم از صبح تا شب تو خونم بعد حوصلم سر میره..بعد همش فیلم دانلود میکنم یا سریال یا میرم ویدئوها ی آنلاین میبینم یا بازی میکنم با میرم تو گفتگوهای آنلاین
وقتمو پر میکنم واسه همین واسه من ارزش داره..ولی اگر شما میری سر کار نمیدونم دیگه یا میری دانشگاه سرت شلوغه به نظرم یه اینترنت محدود بگیری بهتر باشه..من الان 20 روزه از خونه بیرون نرفتم ببین دیگه چه قدر بیکارم.حتی نون هم بابام میخره.
فکر نکنم کسی داشته باشیم تو 25 سالگی مثل من باشه.همش تو خونه
( یه مشکلی دارم خجالتی هستم بیرون نمیرم اصلا نمیدونم چمه یه مدت مواد مصرف کردم دچار افسردگی شدید شدم بعدش بردنم روانپزشک گفت اگر داروهایی که مینویسم نخوری مینویسم ببرنت تیمارستان خیلی وضعم خراب بود روزی 2 بار گریه میکردم فکر کنم مغزم د رحال باز سازیه )
امیدوارم حالت بهتر بشه،از مواد هم بکش بیرون زندگیتو داغون میکنه،ورزش کن،برو استخر،شنا خیلی تاثیر داره یه بار امتحان کن:n01:نقل قول:
بعد از یه سال علی رغم میل باطنیم امروز درخواست تخلیه های وب رو دادم.به من که خوب سرویس داده بودن،دم همشون گرم،دوس ت دارم های وب:20:امیدوارم روزی برسه که 2باره برگردم:n16: