سلام
دوستان وضعیت سرویسهای نامحدود این شرکت چه طوریه؟ مثلا سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ نقرهای با ۲۵۶ برنزی چه فرقی داره؟
ترجیحاً مشهد...
Printable View
سلام
دوستان وضعیت سرویسهای نامحدود این شرکت چه طوریه؟ مثلا سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ نقرهای با ۲۵۶ برنزی چه فرقی داره؟
ترجیحاً مشهد...
سرویس های نامحدود این شرکت سرعتش اسمی هست و پس از گذر از حجم منصفانه سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه مثلا ۱ مگ سرعت دانلود ۱۲۸ کیلوبیت هست و پس از دانلود ۱ گیگ در روز سرعت میشه ۱۶ کیلوبیت اصلا ارزش نداره جز اعصاب خردکنی هیچی دیگه ندارهنقل قول:
الان در حال حاضر هیچ شرکتی تو ایران اینترنت نامحدود واقعی و اسمی نداره همشون بلا استثنا متاسفانه منصفانه هست چون جلوی حجم فروشی و نون خوری شون گرفته میشه و کمتر میتونن حجم گرون بفروشن شما حساب کن هر گیگی که ۳۰۰ تومان برای یک کاربر نامحدود در میاد رو اگه همین گیگ رو توی حجمی بفروشن ۳۶۰۰ تومان میشه قضیه هم اصلا مصرف کردن پهنای باند و اضافه بار ترافیکی نیست فقط پول هست. ملت هم سرشون تو کار و زندگی خودشونه حوصله اعتراض کردن نسبت به قیمت و برداشتن سرویس های نامحدود واقعی رو ندارن اینا هم از فرصت سو استفاده میکنن و شروع به چاپیدن میکنن پشتشونم به اون بالا بالاها گرمه همه این شرکت ها اینو تجربه چندین ساله ام به من میگه
شبانه رایگان هم داره ؟؟ مثلا 2 تا 8 صبح ؟؟
و اینکه اینستاگرام باز میشه ؟؟
آریافون گرفتم اینستاگرام فیلتره :))
قبلش چراغ dsl ثابت بود پورت خراب شده بود عوض کردن الان باز چراغ اینترنت دو ساعت بعد روشن میشه . واقعا تجهیزات این شرکت چقدر افتضاحه
کمتر مذخرف بگونقل قول:
سلام دوستان
نمی دونم چرا نمی تونم وارد سایت my.fanava بشم
میگه نام کاربری شما نادرست است
سلامنقل قول:
نام کاربری همون شماره تلفنه که روش سرویس دارید با کد شهر بدون صفر...
به علت تایم آوت مخابرات میخوام سرویسو عوض کنم ( سریس فعلی : مخابرات 10مگ 10 گیگ ) .
و از آن جایی که هیچ شرکتی دیگه اینترنت نامحدود ارایه نمیده ، سوالم درباره ی سرویس های "محدود" این شرکت هست .
این سرویس محدود 1024 6 گیگ یا 30 گیگ که شبانه رایگان داره ، اگه در استفاده از شبانه رایگان سوء استفاده
بشه ( از نظر اونا البته ! از نظر من میشه استفاده ! ) ، سرعت رو کم میکنن ؟ بعد یکی میگفت این سرویس سرعت دانلودش
حدود 500 کیلوبایت تو ثانیه تو روز ، و 100 کیلوبایت تو ثانیه تو شبه . آیا درسته این حرف ؟
خلاصه این که چه بامبولی قراره سرما دربیارن اگه سرویس محدود ازشون بگیریم ؟ چه جوری کلاه برداری میکنن ؟
متشکرات
با سلامنقل قول:
من چند ماهه که همین سرویس رو دارم. سرعت شبانه نهایتا ۱۸۰ کیلو هست.البته بسته به مرکزتون هم داره. بوده یک ماه هر شب دانلود داشتم و یک ماه هم شاید یکی دوشب. بقیه ماهها هم معمولا یک سومش. فعلا خبری از محدودیت نیست ولی تجربه من اینجوری بوده که دیگه نهایتا ۳ ماهه پول میدم ولی فعلا دارم ماهانه میدم. در ماه هم معمولا یکی دو شب قاطی داره و سرعت تعطیل میشه.
در ضمن پینگش مالی نیست و با اکثر قندشکنها هم مشکل داره.
مودم رو هم اوایل روی ۴ مگ بسته بودن بعد خودشون بردنش بالا که نهایت خط من ۶.۵ مگ میکشیدکه هی قطع و وصل میشد خودم گفتم بیارن ۴ مگ.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk