الان وضعیت آسیاتک چطوره ؟؟؟؟؟!!!! یکی از دوستان من نمایندگی آسیاتک داره تو غرب استان تهران
نمیدونم برم بگیرم یا نه ؟؟؟؟!!!!!!!!!! از کسایی که توی محلمون آسیاتک دارن پرسیدم همه گفتن راضی ام
Printable View
الان وضعیت آسیاتک چطوره ؟؟؟؟؟!!!! یکی از دوستان من نمایندگی آسیاتک داره تو غرب استان تهران
نمیدونم برم بگیرم یا نه ؟؟؟؟!!!!!!!!!! از کسایی که توی محلمون آسیاتک دارن پرسیدم همه گفتن راضی ام
وقتی هم محله ایاتون میگن راضین حتما خوبه دیگهنقل قول:
چه راهنمایی از هم محله ای بهتر
چون منطقه مخابراتیتون یکیه و بهترین مشاوره رو میتونین از اونا بگیرین
وصعیت آسیاتک و دانلود شبانش چه ط وره ؟ نیم بهاش سرعت شبانش بیشتره یا رایگانش ؟ مثل شاتل نیست که بعد ۲ ماه سرعت شبانه رو به حداقل برسونه ؟ قیمت ترافیک مازادش چقده ؟
پینگ پایین بیشتر تو بازی آنلاین مهمه که تاخیر نباشه! تو وب گردی اهمیت نداره (البته timeout نده ها!)نقل قول:
پینگ بازیش تقریبا 2X مخابراته که یعنی افتضاحنقل قول:
سلام به همه دوستان
اگه میشه دوستان پینگ بگیرید با 4.2.2.4 یا 4.2.2.2 ببینیم اوضاع پینگ آسیا تک چطوره!!!! میخوام ببینم تو همه مناطق مخابراتی پینگ ثابته یا مثلا تو یه جایی اککان داره کمتر باشه
ممنون
حل شد.......
باسلام
سرعت سرویس 128 آسیاتک حجمی تقریبا چنده ؟ شنیدم حدود 400 یا پونصده آیا واقعا اینطوره ؟؟
سرعت 1024 نامحدود برنزی چنده؟؟
باتشکر
ممنون اما در جواب هیچکدوم از سوالای من نبود!نقل قول:
من الان یک ماه هست که حضوری رفتم ثبت نام کردم گفتن 72 ساعت دیگه فعال میشه ولی هنوز خبری نیست و میگن ما فرستادیم مخابرات و مخابرات فعال نکرده هرچی هم پیگیری می کنم چه از توی سایت چه تلفنی نه جوابی میدن نه کار خاصی انجام میدن. کس دیگه ای این مشکل رو داشته ؟ این دیگه چه شرکتی شد. سالی که نکوست از بهارش پیداست