شاید چراغ های ال ای دی روی کنسول سوختهنقل قول:
اگر هم می خوای بدون دسته دستگاهو ریست کنی با سنسور کینکت میشه تو منو مسه دسته باش کار کرد
شاید چراغ های ال ای دی روی کنسول سوختهنقل قول:
اگر هم می خوای بدون دسته دستگاهو ریست کنی با سنسور کینکت میشه تو منو مسه دسته باش کار کرد
نه دوست عزیز ال ای دی دور پاور نسوخنه چون وقتی دکمه سرچ رو میزنم چراغها دور پار میچرخه. این سنسور کینکت که میگی میشه بیشتر توضیح بدی چیه؟ و چطور میشه تهیه کرد؟
ممنون
دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟
دوستان یه کمکی برسونید برای نصب این برنامه horizon
دو تا نسخه گرفتم ازش یکی 8.58mb یکی 9.63mb
اصلا پا نمیدن برا نصب!
هم اجرا میکنمشون ارور میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نسخۀ سالمی، راه حلی، چیزی پلیز؟!
net framework 4 یا بالاتر رونصب کننقل قول:
امیدوارم مشکلت حل بشه:11:
اولش گفت .net لازم داری رفتم دانلود کردمنقل قول:
الان که دوباره گشتم دیدم اونی که گرفتم آپدیت ورژن 4 بوده :31:
الان دارم 3.5 رو میگیرم ببینم چی میشه
تو فروم خودش که گفته با 3.5 و بالاتر بدون مشکل اجرا میشه
.
.
.
درست شد!
سلام
دوستان چه طور میشه یک xbox رو به لپتاپ وصل کرد و از مانیتور لپتاپ به عنوان نمایشگر استفاده کرد؟
اصلا چنین کاری ممکنه؟
سلام. من کنسولم رو عید نوروز بود که بردم ال تی 3 ریختم روش الان میخوام بدونم واسه بازی های جدید کافیه مثل تکن تگ تورنومنت2 و فیفا 13؟
جدیدترین بازی هم بازی اسلیپینگ داگز بود که باهاش انجام دادم.با تشکر.
فیفا که نیومده تکن تگ اومده؟نقل قول:
بازیها باید بیان که تکلیف معلوم بشه
فعلا که خبری نیست ولی به نظر من حداقل صبر کن تا forza و halo بیان اون وقت معلوم میشه مشکل جدیدی داریم امسال یا نه
ماکروسافت هر بلایی بخواد سرمون بیاره رو همین دو تا بازی انجام میده!
فورزا اولای آبان میاد هیلو وسطاش
با کابل hdmi امتحان کن ببین تصویر میده؟نقل قول:
راستی این تاپیک هم هست شاید به کارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:ادغام بشه با بالایی :20:
تکن تاریخ ریلیز نسخه اروپاییش 14 سپتامبره جاهای دیگه دو سه روزی هست ریلیز شده.نقل قول:
فیفا هم دو هفته دیگه میاد.
پارسال همین موقع ها بود که فکر کنم آپدیت جدید داد ماکروسافت واسه گیرز او وار بعدش ال تی 2 اومد واسه همین پرسیدم.اگه تا اومدن فیفا اینبار قفل جدید یا آپدیت پر دردسری نیاد خیلی خوبه.
برای همون میگم
ماکروسافت هر قفلی بخواد بذاره رو انحصاریاش میذاره
مثل فورزا 4 که داستانی بود برا خودش
gears جدید که فکر کنم بهار میاد پس میمونه forza horizon و halo 4
دوستان من مشکلم همچنان پا برجاست. هیچ کس هیچ حدسی نمیزنه؟ یه راه حل بدید توروخدا.
نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام دوستان میشه بیزحمت اسم و مدل و قیمت ارزونترین ایکس باکسی که بتونه جدیدترین بازیهای روز مثل pes2013 یا fifa13 رو بیاره بهم بگید لطفا؟
slim 4 gig بدون کینکت قیمت شیراز 740 تمن تهزارن 40 50 تمن ارزونتره احتمالا...نقل قول:
دوستان فرق pes13 با fifa13 چیه؟؟؟؟ کدوم بازی گرافیکش بالاتره...نقل قول:
ببین اینجا جاش نیست و نمیشه به یقین گفت چون این قضیه شخصی و سلیقه ای هست و اینجا بگم کی بهرته و چی بدتره شاید بازم تعصب بیاد وسط ولی این نتیجه من از سال 2008 تا الان به صورت حرفه ای بازی کردمنقل قول:
اگه یه سیمولیشن یا شبیه ساز واقعی فوتبال میخوای و فیزیک بازی و گیم پلی بازی فیفا رو بچسب
اگه نه واقعا درحد سرگرمی و اوقات فراغت هست میتونی پی اس رو بزنی
خلاصه راحت ترین کار اینه هردوشن رو نصب کنی یه چند ساعتی از هرکدوم رو بازی کنی
خوشبختانه تو ایران میتونی با هزینه ای ناچیز هردوشن رو بخری و نصب کنی
ولی نظر شخصی من فیفا هست خودم بشخصه تا الان هم دارم هرشب فیفا بازی میکنم ولی بهترین کار نظر و سلیقه خودتون هست و باید هردوشن رو تست کنید بهتر اینه که منتظر نسخه های 13 هردو بازی باشی اینجوری بهرته
موفق باشی
همه xbox360 ها همه بازیها رو اجرا میکنننقل قول:
قیمت ارزونترین مدل نو رو دوستمون دادن
دست دوم هم گیر بیاری بسته به جنسش 300-400 هست به بالا
سلام دوستان کنسول من آپدیت LT3 داره ولی متاسفانه نمیدونم چی شده دیگه نمیشه بازی رو نصب کرد و از روی هارد بازی رو اجرا کرد باید حتما از روی دیسک اجرا بشه خیلی تعجب کردم بعد از مدتی این جوری شده پیغام میده که قادر نیست دیسک رو بشناسه من از XBOXLIVE استفاده نمیکنم در ضمن حتی از دیسک به روش BURNER MAX استفاده میکنم واقعا خیلی عجیبه مشکل چیه مگه میشه آپدیت بپره خود به خود :44:فقط اینو بگم چند ماه پیش بوسیله دیسک بازی MAXPYNE داشبرد رو آپدیت کردم این که به اون ربطی نداره لطفا متخصصین جواب بدن با تشکر و اینکه راه حل چیه:11:
زمین تا آسمون.فروش این چند ساله فیفا خیلی بیشتر از پس بوده.نقل قول:
گرافیک کلیش فیفا بیشتره ولی یه مشکلی فیفا داره تو چهره ها اگه حال کنن یه تیم رو کلا سه بعدی اسکن میکنن چهرشون رو تو استدیو مو نمیزنه با واقعیت. حال نداشته باشن از سر خودشون یه چهره ای میسازن اصلا شبیه نباشه.
سلام به همگی
دوستان
هارد کنسول من 250 گیگ بود و سوخته
کنسولم الیت هستش...
الان بخوام یه هارد بخرم براش چقدر در میاد واسم؟؟؟
نمیخوام حالا دقیقا 250 گیگ بگیرم...
کمترین حجم چند گیگ هستش؟؟؟؟
میشه قیمت حجم های مختلف رو هم بهم بدید؟؟؟
ممنونم از همگی...
سلام
یه دستگاه Xbox Premium دست دوم می خواستم بگیرم
صاحب دستگاه میگه که لنز دستگاه ترکیده و باید عوض کنی
میخواستم بدونم هزینه لنزش چقده؟؟
اپدیتش میتونم کنم که بازی های روز رو اجرا کنم؟؟
چند میارزه؟
کینکت بش وصل میشه؟
مشکل گرافیکی و سرعت پردازش نسبت به Slim داره یا نه؟
ای بابا هیچ کس نیست کمک کنه :19:
خب با یه دیسک دیگه تست کن که ببین صدرصد سالمه و برنر مکس هست اونوقت ببین دیسک رو میشناسهنقل قول:
یه تایپیک هم هست تو همین بخش کنسول که مربوط به نصب بازی های 97 درصد هست ببین اونجا جوابتو میگیری
برای اینکه بفهمی کنسولت ال تی سه هست و نپریده کافیه یه بازی ال تی 3 رو بزاری رو دستگاه ببین میتونه اجراش کنه همین
درمورد نصب بازی در هارد هم والا من نمیدونم دقیق ولی یه دفعه هم واسه خودم پیش اومد که دیسک بازی که یه روز پیش باهاش داشتم بازی میکردم روز بعد ناشناس بود هرکاری کردم نشد یه دیسک اوردم اجراش کردم کار کرد با دقت دیدم دیسک خراب رو یه ترک توش ایجاد شده بود که به زور دیده میشد
فعلا بهترین کار عوض کردن دیسک هست اگه اجرا کرد ولی رو هارد نصب نشد یه بار clear cach کن ببین درست میشه یا هارد رو دربیار ودوباره بزار توش خلاصه یا ازمون و خطا رو انجام بده
اینا در حد توان من بود و دلم خواست زیاد تر راهنمایی کنم اما دریغ که بلد نیست
موفق باشی
والا الان قیمت ها زیاد رفته بالا و نمیشه قیمت داد ولی کمترین حجم 20 گیگ هست و 40 و 60 و 120 ..نقل قول:
اگه تهران هستید میتونید پشت شهرداری یا توپ خونه گیر بیارید (من خودم نرفتم ولی دوستان زیاد گفتند)
هزینه لنز هم بستگی داره ولی از 10 به بالا هست و الان هم خیلی زیاد تر شده مطمئنن باید خودتون رو برای 15 تا 25 تومن بگیریدنقل قول:
بله اپدیت کنی میتونی تموم بازی های روز دنیارو اجرا کنی هیچ فرقی با سری جدید همین اسلیم ها رو ندارم فقط یه تغیراتی در ظاهر و خنک کنندگی داره و .. همین
قیمت دستگاه هم از 300 الان شروع میشه به بالا میتونی تو سایت های همسایه قیمت دسته دوم رو دربیاری اگه بخش فروش کنسول های بازی برو اونجا یه خروار کنسول ریخته میتونی راحت قیمت کنسول رو دربیاری
اره کینکت هم یه اپدیت میخواد که زیاد مهم نیست یعنی با افلاین هم خودش یه اپدیت کوچولو انجام میده و ریست میشه کنسول و دیگه اماده میشه برای بازی
نه هیچ فرقی از اولین نسخه 360 تا به الان نداره فقط گفتم نسخه های جدید تر یه کم خوشکل تر شدن و خنک کنندگیشون بالارفته و فکر کنم یه مقدار به صرفه تر در مصرف برق
اگه سایت رو خواستی یه پی ام بده بهتون معرفی مکینم چون اینجا جاش نیست
موفق باشید
دوستان
lt3 میخوام بریزم...
میترسم بازی های قبلیم اجرا نشه!!!
ایا بازی هایی که روی lt2 اجرا میشدن روی lt3 به مشکل بر میخورن؟
سلام میشه آدرس سایت رو به من هم pm کنیدنقل قول:
به احتمال زیاد بله... ولی باید دیسکت رو پچ کنی که روی همه آپدیت ها اجرا بشه...نقل قول:
دوستان عزيز من ٢ سال قبل بن شده ايكس باكشم...چيزي نيومده كه از بن در بيام... البته فقط تو محيط لايو بن هستم
نه متاسفانه باید تو همون بن بمونینقل قول:
چرا دستگاهت رو معاوضه نمیکنی راحت شی؟
من امروز دیسک tekken tag tournament 2 رو گذاشتم تو کنسول گفت آپدیت میخواد.چیکار کنم؟
کنسولم هم ارکد هست و ال تی 3.تشکر.
سلام عزیزم...با چی معاوضه کنم؟چند باید سر بدم؟اخه منتظر 720 هستم
یعنی یه سال منتظر میمونی و ان بازی نمیکنی تا 720 برسهنقل قول:
فرضا رسید تا بیاد دست شما و از دسته واسطه های مخصوصا ایرانی بگذره قیمت میشه خون بها !!11
بیخیال یکی رو پیدا کن که افلاین بزنه یا برو بگرد یه مورد مناسب گیر بیار معاوضه کن یا بفروشش و یکی دیگه اک یا دسته دوم بخر همین
سلام دوستان... یه دیسکت نو نو گرفتم ولی وقتی میزارم دستگاه میگه the disc unreadable . بقیه دیسکت ها مشکل ندارن... یعنی مشکل از خود دیسکته؟؟؟/ هیچ راهی واسه اجراش وجود نداره... یعنی 2500 تمن رفت توو پاچمون؟؟؟
وقتی همه دیسک ها کار میکنه حتما دیسک خرابه ۲۵۰۰ رو میتونی ببری به طرف بگی که خراب ببین بهتون برمیگردونه یا یه دیسک دیگه میده بهتنقل قول:
دیسک بازی رو که میذارم تو pc میزنه total size:184MB
راهی نیست تمام فایل های توی دیسک رو ببینم؟
نمیشه . واسه چی میخوای ؟نقل قول:
يكي از دوستان از اين اسليم ها داره كه افلاين ميزنه...كلا افلاينم زياد نميزنه جه رسد به لايو...من كنسولم ٢٥٠ اليت هستش...مال اون ٤ گيك اسليم...يعني دو سال از ماله من جديد تره...چطوري باش معامله كنم تا نه سيخ بسوزه نه كباب...ماله من از لايو بن شده..يادم رفت بگم
به نظر من با هم برین بیرون و بگین میخوایین این دو تا رو بفروشین!
بینین روی هر کدوم چند قیمت میزارن.
تفاوت قیمت دستتون میاد و با هم حساب میکنن!
اون دوستمون راست میگه باید ببری بیرون فرضا شما با الایتتون میخواید چی رو همارهش بفروشید بعد قیمت هاشون رو مقایسه کنید دیگه باهم طاق بزنید دوست هم هستیدشاید کارتون راه بیوفته به دوستت هم بگو هی مشکلی نداره جز بن و شما هم افلاین هستید این بهترین گزینه هستنقل قول:
موفق باشید