با سلامنقل قول:
بله . خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلامنقل قول:
بله . خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از عکس..نقل قول:
من پیشنهاد می کنم برنامه pcmedic رو امتحان کنید تا سیستم رو معاینه کنه و بهینه کنه
از برنامه ccleaner هم برای تمیز کردن رجیستری و ویندو زاستفاده کنید.
با آنتی ویروس فول آپدیت هم سیستمتون رو فول اسکن کنید.
وندوزتون هم با تمام پکهای امنیتی مایکروسافت آپدیت کنید.
:11:
یه بار هم اگ رحوصله دارید هارد رو دیفرگ کنید تا اطلاعات طبقه بندی بشه و فضای دیسک و سرعت دسترسی بهتر بشه.
دمای هارد رو حواستون باشه با hdd temperager
با برنامه SuperRam رم سیستمتون رو بهنیه کنید که هم سرعت افزایش پیدا کنه و هم انشالله درست بشه.
اگر درست نشد نهایتا با paretoLogic Data Recovery Pro درایوهاتون رو ریکاوری کنید شاید بهبود پیدا کنه
حالا اگر میتونید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم رو یه اسکن بکنید احیانا
تروجانی در کارنباشه :11:
سلام
دوستان من سیستمم خراب شد دادم یکی برام تعمیرش کنه طرف ویندوز ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 ریخت حالا همین امروز اخطار میده که ویندوزت خالص نیست و ممکنه قربانی بشه و ...! میخواستم ببینم حالا که به طرف دسرسی ندارم راهی هست این مشکل رو برطرف کنم؟
خیلی ممنون
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
ضمنا فونت فارسی هم نداره و فارسی سیستم غلط غلوط مینویسه اینم اگه راهی هست بجز داشتن سی دی ویندوز که برطرف بشه خیلی مچکر میشم :دی
سلامنقل قول:
متن پیغام رو کامل بذارین یا یه عکس!
سلام
شرمنده برنامه ی خاصی برای کات کردن دور عکس در سیستم ندارم همینطوری عکس رو آ÷ می کنم...
شما کافیه فایل ریجستری زیر رو اجرا و Restart کنین :نقل قول:
http://www.cl.ly/0z2O311I1b3i260z112x
تشکر دوست عزیزنقل قول:
مشکل اول حل شد. زیرنویس رو چطور درستش کنم؟ فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!(pc در نشون دادن فونت فارسی مشکلی نداره. زبان کیبورد هم فارسیه).
اگرزیرنویس ازفیلم جداهست اینکارانجام بدین شما برنامه Media Player Classic ازلینک پایین دان کنید بعدش فیلم اجرا کنید درمرحله بعد کلیدهای CTRL+L ازصفحه کلید فشاربدین مسیر فایل زیرنویس به برنامه بدین تا درست بشه:20:نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.filehippo.com/download_media_player_classic/
این پلیر رو هم دیروز تست کردم مثل پلیرهای دیگه زیرنویس فارسی رو همون جوری نشون میده(قبلا هم که فیلمای دایویکس رو دستگاه دی وی دی میزاشتم زیرنویس فارسی اینجور بود).:41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما اسم زیرنویس با فیلمتونو یکی کنید نیاز به هیچ برنامه ای نیست!:5:
این مشکل معمولا بخاطر ساپورت نکردن از فارسی یا خراب بودن زیرنویستونه با Kmplayer هم تست کردی ؟نقل قول:
فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!