با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی با یه مشکل عجیب مواجه شدم و اون اینه که من هفته قبل 1 گیگ شارژ حجمی خرید کردم البته پولش رو آنلاین ندادم و بصورت واریز فیش بانکی پرداخت کردم بعد از اینکه کارهام تموم شد و برگشتم خونه مودم رو که روشن کردم دیدم شارژ من به جای 1 گیگ زده 0.84 یعنی 840 مگابایت با نمایندگی شهر خودم تماس گرفتم و اونا رو در جریان گذاشتم اما اولش گفتن شما از تمدید موقت استفاده کردین بعد گفتن شما 212 مگابایت مصرف داشتین که دیدن اشتباه میکنن و 2.12 بوده نه 212 مگابایت ؟؟؟بعد گفتن با شما تماس میگیریم بعد از 4 روز تماس گرفتن گفتن جناب مشکل از ما نیست شما زنگ بزنین تهران ما هم زنگ زدیم تهران کارشناسشون گفت به ما هم ربطی نداره و نمایندگی شهرتون باید جوابگو باشه زنگ بزنین به شماره فلان شکایت کنین به هر حال فردای اون روز که با من تماس گرفتن و گفتن شما 172 مگابایت مصرف منفی خوردین رفتم و لوگ رو نگاه کردم دیدم منفی نیست بلکه من 170 تا داشتم حالا 2 مگ هم اومده رو کارکرد و در آخر گفتن تماس میگیریم اما تا به الان تماسی نداشتم...به نظر من کار شرکت یه جوری دزدی حساب میشه.و درآخر قصد بنده از این همه سرو درد آوردن اینه که اطلاع رسانی کنم و اگه نظری دارین بگین و مراقب باشین...باتشکر