سلام......نقل قول:
1-خیر مشکلی پیش نمیاد.........
2-هم میتونید با خوده کنسول به PSN وصل بشید و آپدیت کنید و هم میتونید از سایت زیر دانلود کنید و کنسول رو آپدیت کنید:
ولی روش دوم کلا بهتره..........کد:uk.playstation.com
Printable View
سلام......نقل قول:
1-خیر مشکلی پیش نمیاد.........
2-هم میتونید با خوده کنسول به PSN وصل بشید و آپدیت کنید و هم میتونید از سایت زیر دانلود کنید و کنسول رو آپدیت کنید:
ولی روش دوم کلا بهتره..........کد:uk.playstation.com
سلام
دنبال یه ایبوت اورجینال برای بازی naruto ultimate ninja storm 2 هستم میتونید سایتی رو برای دانلودش معرفی کنی ؟
بازیرو آپدیت کن باید بازی اجرا بشه
سلام به همه دوستان عزیز
من یک ps3 اسلیم 120 گیگ دارم که می خوام هارد جدید روش بندازم
یک هارد سیگیت مدل goflex pro با 7200rpm واسش خریدم که می خوام عوض کنم اما چند سوال داشتم
1- سرعت این هارد از خود هارد ps3 که مدل هیتاچی بود بیشتر هست ؟
2- الان کاستون 3.55 روش نصبه اگر این هارد رو نصب کنم و پیغام آپدیت بده می تونم مجدد اول ارجینال 3.55 رو بریزم و در آخر کاستوم 3.55 رو بریزم؟ این روش درسته؟ 5.6 که نمی خواد؟
3- احتیاجی نیست که به منوی ریکاوری برم برای ریختن کاستوم 3.55
4- نکته اساسی من 3.55 ارجینال و کاستوم رو از سایت PS3 ---- گرفتم و از اونجا که دستگاه من پال هست بنظرتون ورژن های دانلودی هم پال بوده و موقع ریختن ارور نمیده؟ اگر میده از کجا 3.55 ارجینال و کاستوم پال پیدا کنم ...ممنون اگر لینک بدین
5- اگر نتونستم تعویض کنم و بعد فرمت هارد توسط PS3 اگر نتونستم کاستوم رو بریزم و خواستم هارد رو برگردونم به قابش می تونم دوباره با کامپیوتر فرمتش کنم که راحت شناسایی بشه؟
ممنون میشم اگر جواب کامل و دقیق بهم بدید تا همه دوستان هم استفاده کنن...دمتون گرم و ممنون
سلام دوستان .اگه من الان بازی هامو که روی هارد اکسترنال هست رو با mullti man کپی کنم روی هارد ps3 و از اکسترنال پاک کنم ,میتونم بعدا از هارد اینترنال به هارد اکسترنال انتقال بدم بازی رو یا نه؟
بله میشه مشکلی نیست
میشه بگین از کجا.چون میخوام امتحان کنم بعد بازی ها رو از هارد اکسترنال پاک کنم.نقل قول:
قسمت بکاپ بزن عزت میپرسه که از داخل به بیرون بریزم یا نه
آقا سلام
کسی جواب منو نداد
بازی شاهزاده ایرانی فایل بوت اورجینال می خواد من از روی سی دی دوستم ریختم تو هارد داخلی ولی موقع اجرا صفحه سیاه می مونه و نمی ره تو بازی باید چیکارش کنم .
تایپیکی جایی هست برای رفع ایجور مشکل ها یا کلا سی دی گرفتن از دیگران و کپی کردن تو هارد رو بیخیال بشیم
کد:http://www.multiupload.com/AVIXDAIFBG