سرعت شبانه سرویس های 128.256.512 چنده؟ همون سرعت اسمی؟نقل قول:
Printable View
سرعت شبانه سرویس های 128.256.512 چنده؟ همون سرعت اسمی؟نقل قول:
یعنی مال تو دی سی نمیشه هی ؟نقل قول:
دوستان یه ۱ هفته ای هست که دی سی ها خیلی زیاد شده، البته توی تایم رایگان دی سی نمیشه و فقط توی تایم عادی اینطوریه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
البته توی Log مودم این ارور خیلی زیاده netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=803ccc24 کسی میدونه واسه چیه؟
روی خط هم تغییری داده نشده نه وسیله ای کم شده و نه زیاد
تنظیم مودم هم همونی هست که قبلا بوده
ممنون
با سلام
من با گزارش مصرف در پورتال کاربرن مشکل دارم.
با اینکه امر.وز 2 3 باری مودم رو خاموش کردم اما وقتی میرم گزراش بگیرم از 22 ام تا 27 ام فقط تا 25 ام گزارش میده!!!
اما وقتی روی قسمت گزارش 48 ساعت گزشته میرم از 26 ام تا 27 ام رو نشون میده.
این دیگه چه وضعشه. چه پیشنهادی میدید. هم با کروم تست کردم هم با IE 11
نه دیگه UDP اصن دی سی نمیشه.....نقل قول:
ولی....
اما....:n02:
تست همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ping
چیه حسودیت میشه؟؟ :n09:
سلام دوستان
اینجا کسی در تهران ،منطقه نیروهوایی در خیابان پیروزی از پارس آنلاین استفاده میکنه؟ می خوام بدونم وضعیت پارس آنلاین تو این منطقه چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستیی هست که با پارس انلاین با وی پی ان داخلی مشکل داشته باشه؟
من نمیتونم وصل بشم و ارور 807 میده
به نظرتون مشکلش از کجاست؟
ساعت دانلود رایگان شبانه از ساعت چن شروع میشه ؟
2-7 ؟
1-6؟
Sent from my iPhone5S using Tapatalk
از 2 تا 7.
درود
از ساعت 2 تا 7 .
چند روزی هست که مودمم رو عوض کردم. سیستم من مخصوص دانلوده و قبلا کارت شبکه نداشت و از مودم با USB به کامپیوتر وصل بود و اینترنت هم نهایت در روز سرعت 5 مگ رو میداد و شبانه میانگین 4-5 گیگ دانلود داشتم (واسه اینترنت محدود 1 مگ و 2 مگ، فرقی نداشت!!!!همون 5 گیگ میانگین) هرچند گاهی 6-7 گیگ هم میزدم. تا این که دو سه روزی میشه که یک کارت شبکه گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم و D-Link 2730U خریدم. سرعت اینترنتم در روز به 8 مگ کامل رسید!!!! شب اول 8 گیگ دانلود کرد. شب دوم 7 گیگ و دیشب هم 12 گیگ زده بود و لیستم خالی بود وگرنه بیشتر میگرفت. خلاصه اینکه تجهیزات سخت افزاری هم خیلی مهم هستند.:n16:
lمیدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی داداش خواستم ازت بپرسم که کارت شبکه چه مدلی گرفتی؟نقل قول:
usb یا pci?
و اینکه چه برندی؟ و قیمتش چند بود؟
چون منم دقیقا مدل مودم شما رو دارم
هر ماهی که بیشتر از ۱۵ گیگ دانلود بشه محدود میشه به ۱۶ یا نه کلی محدود میشه؟؟؟ سرعت 28 نامحدود چقدره تقريبا؟؟؟نقل قول:
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk
عزیز کارت شبکه ام PCI 32bit با مدل TP-LINK TG-3201 PCI Gigabit Ethernet Controll از نوع 10/100/1000 iهست که به قیمت 20 تومن خریدم. از قرار معلوم مدلایی که با USB اینترنت رو تامین میکنند، سرعت کامل را نمیتونند ارائه بدن. حداقل واسه من به مدت یکسال اینطوری بود!نقل قول:
پ.ن: البته مدل من کاملا شبیه لینک زیر هست:
رو جعبه اش هم زده TP Link 3201/3269!کد:http://www.amazon.com/TP-LINK-TG-3269-1000Mbps-Gigabit-Network/dp/B000FO6QWM
سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 9 مگابایت چقدره؟
می شه باهاش راحت فیلم دید؟
شماها هنوز دست از سر این 128 نامحدود بر نداشتین؟نقل قول:
از سرور خارجی سرعت ماکزیمم 2-3 مگابیته و من هیچوقت سرعت بیشتر از این ندیدم... نوسان هم خیلی داره و خیلی وقتا هم در حد دایال آپه :n02: در کل من یکی که از سرعت تک کانکشن راضی نیستم....نقل قول:
بعدشم 9 مگا بایت کجا بوده؟ مگه رفتی آمریکا؟؟؟ :n09:
کدوم منطقه مخابراتی هستی دوست عزیز؟
اخه این سرعته که من دارم ؟؟؟؟!!!!!!
دوستان پیشنهاد بدن ببینیم چه خاکی تو سرمون کنیم !
دوست عزیز تست از سرور خارج بزار داخل به دردم نمی خره تشکر
سلام به همگی
من از نامحدود اومدم رو محدود ، دیگه پارس باگ نداره برای ساعت شبانه ؟ ساعت شبانه از کی تا کیه (بدون باگ و با باگ) ؟
پیشاپیش تشکرات فراوان :n16:
نقل قول:
باگ داره :دی
من بدونه باگ 2 تا 3 گیگ میگیرم
با باگ 5-6 گیگگ :دی
بگردید پیدا کنید باگ رو :n19:
؟؟؟؟ hello ? ?نقل قول:
تا کی باید ما درگیر این تکنولوژی های عتیقه مثل dial-up و dsl باشیم؟
یه انسان با شعور تو این مملکت یافت نمیشه که مخابرات رو مجبور کنه دست از سر کابل های مسی به شیوه ی قدیم برداره و خدمات رو با فیبرنوری و کابل هایی مثل cat-5/cat-6 به خانه ها برسونه و شرکتا از این تکنولوژی عتیقه dsl دست بردارن برن سراغ ارائه ی اینترنت کابلی...
منتظریم داداش که بگی :n20:نقل قول:
دوستان لطفا جواب این سوال رو هم بدین چون سوال منم هست:n16:نقل قول:
من 128 ماهی 5 گیگ داشتم سرعتم تو روز 450 بود ولی شب که رایگان بود ساعت 2 تا 7 بعضی سایت ها مثله گنجا موزیک 250 بود ولی سایت های مشابه اندرویدکده 16 کیلو بود از این ماه 2 مگ سه ماهه 4 گیگ گرفتم که کلا شب و روز 450 کمتر نمیشهنقل قول:
پورتم روی 4 مگ هست و روی 9 مگ به خاطر مشکل خط تلفن نمیکشه
عزیز فک کنم شما چسبیدی به مخابرات
ميگم اگه تو اعتراض داري من بايد چي بگمنقل قول:
تست الان طرح 2مگ كه 9 مگ بسته شده:
خير سرشون قرار بود اينترنت قم امروز دزست بشه
دمت گرم، مطمئم آن روز میرسه ولی مطمئنم فناوری جدیدتری میاد باز اینجا نباشه!:n27:نقل قول:
امرو نمیدونم پارس داره چیکار میکنه ولی پینگ با سرور داخلی دوباره شد 150 با سرور خارجی شده 400 (8.8.8.8)
ای خدا 2 روز نمیشه این نت کوفتی ثابت بمونه:n27: کلیم تایم اوت
سلام
دوستان کسی راحلی برای با سرعت بالا دانلود کردن از سایت های معروف رو پیدا نکرده.سرعتشون خیلی پایینه!
من دارم میام پارس آنلاین اینو نمیدونستم .:n04:یعنی چی سرعت از سایتهای معروف کمه؟ مثلا از چه سایتی؟ سرعت چنده؟نقل قول:
انسان؟باشعور؟شیب؟بام؟ :n02:نقل قول:
من شکر خوردم اومدم محدود ! این چه وضعشه 256 نامحدود خیلی خوب بود ! الان وضعیت دو مگ محدود پارس :n14:
256 نامحدود پارس آنلاینامروز قرار بود اینترنت 19 دی قم رو درست کنن ولی مال من که هیچ تغییری نکرده
لعنت بر اینا که انقدر دروغ میگن
اخرش هم امروز هیچ غلطی نکردن برای قم!!
داداش الان تمام مراکز رسانه میلی به هم با فیبر نوری متصل هستن و اکثر پایگاه های نظامی تحت یک شبکه داخلی با فیبر نوری به هم متصل هستننقل قول:
خودشون دارن اما به مردم نمیدن
مهدی جون پس برگرد به آغوش گرم و نرم شاتل :n09:نقل قول:
:n08::n08:..........نقل قول: