[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی میخوام تست بگیرم مکانم رو به جای مشهد یکی از شهرای جنوبی ایران نشون میده؟؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی میخوام تست بگیرم مکانم رو به جای مشهد یکی از شهرای جنوبی ایران نشون میده؟؟
کسی مس تواند وارد اینترنت بانک ملت بشود ؟؟
کد:https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
نه برای من هم باز نمیشه.چرا؟
نه من هم نمي تونم ! كلافه دم:41:نقل قول:
کند بزنتش دیشب اصلا دانلود نداشتم نخواستیم سرعت بالا همه چیز محدود شده سرعت وبگردی پایین اومده قطعی زیاده شده تا ازشونم علتو سوال کنی جد در جد مخابرات رو میارن وسط ....... چرا فقط شما ها با مخابرات مشکل دارید چرا نمی تونید یه سرویس را به شکل حتی متوسط ارائه دهید
نامردم اگر دوره بعد از شاتل نرفتم میرم پارس اتلاین یه مدرک هم میگیرم میچسبونم روش دو مگ میگیرم راحت میشم او بعد شبی 4 گیگ دانلود میکنم بعد به خودم لعنت میفرستم که چرا زودتر نرفتم
دریروز داشتم باهاشون حرف میزدم چرا وضع اینجوریه
سر سرعت مشکل از مخابرات!!!!
سر قطعی ها مشکل از خودته!!!!
سر افت سرعت در شب هم گفتم میگه همه دراند دانلود میکنن به سرور ها فشار میاد گفتم که شما همه رو محدود کردین کدام فشار !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی رو به گردن نمیگیرن در حالی که همش مقصر خودشون است
زنده با دیال آپ
البته دوستان شما هم میتونید دورشان بزنید خوب چه جوری
باید دنبال سایت های که کارشون لیچ است بگردید بعد تست کنید بببینید که ایا سرور هاشون محدود است یا نه اگر نبود ادرس فایل هاتون رو به سایت بدید تا انتقال صرت بگیرد سپس با سرعت بالا دانلود کنید :21:
کار من شده این هیچ وقت از لینک اصلی خود سایت استفاده نمی کنم انتقال میدم به یه سرور دیگه بعد دانلود میکنم :21:
مثلا سایتمحدود نکردند امتحان کنید میبینید که از همان ابتدا ساعت یک سرعت دانلود از سرور این سایت بالاستکد:www.farsmovie14.in
تا بعد
اینا کین دیگه باوو!! زنگ میزنی شاتل میگه ما نامه رو 28 ام فرستادیم بعد زنگ میزنی مخابرات میگه اصلن واسه خط شما نامه ای نیومده!!!چه خبره تو این اینترنت ایران!!!
تا خودتون حضورا پیگیری نکنید و بالا سرشون زور نباشه کار آدم پیش نمیرهنقل قول:
من هم برای عوض کردن شرکت کم از این بد بختی ها نکشیدم:18:
اين سايت هم مثل خيلي از سايت هاي دانلود ايراني؟نقل قول:
حالا شب دانلود كنيم ببينيم چطوره!
شاتل قيمتاشو پايين آورده؟؟ به همه تخفيف داده يا نه؟
اینجا که 4 روزه Eco 128 رو برگردوندن به همون 160
و سرعت به زور به 7 و 8 میرسه
به شدت قطعی داره در حد چند ساعت
سرعت و ping فاجعست
رفتم دفترشون میگن سرور ها مشکل بر خورده مجبور شدیم یک مدت برگدوندیم 160 تا مشکل بر طرف بشه
تخفیف؟! من که این سری یه تومنم اضافه شده بود!نقل قول:
احتمال 3 گیگ رایگان برای کاربران شاتل بخاطر مناسبت زیر :
۲۶ خرداد ولادت امام علی علیه السلام
و البته شاید 3 گیگ ازتون بگیرن بخاطر مناسبت زیر :
۱۴ خرداد رحلت حضرت امام خمینی
:31:
اخ گفتی! خیلی حال میده اگه 3 گیگ بدن! اصلا چرا 3 گیگ؟! باید 3 گیگ برا روز مادر بدن 3 گیگ برا روز پدر!(چه اشتهایی دارم من، سالاد نوشابه چیزه دیگه ای نمیخوام؟!!):31:
مشترک گرامی (.......): خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، شاتل موفق به کسب رتبه اول در بین تمامی اپراتورهای اینترنت پرسرعت (انتقال داده ها) شد. کسب این رتبه بر اساس ارزیابی متخصصان و کارشناسان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مطابق با استانداردهای بین الملی و جهانی صورت گرفته است.
گفتنی ست، فرایند این ارزیابی که از دی ماه 1389 آغاز گردید، از لحاظ محتوایی و میزان دقت با کلیه ی ستادهای دیگر که بیشتر جنبه اقتصادی دارند و در ماه های اخیر اقدام به معرفی اپراتور برتر نموده اند، کاملا" متفاوت است. این بار، این ارزیابی توسط نهاد قانون گذار و عالی ترین سازمان نظارتی کشور در این حوزه انجام شده است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به آدرس های زیر مراجعه فرمایید:
خبرگزاری ایسنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری آی تی ایران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری ایتنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری ایستنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری آی سی تی پرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 9 خرداد ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که می توانید از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرید.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 9/3/1390 و پایان آن پس از تاریخ 9/3/1390 باشد.
ترافیک رایگان :18:نقل قول:
برای من که چیزی نیومده کی برات اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
چه حالی بکنیم :21:
بابا دم شاتل گرم
ترکوند من این دوره که از اردیبهشت شروع شد ۵ گیگ ترافیک رایگان گرفتم تا حالا :40:
فعلا كه خبري نيست!نقل قول:
:18:امروز سرعت چرا پایینه
کلا داغون هست چه عوضعیه؟ :18:
چرا امروز انقد سرعت امده پایین الان که من دارم دان میکنم بترکن سرعتم 17 میشه از دوستان ART1 دار کسی اینجوری شده؟؟؟:13:
چرا برا من هم اومده ایمیلش. 9 خرداد میدن. بازم خوبه،2 گیگ هم در این برهوت ترافیک خودش یه حالی میده. :31: اگه برای روز پدر هم بازم از این کارای خیر بکنن خیلی خوب میشه.:31:نقل قول:
ای بابا منه بدبخت با اشتراک 2 مگ فقط 20 مگ ترافیک ازم مونده اشتراکم هم 13 خرداد تموم میشه جرئت نمی کنم کانت شم! فقط شبا میام پدر دانلود رو تا صبح در میارم و میرم :دی
خدا خیرشون بده اگه دو مگ رایگان بدن که عالیه با این سرعت من 3 ماه اشتراک دو مگ رو تمدید میکنم چیزی نمونده که دانلود نکرده باشم
شبی 6 گیگ در طول ماه میشه 180 گیگ دانلود رایگان
دوست عزيز دانلود شما چند كيلوبايت؟ بايد روي 260و 270 باشه؟نقل قول:
چه طور ميشه سرويس 2مگ گرفت؟
امروز که دیگه خسته کننده است سرعت رواعصاب ادم راه میره
فکر کنم به آرتی ها 2499 تومن این ماه بخاطر این مناسبت ها تخفیف دادن چون ترافیک اضافه کردن معنی نداره.
جالبه واسه خودشون ترافیک رو ارزون حساب می کنن :27:
ما که چند روزیه برگردوندنمون به 160
حالا هم که به زور به 8 میرسهدان و پینگ هم 1200 هست !!
2 گیگ به چه دردمون میخوره ؟
اونم 9 خرداد
دوره دوستم 11 ام و من هم 17 ام
دوستان دوره جدید من از 9 خرداد شروع میشه حالا 2گیگ رایگان نصیبم میشه یا نه؟
این آرت 1 داشتن و یکسره دانلود کردن تو دوران هدفمندی یارانه ها اصلا نمیارزه !
پول برق عادی ما 8 هزار تومن بود این سری پول برق اول عید تا اول خرداد ما اومد 80 هزارتومن !
مثل اینکه موقع کوچ به سرویس اکو و 7 ساعت دالود تو شب بجای 24 ساعت دانلود هست.
نه بابا اکو هم تعریفی نداره اینا سرعت رو بردن بالا بعد از اون ور محدود کردن روی 5 یعنی بگو سرویس 64 اخه انصافه بعد میکن در راستای تشویق مشترکین سرعت هارو بالا بردیم :2:
برای من هم اون پیام 2 گیگ رایگان هم اومد
به آرت ها چیزی رایگان ندادن؟: دی
دقیقا 240-250 در طول شبنقل قول:
دوست عزيز دانلود شما چند كيلوبايت؟ بايد روي 260و 270 باشه؟
چه طور ميشه سرويس 2مگ گرفت؟
خیلی راحت به دانشجوها هم میدن
بلهنقل قول:
دوستان دوره جدید من از 9 خرداد شروع میشه حالا 2گیگ رایگان نصیبم میشه یا نه؟
دوستان کسی نمیدونه توی یکی دوماه اینده احتمال دادن 3+3 گیگ رایگان وجود داره یا نه؟ من تماس گرفتم با نمایندگی گفت نه احتمالش نیس اما اطلاع درستی نداشت
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
صفحه قبل رو می خوندی.نقل قول:
احتمالا 24999 ریال تخفیف .
واسه دانلود رایگان شبانه اشتراک 2 مگ گفتن اول زمستون رایگان بود بعد تمدیدش کردن واسه بهار ولی واسه تابستون معلوم نیست تمدید بشه!
تشكر دوست عزيزنقل قول:
دوستان ساعات رایگان از 8 صبح دوباره به 7 نزول کرد ؟! :18:من دیشب 180 مگ داشتم گذاشتم سیستمو رو دانلود تا ساعت 8 بیدار شدم و قطع کردمش !! اما ترافیکم شده 12 مگابایت :18::18:
.
یعنی چی ؟! :18:
اين شاتل چه مرگشه؟ الان 2 روزه بدون وي پي ان نمي تونم سايتي رو بالا بيارم. شبا هم تا 30 ثانيه دانلود مي كنم چراغ لينك مودم كه مربوط به تلفنه قطع ميشه؟ مشكل از خط تلفن يا شاتل قاط زده؟
سلام، درمورد سرویس ART با شاتل مکاتبه نمودم (البته اونجا گفتم ART3)، شما شاتل داران حرفشو تایید می کنید؟!
کد:
با سلام مشترک گرامی ، در رابطه با سوال شما در مورد کیفیت سروس طبق قرارداد ما 95% کیفیت سرویس را
تضمین می کنیم وجهت مطالعه بیشتر فایل تعرفه ها و شرایط به پیوست تقدیم می گردد و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید
با شماره 23099 داخلی 602 بخش فروش تماس حاصل نمایید . از ارتباط شما با شاتل متشکریم
فاطمه درودیان مطلق
کارشناس فروش
شاتل
تلفن: ٢٣٠٩٩
داخلی: ٦٠٢
نمابر: ٢٢٦٢٠٠٧٧
پست الکترونیک: f_dorodian@shatel.ir
سایت: www.shatel.ir