چند روز طول میکشه تا بهمون کارت پرسنلی بدن ؟
بعد یه سوال دیگه : میان دوره یا مثلا اخر هفته ها که مرخصی میدن اگه مرخصی نیایم و تو پادگان بمونیم غذا بهمون نمیدن ؟
Printable View
چند روز طول میکشه تا بهمون کارت پرسنلی بدن ؟
بعد یه سوال دیگه : میان دوره یا مثلا اخر هفته ها که مرخصی میدن اگه مرخصی نیایم و تو پادگان بمونیم غذا بهمون نمیدن ؟
كارت پرسنلى كه در خدمت وظيفه نداريم ، كارت تردد است كه ان را هم به سربازان اموزشى نمى دهند ، سرباز اموزش دفترچه مرخصى دارد كه روزبرگ استنقل قول:
كارت تردد هم در يگان به شما مى دهند البته نمى دونم شما در چه ارگانى هستيد اما از سال قبل در ارتش كارت تردد براى افسرها صادر مى شود و ليسانس ها كه گروهبان مى شوند همان دفترچه مرخصى را خواهند داشت، كارت تردد اعتبارش ٦ ماه است و از يك ساعت خاص مى توانيد از پادگان خارج شويد
ميان دوره معمولا به اندازى ميدن تا همه استفاده كنند يعنى بين ٧ تا ١٠ روز متفاوت است اما اگر كسى خواست در پادگان بماند يا اخر هفته از پادگان خارج نشود سهميه غذا خواهد داشت، شما را به اجبار از پادگان بيرون نمي كنند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان چه چیزی با خودم ببرم روز یکم ؟؟؟ من کد مازاد خوردم و اون روز مشخص میشه کجا میوفتم
وسایلا رو میدونم تقریبا منظورم مدارک هست چه مدارکی اونجا نیاز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گواهینامه ببرم به نظرتون ؟ کلا مدارکی که حتما نیاز هستو بگید ممنون میشم
منظورم کارت شناساییه .یه کارتی به جای کارت ملی که عکسمون رو داخلش زده باشن و به جای کارت ملی ازش استفاده کنیم .ولی من از یکی شنیدم کارت شناسایی به وظیفه ها هم میدننقل قول:
كارت ملى و برگه سفيد رو به همراه داشته باشيد، گواهينامه لازم نيستنقل قول:
شايد چند روز مجبور بشيد در يگان بمانيد تا نامه تقسيم شما اماده شود بنابراين عابر بانك نيز به همراه داشته باشيد
دوستان من اعزام 8/1 هستم به نظر شما برای پذیرش سپاه برای محکم کاری دوتا پادگان پذیرش بزنم مشکلی نداره چون یکی از پادگان ها که رفتم برا پذیرش گفت ما اسمتو رد میکنیم اما احتمال داره قبول نکن.
سلامنقل قول:
اینیکه میگم شنیدم پس 100% نیستش
یکی از آشنا های من یه کم زیادی پارتی دار بودش قوی کار کردش 5 جا مطمئن بودش امریه میگیره بعدش هر 5 جا قبول شدش بعدش نامه اومدش اظهار نامه گرفتنش :n02:
میگن تو چی جوری تونستی 5 جا امریه بدی هم اونایی که دادن امریه گرفتن هم اینو :n09:
حالا به نظر شما چکار کنم؟
شما که ارگانت یکیه هر دوش سپاهه بعید میدونم مشکلی باشه مثلا خاتم
شما حق داری 100 جا درخواست بدی ولی ظاهرا حق نداری بیشتر از یک جا قبول شی
تا جایی ک من میدونم و خودمم اقدام کردم...درصورتی که کد ملی شما در لیست درخواستی بگان مربوط رد شده باشه هیچ مشکلی نیست و پذیرش شما قطعی هستنقل قول:
سلام به همه دوستای گلم :n19:
من اعزامی 1/4 از سبزوار هستم :n10: برگ سفیدم آومده نوشته مرکز آموزش ( آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشایی 02 ) :n13: همون 02 تهران معروف به پرندک :n36:
تاریخ مراجعه رو همون 1/4 ساعت 7 صبح زده منتهی نوشته بیایید نظام وظیفه مشهد ( مرکز استان مون ) :n20:
و اما سوال من از شما بزرگ گوار ها :n26: :
میخواستم بدونم که من که محل آموزشیم تهرانه چرا باید برم اول مشهد :n38: یعنی اونا با اتوبوس های نظام وظیفه منو میفرستن خوده پادگان 02 :n04:؟؟؟؟؟ یا اینکه تو مشهد بهم بلیط میدن میگن خودت برو 02 رو پیدا کن؟؟؟؟:n28:
یک سوال دیگم داشتم :n18:: الان شخصی که از تهران اعزام میشه همون 1/4 میره پادگان ولی من 1/4 باید برم نظام وظیفه مشهد و طبیعتن از مشهد بعد یک روز میرسم 02 حالا جریان چه جوری میشه؟؟ :n13:
من ک رفتم خود نظام وظیفه شهرمنون بلیط اتوبوس تهیه کرده بود...دو سه روز اول پادگان آموزشی مراجل ثبت نام و ساماندهی صورت میگیره...تقریبا هفته اول به این مسایل میپردازند:n16:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخ تان خخخخخخخخخخخ :n09:
منظور من بیشتر این هست که من الان میتونم مستقیم برم همون پادگان 02 یا باید حتما برم نظام وظیفه مرکز استان ( مشهد ) تا اونا بفرستنم پادگان 02 ؟؟؟؟ :n13:
الان من برم نظام وظیفه مشهد اونا برام چی کار میکنن؟؟؟ یعنی مهری چیزی میزنن به برگ سفیدم یا نه فقط بلیط میدن بهم؟؟؟؟
آخه من از شهر خودمون راحت تر میتونم برم پادگان 02 :n22: این نظام وظیفه مشهد رفتن دردسر هست برام :n21:
دوستان بعد از چند روز دفترچه درمان میدن بهمون؟ من الان دارم برای مشکلم فیزیوتراپی میرم و دکتر 10 جلسه دیگه هم نوشته گفته حتما باید بری!! آیا تو آموزشی روزی 2 ساعت مرخصی میدن برم بیرون فیزیوتراپی؟
نقل قول:شما هنگامى كه به نظام وظيفه مشهد مراجعه كنيد بر اساس تعداد اعزامى هاى تهران اتوبوس تهيه مى كنند يعنى نام شما وارد ليست مى شود و به شما گفته مى شود كه ساعت مثلا١٥ ترمينال مسهد باشيد اما اگر بخواهيد به طور شخصى برويد منع قانونى ندارد و پادگان هم به اين موضوع حساس نيست كه شما با چه وسيله اى و چه طور به تهران رسديد ، تنها مزيت اينكه با توبوسي كه نظام وظيفه تهيه مى كند اين است كه مستقيم شما را در پادگان پياده مى كند ، اگر مى خواهيد خودتان برويد قبل از رفتن ادرس و محل دقيق پادگان را پيدا كنيدنقل قول:
در ماه اول اموزشى دفترچه بيمه را دريافت خواهيد كرد ، در مورد فيزوتراپى شما نيازمند نامه اى از درمانگاه يا بيمارستان ارگان خودتان باشيد تا فرمانده شما اجازه دهدنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال کوچیک دارم اگه جواب بدید ممنون میشم:n36:
پدر من خدمتشو نیرو انتظامی شهر اهواز بوده میخاستم ببینم میتونم کسری منطقه جنگی بگیرم؟:n28: اصلن شامل من میشه با این اوصاف؟
تنها نکته مثبت اینه که با چند تا از بچه محلامون افتادیم یجا!
حالا اونجا که بریم جدا میشیم یا کلا میتونیم با هم باشیم منظورم توی پادگان هست گروه بندی دارن؟
سلام
یه سوال
به نظرتون من که ارتش نیرویی هوایی افتادم آموزشیو آیا فرقی می کنه توی ماه رمضان برای ورودی تیر 94؟ سختر تر میگیرن آسون میگیرن؟:n03:
هر پادگان از تعدادى گردان ٢ تا ٣ عدد و هر گردان از چند عدد يگان تشكيل شده همه سرباز ها در يك يگان و گردان نيستند ، قانونى هم براى تقسيم بندى يگانى يا گردانى وجود ندارد تصادفى انتخاب مى كنند انجا ديگه زرنگى و تيزهوشى شما و دوستانتان استنقل قول:
در ماه اول بيشتر ملاس هاى تئوري خواهيد داشت با اغاز ماه دوم فشار تمرين ها زياد خواهد شدنقل قول:
کد مازاد خوردم
حالا روز تقسیم میفرسته پادگان های نزدیک که خالی هستن یا هر جایی ممکنه؟
:n20::n20::n20: اینم من در لباس سربازی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ :n20::n20::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر ارگان و پادگانى كه ظرفيت خالى داشته باشد در هر جاى ايراننقل قول:
سلام من برادر خانومم سرباز قبلی هست الان بعد چند سال دوباره میخواد بره افتاده 01 ارتش نیرو زمینی تهران میخواستم ببینم دوباره آموزشی داره یا اونجا باز تقسیم میکننش ؟ من خودم 5 سال پیش پادگان اموزشی بودم سپاه اونجا نیرو خدمت قبلی میومد دوباره توزیع میشدند اموزشی نداشتند میخواستم ببینم قوانین فرق کرده ؟ مرسی از دوستان
سلام
من یگان خدمتی افتادم تیپ 21 امام رضای نیشابور
کسی اونجا بوده؟ چه جور جاییه؟
درجم رزمدار یکمیه و معاف از رزمم
دوست عزيزنقل قول:
ايشون چند روز در ٠١ هستند تا نامه تقسيمشون اماده شود سپس ترخيص مى شوند و به يگان مى روند
سلام
سابقه بسیجی رو چطوری میشه از سایت درآورد؟
چون شنیده بودم یه سامانه هست خود طرف میتونه بجای اینکه بره حوزه و پایگاه بپرسه خودش میتونه ببینه
سایتش چیه؟
و اینکه سالی 45 روز کسر میشه درسته؟
بعدا اینکه بسیج دانش اموزشی کسر خدمت نداره؟
یه سوال دیگه اینکه آیا بسیج کلا 4 ماه میده درسته؟ که 2 ماه روش میاد واسه کارت سبز؟ یا نه بسیج 6 ماه هم میتونه بده (منظور اینکه مثلا کسی کارت سبز نداشته باشه آیا 6 ماه میتونه بگیره؟)یا 4 ماه میگیره؟
بسیج دانش آموزی کسری نداره ولی میتونی انتقالی بگیری به بسیج محلات. سالی 45 روز درسته.نقل قول:
حداکثر 6 ماه کسری داره با یا بی کارت سبز:n01:
سلام دوستان
یکی دوستان هست که پدرش مشکل اعصاب و مادرش هم مشکل اعصاب روان داره، پدر دوقطبی شدید داشته سال 80 و مادرش هم چند سالی با افسردگی شدید میگذرونه.
یک داداش 10ساله هم داره که یکم کند ذهن و افسردگی داره...
ااین رفیق ما میتونه از طریق بهزیستی کاری بکنه؟
منم که معاف رزم میشم، چند روز پیش رفتم بیمارستان صدوقی سپاه و یک ازمایش تیرویید دادم و مشکلی نبود خداروشکر و به احتمال 90درصد سر لاغری که دارم و به بیماری هم مربوط نیست، معاف رزمم / دوهفته دیگه کمسیون پزشکی دارم : دی
ايشون مى تونن هم از طريق قانون كفالت نظلم وظيفه اقدام كنند و هم قانون بند٦ بهزيستى، البته شايد بهزيستى شانس بيشترى داشته باشه،نقل قول:
سلام
توی وسایلی که اونجا میدن واکس هم هست؟
یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
عزیز میگه برادرش 10 سالشه ، به نظرت میتونه خدمت رفته باشه :| :blink:نقل قول:
سلام
توی وسایلی که اونجا میدن واکس هم هست؟
یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
نقل قول:بله من به اون قسمت توجه نكردم، پست اصلاح شدنقل قول:
هم در ابتداى خدمت و هم در ادامه ان استحقاق واكس خواهيد داشتنقل قول:
ممنون مانی جاننقل قول:
تو قانون کفالت برای بهزیستی ، برای اعصاب و روان ، میتونه از طریق پدر و مادر اقدام بکنه؟ بستری چیزی باید باشن ؟ یا دکترای نظام وظیفس پدر و مادر را میفرستن برای معاینه؟ دوستم دسترسی به نت نداره برای همین من بجاش میپرسم
براى استفاده معافيت بند ٦ بهزيستى بايد پدر يا مادر دوست شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشند كه در اين صورت مددجو خواهند بود و دوست شما بايد به عنوان فردى كه وظيفه سرپرستى و مراقبت از انها را دارد معرفى شده باشد، در اين صورت از طرف سازمان بهزيستى يا كميته امداد به نظام وظيفه براى بررسى معرفى مى شوندنقل قول:
در مورد بيمارى اعصاب روان بايد تشخصي داده شود ممدجو نيازمند كمك در زندگى روزمره است ،
پدر و مادرش که جزو بهزیستی یا کمیته امداد فکر نکنم باشن.نقل قول:
ی سوال مانی اینکه میگی ممد جو باید وظیفه سرپرسیت راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشسنه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.
بازم چیزهایی هست که از دوستم بپرسم؟ک کمکش کنه؟
پدر و مادرش که جزو بهزیستی یا کمیته امداد فکر نکنم باشن.نقل قول:
ی سوال مانی اینکه میگی lمددجو باید وظیفه سرپرستی راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشینه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.
بازم چیزهایی هست که از دوستم بپرسم؟ک کمکش کنه؟
مددجو به فردى ميگن كه به علت بيمارى يا ناتوانى جسمى اعم از مادرزادى يا اكتسابى مانند تصادف يا سانحه نيازمند مراقبت و سرپرستى باشد وقتى كسى بتواند كار كند پس مى تواند مايحتاج و نيازهاى زندگى رومره خودش رو برطرف كندنقل قول:
مثلا فردى مى تواند از طريق اين بند كفالت و سرپرستى برادر يا خراهر را متقبل شده و معاف شود، قبل از هر چيز بهتره ايشون براى استفاده از اين بند به بهزيستى مراجعه كنند و تسكيل پرونده بدهند
مانی جان این که میگه باید بستری باشه ، ولی چیزی که رفیقم میگفت ، متخصص به خانواده گفته بودن باید بستری بشه ولی نگذاشتن و فقط دکتر میوردن داخل خونه ، تا ترمیمش کنه.نقل قول:
پسكيوزها و بيماريهاي رواني مزمن با سابقه معتبر بستري هاي متعدد در بيمارستانهاي رواني و يا تاييد متخصص بيماريهاي رواني.
اگر دکتر خودش بنویسه این وقایع را میتونه به دوستم کمک کنه؟ مادرش هم پیش دکتری میره که باباش میبردن.