مشکل اینجا دقیقا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه جای دیگه از سایت پیام نور مشهد نوشته بود که خواهشا حضوری مراجعه نفرمایید.
Printable View
مشکل اینجا دقیقا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه جای دیگه از سایت پیام نور مشهد نوشته بود که خواهشا حضوری مراجعه نفرمایید.
ببین با این روش میتونی وارد شی :نقل قول:
2- پذيرفته شدگان بدون آزمون مقطع كارشناسي سراسري با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شويد.
- شناسه كاربري: شماره مليB912 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
مثال : شناسه كاربري: B9120611111111
گذرواژه :0611111111
+
-از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
تذكر : حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
3-بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد) .(حداكثر تعدادواحد انتخابي دانشجويان كارشناسي 17 واحد و كارشناسي ارشد 14 واحد و حداقل واحد انتخابي 5 واحد مي باشد.)جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
4-جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد . در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .
5- بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش اينترنتي جهت تحويل مداركبه مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.
6- شايان ذكر است تاريخ و ساعت تشكيل كلاس در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" (كه پس از پذيرش دانشجوتوسط مراكز و انتخاب واحد در دسترس قرار مي گيرد)و همچنين سايت هاي اطلاع رساني مراكز درج گرديده است .
7- مطابق دستورالعمل كليه دانشجويان محترم ميبايست جهت تشكيل پرونده از تاريخ 16/1/92 لغايت 31/2/92 به مراكز خود مراجعه نمايند.
خوب همین لامصب رو کجا نوشته بودن که ما ندیدیم؟نقل قول:
آقا ممنون. کار کرد. این بار تونستم وارد بشم ولی مثل اون دوستمون وقتی میریم قسمت پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود, ایرور 18 رو میده: کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
شما برید به این سایت : reg.pnu.ac.irنقل قول:
صبر کنید تا سایت و اطلاعیه ها به طور کامل لود شه .... این اطلاعیه هم اونجا نوشته ....
بابت قبولی تبریک میگم بهتون .
احتمالا نوبت ثبت نام شما هنوز نرسیده . هر روز سر بزنید تا سایت براتون باز شه واسه ثبت نام .
یاعلی.
اقا این رسید ارزش تحصیلی چیه دیگه؟
دقیقا من هم همونجا گیر کردم.نقل قول:
فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.
اگر درسته یکی تایید کنه.
من الان یجا خوندم نوشته همون تاییدیه تحصیلیه/حالا نمیدونم صحت داره یا نهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان شرمنده دقیق این قسمت رو اطلاع ندارم . چون زمان ما غیرحضوری نبود ...نقل قول:
اما حدس میزنم همین باشه :
نقل قول:
فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.
منکه همون تایدیه تحصیلی که از پست گرفتمو فرستادم/هرچی شد شد
یه نکته ای بگم : زیاد جدی نگیرید اینارو ... هر چی دم دست دارید بفرستید :n02:نقل قول:
بعدا که رفتین دانشگاه تکمیل میکنین .