درود بارها گذاشتیم این نرم افزار رو یکیش hmanger هست با کنترل کامل انتخاب باند و نمایش دقیق تمام پارمتر ها تو تاپیک مودمi60 صفحات اخر هست دوست عزیزنقل قول:
Printable View
درود بارها گذاشتیم این نرم افزار رو یکیش hmanger هست با کنترل کامل انتخاب باند و نمایش دقیق تمام پارمتر ها تو تاپیک مودمi60 صفحات اخر هست دوست عزیزنقل قول:
سیم کارت اعتباریمو انداختم روی مودم ! سرعت روی fdd فوق العاده مزخرف بود ! نهایت 500 کیلو
عوض کردم گذاشتم حالت رو روی tdd
سرعت به طرز فوق العاده ای بالا رفت
تفاوت شبکه ایرانسل خیلی عجیبه :|
محتوای مخفی: عکس
خوب وصل شد سیم کارت منم ۵ تا آنتن پرو البته یکمی عجیبه مبین نت ۳ خط بود سیگنالم ضعیف تر بود با با توجه به این موضوع که bts همراه اول که تجهیزات مبین نت روش سته به ما خیلی نزدیک تره حدود ۲۰۰ متر ولی با ایرانسل ۵۰۰ متر فاصله دارم ولی کیفیت سیگنال خوبه نسبت به مبین نت سرعت ۴۰ ظاهرا پهنای باند منطقه ما بیشتر از ۴۰ نیست ولی دانلود خوبه خیلی پایداره از مبین نت بهتره تا ۸ میره بعضی وقتها معمولا با ۵ شروع میشه ولی پینگ به خوبیه مبین نت نیست بد نیست خوبه ولی مبین نت پایدارتره فقط فک کنم با این قیمت بسته ها این ۴۸۰ گیگ تموم شه باید خاموش کنم دوباره مبین نت روشن کنم
یه سوالی از دوستان تنوع بسته ها تو پنل نماینده بیشتره یا همینه ما هم مبیبینیم کسی اطلاع داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
مبین نت که 40مگ کلا بسته شدهنقل قول:
ایرانسل باز هست تا جای که بکشه
بسته های ایرانسل صرف نمیکنه گرونه
پنل مشترک با پنل نماینده هیچ فرقی از نظر قیمت نداره و یکسانه
رفقا همچنان راه حلی برای این خراب دانلود شدن فایل پیدا نشده جز قندشکن و تک کانکشن کردن دانلود منیجر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوانمون کرده رسما. دانلود فایل به انتها که میرسه یک دفعه کل کانکشن ها دریافت دیتا رو قطع میکنن و بعد چند لحظه، دوباره وصل میشن که عملا نابود میکنه فایل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود پنل نماینده هارو من چک کردم همینه وضعیتش و فرقی با کاربر نمیکنه !نقل قول:
تنها کار خوبی که میشه کرد این هست که سیم کارت با بسته 480 میدن 200 تا 250 توی دیوار و اینور اونور که از سر i60انلاک شده برداشتن همون رو بخری به نظرم به صرفست :worried:
آقا من هیچی دیگه نمیگم این تازه رو گوشیه عالی نزدیک ۲۰۰ تاهفته بیش ۱۰۰ بیشتر نمیرفت چیگار کردن یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست TD هست؟نقل قول:
تی دی ایرانسل :
هم اسپید تست و هم تست دانلود
حداکثر سرعت 172 مگابیت
مودم آی 60
ورژن : 11.196
محتوای مخفی: محتوا
نه fdنقل قول: