ای بابا بازم که پین 3 گیگ رو برداشتن مرض بگیر نگیر دارن مثل اینکه :n15:
Printable View
ای بابا بازم که پین 3 گیگ رو برداشتن مرض بگیر نگیر دارن مثل اینکه :n15:
ای بابا عجب گیری کردیم اینا ثبات عقلی روحی ندارننقل قول:
سلام
راهی داره پول سرویسی که خریدیم رو عودت بدن کلا جمعش کنیم بره؟
من که قطع کردم رفت یه جا دیگه گرفتم
ولی این اسیا تک چقدر با حال شده از بس خندیدم ترکیدم
هرچی به دوستم میگم قطع کن با اینا حرف زدن فایده نداره گوش نداد
تا یه جواب دندان شکن بهش دادن حالش جا اومد
خط 10 مگ داره 2 تا 8 صبح نامحدود هر چی با پشتیبانی سر و کله زد فایده نداشت
اخرش دختره گفت همین 1544 که میزنی بجا وصل شدن وصل شو صدای مشتری اونا مسئوال رسیدگی به اعتراضات هستن
خلاصه زد وصل شد صدای مشتری
به طرف گفت بابا شماسرویساتون از همه جا گرون تره با حجم مصرفی کمتر بعد هم اومدین نامحدود 2 تا 8 صب رو محدود کردین
خیلی شیک و مجلسی طرف منت گذاشت سرش
که ما اون 2 تا 8 صب رو به شما هدیه میدیم:n08::n08::n08:
ما هیچ مسئولیتی در قبال اون 2 تا 8 صب نداریم خیلی لطف کردیم اون 2 تا 8 صب رو بهتون هدیه دادیم
گفت اگه اینجوری میرم یه شرکت دیگه میگیرم فقط شما نیستین که تایم رایگان گذاشتین که
تازه اونا ارزون تر میدن با ترافیک بیشتر ترافیک تشویقی هم میدن
گفتن مختاری دوست داری برو بگیر:n02::n02::n02:خلاصه چه عجب بهش برخورد اینجوری بهش گفتن جمع اوری خط رو زد
اون قبل ترا حد اقل با مشتری خیلی بهتر برخورد میکردن
مث که کیسه اسیاتک هم پر شده دیگه مشتری براش مهم نی
سلام
گیگ باکس 90 گیگ 90 روز هنوز تو پنل ها هست؟؟؟؟
سلام. نه، تا 31شهریور بودنقل قول:
من الان گیگ باکس دارم و نمی تونم بسته های گیگ باکس رو ببینمنقل قول:
تو لیست گیگ باکس ها چه بسته هایی هست؟؟؟؟
الان گیگ باکس 9 گیگ 5 روز هست 10 تومن
30 گیگ یک ماه 40 تومن
90 گیگ 90 روز 72 تومن
فقط اگر مثلا من 90 گیگ بگیرم بعد تایم سرویس اصلیم تموم بشه آیا برای سرویس بعدی این 90 گیگ می مونه یا سوخت میشه؟
از این آسیاتک رفتم راحت شدم
خیلی بی کیفیته و گرون
تو آسیاتک خطم به زور تا ۱۰ مگ می کشید .... ۲ هفته ی آخر بعضی روز ها هر ۲ دقیقه لینک قطع می شد .... زنگ زدم پشتیبانی بعد از راهنمایی های همیشه آخرش گفت مودم مشکل داره !
خط رو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه سرویس گرفتم .... اون قطی ها که حل شد هیچ خطم هم راحت تا ۱۲ مگ می کشه. ۱۶ مگ هم می کشه ولی بعضی وقت ها قطع می شد
وقتی قطی داشتم زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک گفتم همش قطع می شه سرعت رو از ۱۰ مگ بزار روی ۸ ... گفت نمی تونم :n08:جزو سیاست شرکت نیست که سرعت خط رو کم کنم . :n21:
تو ISP جدید خطم اول روی ۱۶ مگ بود زنگ زدم گفتم خطم نمی کشه ... خیلی راحت و مجلسی کمش کرد
یه نکته ی دیگه هم اضافه کنم :
تو آسیاتک اگر سرعت دانلودت روی ۱۰ مگ باشه دیگه سرعت آپلود رو بیشتر از ۵۰۰ یا ۷۰۰ نمیزاره .... پشیبانی هم می گه باید سرعت دانلود رو کم کنم که سرعت آپلود رو زیاد کنم
ولی تو ISP دیگه که گرفتم همون اول سرعت آپلود و دانلود نهایت کشش خط بود
سلام سرعت تایم رایگان چهار تا ده صبح برای سرویس های ده مگ چقدر هست?
محدود بشی 50یا100هستنقل قول:
اگه نشی 250 هست.(مال من 250 هست)_آذر بایجان غربی_ارومیه(هر روز 5گیگ می شه دانلود کرد)
شهرهای دیگه اطلاعی ندارم
اگه برای دانلود باشه ایرانسل خوبه.
پس از پایان دوره ،دیگه از آسیاتک میرم
نیایی به نفعت هست سرویس گرون _گیگ خوری_محدویت آپلود_محدویت دانلود_Isp بی سوادو....
این طرحش هم با این وضیعت دیگه دیکه کم کم می خواد برداره.
سرویس بنده :
DSL Modulation ITU G.992.5(ADSL2PLUS) ANNEX Mode ANNEX M SNR Down 16.6 dB SNR Up 31.7 dB Line Attenuation Down 33.8 dB Line Attenuation Up 22.3 dB Path Mode Interleaved Data Rate Down 10240 kbps Data Rate Up 506 kbps MAX Rate Down 14576 kbps MAX Rate Up 1872 kbps POWER Down 19.7 dbm POWER Up 12.3 dbm CRC Down 19 CRC Up
دوستان کسی مونده که تو ساعات رایگان سرعت درون شبکش محدود نباشه یا به کل محدود کردن رفته؟؟ جای امیدی هست؟؟ :n03:
واسه چی تا حالا موندین آسیاتک
پینگ فاجعه
قیمت ها گران
حجم خوری
حجم اولیه کم نسبت به قیمت
سرعت محدود
سرعت شبانه محدود حتی از سرور های خودشون که کاملا برا خودشون رایگانه و یه قرون هم براشون هزینه نداره
سیستم محاسبه حجم مزخرف
سیستم محاسبه ساعات باقیمانده گیگ باکس مزخرف تر
پشتیبانی مزخرف تر تر
کیفیت وبگردی فاجعه تر تر تر تر
و کلی تر های دیگه ......
رفقا خط من 10 مگ هستش سرعت دانلود رایگان شبانه من حدود 1 هفته میشه افت کرده بیشتر از 100 نمیشه...چند تا سرور هم تست کردم همین وضعه...شما هم حس کردید اینو ؟
این دانلود پلاس چی هستش توی پنل ؟
سپاس :n12:
سرعت دانلود که واسه همه محدوده مخصوصا دانلود شبانهنقل قول:
طوری شده که حتی ترافیک داخل شبکه خودشون رو هم محدود کردن
با فعال کردن دانلود پلاس می تونید از برخی سایت های ذکر شده به طور رایگان و بدون کسر ترافیک استفاده کنید که با این سیستم محاسبه حجم پر از باگ نمیشه بهش اعتماد کرد
100 تا واقعا شورش رو درآوردن اینا همش کلکه از دستی محدود میکنن که مشتری های این نوع سرویس ها کم بشه بعدشم کلا برمیدارن میگن به خاطر عدم استقبال از سرویس های شبانه دار برشون داشتیم و بعدش میرن سراغ بسته های نامحدود ساعتی ایرانسل و اونم رو هم مجبور میکنن تا بسته هاشو برداره اونوقته که مشترک باید همیشه با دانلود فایل های حجیم خداحافظی کنه یا اینکه از جیبش خرج کنه که خیلی گرون میشه فرض کنید بطور میانگین باید روزی 4 گیگ ترافیک بخرین که 30 روزش میشه 213 هزار تومان حالا خودتون عمق فاجعه رو ببینید.نقل قول:
نقل قول:واقعا متاسفم واسشون...جای این که روز به روز سرویس هاشون رو بهتر کنند بدتر و محدود تر میکنند...استدلالشون هم اینه که کاربر مجبوره بخره یا ارگانهای دولتی اینقدر مشتری دارند که کاربر خونگی اصلا واسشون مهم نیست....اینجور پیش بره با اسیاتک خداحفظی باید کرد ...و البته فراموش نکنیم یک کاربر ناراضی 100 نفر دیگه رو هم با خودش همراه میکنه !×!نقل قول:
من ک میخوام جمش کنم برم طرح تابستانه مخابرات حداقل ساعت رایگان داره
اگه پنجشنبه مخابرات باز باشه چون شنیدم این هفته اخرشه طرح رو عوض میکنن :n37:
عمرا تا اخر هفته جمع کنن...نقل قول:
البته اگه شکایت نکنی
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شما چی دارید مگه؟شاید باورتون نشه ولی هر تاپیکی که میریم یکی داره به اون خدمات دهنده فحش میده.بیشتر ادم گیج میشه با اومدن به این تاپیکها.ادمین ها هم که مدیریت خاصی نمیتونن بکنن.نقل قول:
تازه به خاطر آخر هفته و تعطیلات جمع آوری بزنی هم تازه شنبه به درخواستت رسیدگی میشه و شانس بیاری هفته بعد شنبه جمعش میکنن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
واقعیت رو عرض میکنیم خدمتتون ! ..میخوای تعریف الکی کنیم ؟!
به نظر میاد علاوه بر آسیاتک شاتل هم به درد دانلودر نخواهد خورد...
به جز اینترنت تلفن همراه راه ارزون دیگه ای نیست
من خودم الان به فکر رفتن از اسیاتکم.گرگان یه خط داریم 1 مگ،شبانه 80 میده.موندم برم کدوم شرکت.فن اوا میرم میگن بده،شاتل رو کمی تعریف میکنن،پارس انلاین هم مثل فن اوائه.نمیدونم چه کنم.حجم هم زیاد استفاده میکنیم،دانلود هم داریم.خونه دانشجویی اخه.والله چه کنیم به نظر شما؟نقل قول:
دوتا خط دارم البته الان چک کردم های وب که یک ساله شارژش نکردم هنوز جمع نکردهنقل قول:
الان باید زنگ بزنم های وب بگم جمع اوری کنن؟
آرهنقل قول:
تو پنل هم اگه هست درخواست بده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آسیاتک به ازای هر روزی که اینترنت نخری ازت 100 تومان می گیرهنقل قول:
یعنی واسه یه سال 36,500 تومان باید بدیم
واقعا گندش رو در اورده اسياتك ! نه اينترنتش كيفيت داره ! نه شبانه كيفيت داره ! نه پينگ درست و حسابي داره !
دوستاني كه هنوز مردد هستند بيان اسيا تك يا نه اين اشتباه رو نكنند !
ظهري به صورت تصادفي از اينترنت شاتل يكي از دوستان استفاده كردم ! همه چيزش عالي بود يعني سرعت باز كردن صحفات و لود فيلم هاي اينستا و ... عالي بود !
ديگه تصميمم قطعي شد ميرم يكسال سمت شاتل و اگر اينم اخراش گند زد بر ميگردم سمت مخابرات
سلام اینترنت بین الملل چیه اسیاتک داره میده مثلا این سرويس کولاک غيرحجمي 33گيگ در ماه( حجم بين الملل) با سرعت 4 مگ
یکی توضیح بده بگیر از این سرویس ها یا نه
سرعت 1 مگ داشتم شبانه 80kb میگرفت دیشب تغییر سرویس دادم به 4 مگ سرعت دانلود هیچ تغییری نکرد زنگ زدم پشتیبانی دو هزار تومن شارژمم رفت اخرشم هیچی به هیچی میگه خطت نویز داره در حالی که ساعت غیر رایگان 500k میگیره
نفهم ترین پشتیبانی رو همین اسیاتک داره
دقیقا پسرخاله منم شاتل داره خیلی راضیه گند بالا آوروه این آسیاتک مشکلاتش زیاده بزرگترینش هم کیفیت پایین نت هست تا یدونه عکس و فیلم میخاد تو تله و اینستا بالا بیاد آدم پشیمون میشه گوشی رو میبوسه میزاره کنار میگه نخاستیم فقط اعصابخوردی میمونه باتری گوشیم پوکید به خاطر کیفیت بد آسیافاـــــ :n23:نقل قول:
منم میخام تخلیه کنم حجم سرویس آ مثل آسیاتکم داره تموم میشه شاتل جشنواره لبخند پاییزی داره ۱۴۴ گیگ ۱۸ ماهه ۹۰ تومن عالیه به نظرم خیلی به صرفست کسی خبر داره این سرویسش مشکل خاصی نداره که مثلا این مقدار حجم فلان مدت باید استفاده کنی یا ... ؟؟؟؟؟
تا چند وقت نت رو شارژ نكنيم خط رو تخليه ميكنن؟
ممنون که مطرح کردید، نه اتفاقا خیلی خوب می فهمند!نقل قول:
نمی دونم تا کی این امت همیشه در صحنه میخواند گول یه مشت فریبکارو بخوردند ظاهرا این 38 سال کافی نبوده
نه برای هر روز 100 تومن جریمه به عنوان هدیه ازت میگیرن تا تو باشی خطو به امون خدا ول نکنی مردم به نت بی کیفیت آسیافاــ نیاز دران :n02:نقل قول:
....حذف شود....
روزي 100 تومان يا 50 تومان؟چون زده ماهانه 1500 توماننقل قول:
نمیدونم شاید تغییر کرده منم تو همین فروم ۱۰۰ تومن دیده بودمنقل قول:
يعني حتي اگه يكس ال هم نت رو تميديد نكنيم تخليه نميكنن و همين جريمه روزي 100 تومان رو در نظر ميگيرند؟نقل قول:
دوستانی که شبانه می خوان برن سمت پارس آنلاین یا داتک یکی 70% شبانه تخفیف میده دومی 90%بدون لیمیت سرعت دانلود بزنید
شبانه مفت دیگه هیچ شرکتی نمیده خیالتون راحت .