ورژن 2010 هم فابل های داخل فایل فشرده رو اسکن میکنهنقل قول:
شاید یکی از دلایل طول کشیدن اسکن باشه ولی ورژن2010 هم اسکن میکنه و فقط ویروس رو از داخلش پاک میکنه!
Printable View
ورژن 2010 هم فابل های داخل فایل فشرده رو اسکن میکنهنقل قول:
شاید یکی از دلایل طول کشیدن اسکن باشه ولی ورژن2010 هم اسکن میکنه و فقط ویروس رو از داخلش پاک میکنه!
الان من این پچ بی رو از کجا بگیرم؟نقل قول:
بعد اون پیغام معروف رو من یادم نیست! کی ها میده؟
آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400 (a.b) که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت
آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400 (a.b) که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت /من بعد از اینکه پچ بی را کسپر گرفت در حالت آپدیت انلاین و ریستارت شدن سیستم و بالا آمدن آن. دیگه بدون پوسته و ترفند می تونم در حالت دیسکانکت به آنتی ویروسم کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی کی بدم. شده مثل ورژن 11.0.0.232 که خودش بعد از ارور وصل نشدن به سرور. ازکی میشد استفاده کرد الان ورژنی که من استفاده می کنم 11.0.1.400(a.b)است /اگر پچ b اضافه شد بعد از دانلود اين كارها را انجام دهيد/اين روش فقط براي نسخه version:11.0.1.400 (a.b) است/روش فعالسازی نرم افزار version:11.0.1.400 (a.b):
برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.
كارت حل شد.خبرش را برام بفرست:8::10::19:نقل قول:
سلام دوستان من الان تو سایت سافت گذر بودم. که انگاری پچ ضد بلاک لیست جدید آمده و در سایتش گذاشته بود واسه دانلود اما از شما میخوام که به هیچ وجه استفاده نکنید.شاید واسه آنتی ویروس ضرر داشته باشه. اگر مشکل کی پیدا کردن وبلاک لیست شدن را حل میکنه ولی برای یک نرم افزار حساس مثل انتی ویروس نباید از چنین کرک ها وپچ هایی استفاده کرد. اگر مشکل کی دارید که من در تایپیک کرک کاسپرسکی نام سایت هایی را که کی جدید میدند را گذاشتم.اما از کرکی که بهش نمیشه اعتماد کرد و نمیدونید این فایل چیه استفاده نکنید چون من استفاده کردم و دودش هم رفت چشمم که از کرک ها و پچ ها استفاده نکنم من فقط قصدم خیر است.انتخاب با خودتان است.
سلام دوستان میخواهم کسی کمک کنه که چرا ریل تایم protection نسخه 2011 از 2010 پایین تر چون زمانی که از 2010 استفاده میکردم با خارج کردن یک کرک ویروسی زود ان را میشناخت اما نسخه 2011 اینطور نیست با این که نوع protection ان بروی high است.فقط در زمان اسکن ان فایل کرک ان را شناخته وپاک میکند.راستی این گزینه system watcher به چه دردی میخورد و فایده آن چیست.لطفا کمک کنید.دوستان همیشه خوش وخرم باشید
سلام
آیا تو نسخه 2011 کاسپر میشه پوشیه Safe Run رو از My Computerr حذف کرد ؟
دوستان من از نسخه KIS v11.0.1.400 استفاده می کنم متاسفانه زمانی که می خوام آپدیتش کنم مثلا هر دو روز یکبار حجم خیلی زیادی رو در حدود 7 الی 8 مگ آپدیت میکنه می خواستم ببینم برای شما هم این اتفاق می افته ؟ و راحلش چیه؟
سلام دوستان.
من از دیروز تا حالا برای آپدیت کردن KAV 2011 به مشکل برخوردم و نمیتونم آپدیتش کنم.
وقتی Run Update رو میزنم دنبال آپدیتها میگرده اما بعد از یه مدتی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه.
الان هم KAV پیغام Datebase are out of date بهم میده.مشکل از کجاست؟