شاید برای firefox هم افزونه ای داشته باشه من نمیدونمنقل قول:
ولی opera میتونی تنظیم کنی که عکس های جدید را نمایش نده و از عکس های ذخیره شده در cache استفاده میکنه:46:
Printable View
شاید برای firefox هم افزونه ای داشته باشه من نمیدونمنقل قول:
ولی opera میتونی تنظیم کنی که عکس های جدید را نمایش نده و از عکس های ذخیره شده در cache استفاده میکنه:46:
خوب!پس از مدتی دوری از شاتل امروز پول رو ریختم و اینترنتم وصل شد!:27:
تو این مدت پا پی.سی بیکار بودم:31:نشستم با excel بازی کردن و نمودار مصرف این دوره که تموم شد نسبت به مصرف استاندارد 55مگابایت در روز:21: کشیدم!!البته به قول بعضیها همه مدارکش هم تو شاتل موجوده دروغ نمیگم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب 70 روز از سرویست گذشته بوده و حجمت صفر شده؟؟! 20 روز قطع بودی؟؟نقل قول:
نه 5روز قطع بودم.eco هروقت پول رو بریزی تماس بگیری نیم ساعت بعدش دوره جدیدت شروع میشه.نقل قول:
دوره قبلیم 24فروردین تا 23تیر بود
این دوره به جای 24تیر 7تیر شروع میشه تا 6مهر:10:
با بررسی این نمودار متوجه میشویم شیب مصرفت یکم تند بوده...:20:اما عجب نمودار خفنی شده...!!نقل قول:
از نمودارهای یه بنده خدایی خفن تر نیست!:46:یه تست سرعت هم گرفتم.مثل سابق هست اوضاع و پینگ هم درست شده نسبت به چندین روز پیش.نقل قول:
تازگی ها سایت SpeedTest واسم ارور میده Download Test Eror میشه بگید مشکل از چیه؟؟؟
سلام بچه ها یه اتفاق جالب:
من اکو 128 دارم به طور استاندارد باید سرعت بین 17 و اینا باشه ولی از چند روز قبل سرعت شده 60 65 و این خیلی عجیبه
حالا از 2 سو میشه بررسی کرد این مسئله رو
1- شاتل زرنگ و باهوش اومده سرعت رو زیاد کرده ولی با همون ترافیک قبلی که زودتر ترافیک تموم بشه بلند شی بری ترافیک بخری.
2- خدا خیلی منو دوست داشته وقتی وصل شدم به شاتل که سریع کارم راه افتاد.بعدم یک ماه رایگان خورد بهم حالا هم که سرعت اینجوری شده.
ولی هر چند ترافیک معمولیم زودتر تموم میشه ( البته حواسم هست) ولی شبانه رو خدا از ما نگیره.
نمیدونم چرا باز سرعتم کم شده؟؟؟:41:
احتمالا این مدت زمانی که شاتل میخواسته به اونایی که eco-128 دارن حال بده برای شما تمام شدهنقل قول:
و برای دوستمون sada شروع شده:31: